אולי מישהו יודע...
A Apellai New member 11/10/12 #3 יש מסלול יבשתי ויש ימי. איך נקרא מסלול לאורך נהר? רק מסלול לאורך נהר?
A Apellai New member 11/10/12 #6 נכון שבט"ו בשבט מביאים עצים קטנים בתוך גוש אדמה, כדי לשתול אותם? איך נקרא גוש האדמה הזה מבחינת הפונקציונליות שלו?
נכון שבט"ו בשבט מביאים עצים קטנים בתוך גוש אדמה, כדי לשתול אותם? איך נקרא גוש האדמה הזה מבחינת הפונקציונליות שלו?
A Apellai New member 11/10/12 #14 התשובה היא, שבכלל לא את זה הייתי צריכה, היתה דו משמעות במילון. מה שהייתי צריכה זה גלילי חציר...
A Apellai New member 12/10/12 #18 לא. אני עובדת דרך מילון באנגלית, וקיבלתי כמה אפשרויות, ולא ידעתי איזו מתאימה. התייעצתי לגבי המציאות בשדה (לא לגבי המילה, וכך הבנתי לאיזה כיוון ללכת
לא. אני עובדת דרך מילון באנגלית, וקיבלתי כמה אפשרויות, ולא ידעתי איזו מתאימה. התייעצתי לגבי המציאות בשדה (לא לגבי המילה, וכך הבנתי לאיזה כיוון ללכת
A Apellai New member 11/10/12 #8 שמור? משומר? נשמר? מדובר על עתיקות. שמורות בצורה הטובה ביותר? משומרות? נשמרות?
ש שושן בשם אחר New member 11/10/12 #9 שהשתמרו אולי? צריך הקשר. אם כרגע מצאו את הכד בחפירה ארכיאולוגית אז הוא השתמר היטב. אם הוא במוזיאון אז הוא נשמר בתנאים מיוחדים שמגינים עליו. מכונית יכולה להיות שמורה היטב, אני לא בטוחה שהייתי משתמשת במונח הזה ביחס לממצא ארכיאולוגי.
שהשתמרו אולי? צריך הקשר. אם כרגע מצאו את הכד בחפירה ארכיאולוגית אז הוא השתמר היטב. אם הוא במוזיאון אז הוא נשמר בתנאים מיוחדים שמגינים עליו. מכונית יכולה להיות שמורה היטב, אני לא בטוחה שהייתי משתמשת במונח הזה ביחס לממצא ארכיאולוגי.
A Apellai New member 11/10/12 #15 מדובר באתרים לשימור. על חלקם נאמר, שהם משומרים בצורה הטובה ביותר. צורם לי, אבל שמורים זה באמת עם מאבטח
מדובר באתרים לשימור. על חלקם נאמר, שהם משומרים בצורה הטובה ביותר. צורם לי, אבל שמורים זה באמת עם מאבטח
נ נסיכתהנילוס New member 11/10/12 #10 משומר זה אומר שמישהו שימר אותו, לא? גם אני בעד "שהשתמרו", וגם "שמורות" בסדר בעיני