אולי יש איזה פיתרון קסם לילדה רטנונית

girly30

New member
אולי יש איזה פיתרון קסם לילדה רטנונית

בעיקרון אחרי אוכל ואחרי שנה יש זמן מה של רוגע....וגם פה ושם היא רגועה אבל רוב זמן העירות שלה היא רוצה להיות על הידיים. ו....אמנם אני עושה את זה ככל האפשר אבל הגב כואב ואני אשמח לדעת אם יש איזה פיתרון קסם שיהפוך אותה ליותר רגועה (לא אקמולי כמובן
משהו סטייל שרשרת עינברים) אני בטוחה שהיא אוכלת טוב וישנה טוב ובכל זאת....

מנשא!!!

אם אני מבינה נכון, היא בת חודשיים. אז זה נורמלי לחלוטין שהיא רוצה להיות כל הזמן על הידיים. צורך במגע, חום, תנועה, קרבה, בטחון - אלו צרכים בסיסיים ביוצר עבור הרך הנולד, בדיוק כמו אוכל ושינה. לכן, צריך למצוא דרך לספק לה את הצורך הזה כך שגם את לא תסבלי. ואני אומרת - מנשא
ממש המצאה גאונית ורכישה הכי טובה שלי מאז שהקטנה נולדה. היא נמצאת במקום הכי טוב מבחינתה - קרוב לאמא (אבא, סבתא), שומעת פעימות לבה, מריחה אותה, נמצאת בתנועה, עטופה ומחובקת. ולאמא לא נשבר הגב, יש לה שתי ידיים פנויות לעסוק בענייניה. win win.

girly30

New member
יש לי מנשא...וגב כואב

היא בת חודשיים אבל כבר שוקלת הרבה...(בשבילי)

עדינה77

New member
בת כמה היא?

צריך להיות סיבה למה הילדה לא רגועה. גם ילדים שאוהבים ידיים - אוהבים גם לגלות ולחקור את העולם ואת זה אי אפשר לעשות על הידדים. יכולים להיות הרבה סיבות ולפי הסיבות גם הפתרונות: כאב בגוף / רגישות יתר / הרגל לידיים וכו' טיפול רגשי הרבה פעמים מגלה מה הסיבה וגם פותר אותה - גם לתינוקות יש רגשות והם מביעים את זה בבכי. מאחלת לך רק טוב

עדינה77

New member
טיפול רגשי שייך בכל גיל

אני לא מדברת על המקרה שלך, אבל אני מכירה משפחות שהתינוק לא היה רגוע / בכה המון / לא ינק טוב וכו' ואחרי שעברו טיפול רגשי עבור התינוק - המצב השתנה. התינוק מרגיש כבר דברים מהרחם ולכן אם האמא עברה איזושהיא טראומה או לחץ בזמן ההריון זה יכול להשפיע על התינוק והא צריך לעבור חוויה של שחרור רגשי.

girly30

New member
הבנתי

טוב במקרה שלה נראה לי שהיצמדות לאמא ואבא תספיק

shira29

New member
היי מותק ../images/Emo24.gif

המנשא שיש לך הוא בעייתי קצת לקטנה שרוצה כל הזמן על הידיים. אם את יכולה תלווי ממישהו מנשא כריכות - זה משמעותית אחרת, ויקל על הגב שלך מאד. ולפעמים הם דורשים על הידיים, אם את יכולה - תאפשרי לה. אל תדאגי, היא תרד מהידיים, זה רק עיניין של זמן.

girly30

New member
העינין הוא כזה

אני רואה תינוקות אחרים סביבי והם במוד הרבה יותר רגוע ממנה.....נראה כאילו היא תמיד במוד של עייפות יתר אבל אם אני מרדימה אותה היא מתעוררת אחרי רבע שעה..... בקיצור קיטורים של אמא לבת חודשיים.....זה ישתפר
זהש היא מחייכת עם כל הפה והעיניים מרגיע לדעת שהיא תהיה בסדר אחרי הכל

shira29

New member
אל תשווי לתינוקות אחרים

כל תינוק הוא שונה. לכל תינוק מזג אחר. היא תינוקת מקסימה מהמעט שיצא לי לראות וזה באמת רק עיניין של זמן עד שהיא תתחיל לגלות את העולם.

girly30

New member
../images/Emo13.gif תודה

דרך אגב יש לך עיצות לגבי סרבנות בקבוקים? אני מנסה לתת לה חלב שאוב (אני בעלי סבתא...) והיא פשוט לא מוכנה לינוק מבקבוק

shira29

New member
שתי עיצות

1. לנסות ולהחליף בקבוק. אצלי הילדים מוכנים לקחת רק פטמת בקבוקי MAM... 2. תחזיקי אותה ממש בתנוחת הנקה ותגישי לה את פטמת הבקבוק. אני לא דוחפת אלא מגישה. כמובן שמאד חשוב לא להגיע בלחץ או חרדה כלומר תבואי שלווה, רגועה כי הם קולטים הכל! (בעלי ניסה לתת בקבוק, הוא בא קצת חסר סלבנות לקטנצ'יק והפיצי סירב לקחת - צרח את נשמתו. כשאני לקחתי אותו - הוא גמר את כל הבקבוק). ואני יודעת שיש גישות שאומרות שלא את תתני את הבקבוק, אבל לפחות אצלי זה הולך יותר טוב כשאני נותנת ואחרי פעמיים בערך אני מעבירה למישהו אחר לנסות. ולאט לאט, תמשיכי להציע לה בקבוק - בסוף אני מאמינה שהיא תיקח.

girly30

New member
גם אצלי

מה שהיא הסכימה לקחת היה mam אבל היום היא לא מוכנה לקחת בכלום.....אני אמשיך לנסות
ככ מבאס לשאוב ולזרוק

shira29

New member
ספרי לי על לשאוב ולזרוק...

עכשיו נזרקו להם 120 מ"ל כי הוא סירב בתוקף. מזל שיש ציצי בעיתות מצוקה.

girly30

New member
אוווווףףףף

לא איכפת לי לזרוק פה ושם אם הייתי יודעת שהיא תקח בקבוק..... אני צריכה כמה שעות שקט ממנה

למעלה