אולי זאת טעות מה שאני הולכת לכתוב...

סאלי31

New member
אולי זאת טעות מה שאני הולכת לכתוב...

אבל קשה לי לא להוציא את זה, המנהלת אם תרצי תמחקי... אני פה בפורום קוראת וכותבת, לעתים מצחקקת ולעתים רצינית אך גם אם אני צינית אני משתדלת לא להעליב או לפגוע.. יש כאלה שיגידו זה בסך הכל ניק- לא צריך לקחת ברצינות . אני מודה שאני קוראת דברים ואני אומרת לעצמי "מה לעזאזל" אבל ממשיכה ולא מעירה.. לא מעליבה ולא כותבת כלום. צרם לי מאוד לקרוא את התגובות באחד הפוסטים פה, תגובות שאם אני הייתי מקבלת אותן, הייתי ממש נפגעת, אחרי הכל מדובר על תמונה שלה... אז אני מבינה שהיא אוהבת להתפאר והראות ולא כולם אוהבים את מה שרואים, אבל רבאקקק למה לבייש אותה ולהביך אותה ולהלבין לה את פנים ברבים? זה מאוד הציק לי מהצד.. שיהיה לכם המשך יום נעים..

hyg

New member
יקירתי

אם אני חושבת שהבנתי למה את מתכוונת (משתדלת לחשוב בדרך כלל, לא תמיד זה מצליח) אף אחד לא הלבין את פניה ברבים, היא שמה את דדיה הרבים היישר בפנים, וכששמים תמונות כאן או בכל מקום אחר תמיד יהיו תגובות כאלו או אחרות. בחייאת ראבאק זה התבקש!!!!!

סאלי31

New member
אני מבינה אותך...

היא צריכה לדעת שהיא תקבל כל מיני תגובות חיוביות ושליליות.. אבל אני מהצד כשראיתי שלא אחד, לא שניים, אלךא כל התגובות כמעט הן כאלה... לא יודעת.. הרבה דברים מתבקשים, אבל אני לא כותבת אותם. למה? לא יודעת, מעדיפה לא לכתוב מאשר לכתוב משהו שלילי..

hyg

New member
אני שמחה

שאת מבינה ומן הסתם זו לא הפעם הראשונה של התמונות שלה וגם התגובות ואם היא ממשיכה כנראה זו הדרך שלה . . . איש היישר בעיניו יעשה

סאלי31

New member
אכן...

איש היישר בעיניו יעשה:) רק בכל זאת יש לי בקשה קטנה? אהיה קצת חוצפנית ואבקש שתאמצו סמל/אייקון שירמז על תוכן ההודעה שהוא יהיה כזה? אולי (למבוגרים בלבד) או לבעלי לב חזק? להתחשב בלבבות הפחות חזקים? תודה

hyg

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif ../images/Emo247.gif

טוב למה פתחת????

hyg

New member
נו ברור

הם חזרו ללימודים
אז זה אומר שהגעת לגיל שאפשר להתחיל על מה חשבת?

סאלי31

New member
לא פתחתי :)

אני מגיבה על עיוור .. מקובל עליי, אבל אני הרבה מעל 18, אז מה אם אני רגישה יתר על המידה? שעושה אותי לפחות מ18? אנשים מתבגרים אך לא מאבדים את הרגישות בדרך, או אני טועה? :(

סאלי31

New member
אני יודעת יפתי...

ואת יודעת שאני אוהבת אותך בלי שום קשר..

sportsman35

New member
תשמרי על הרגישות...!!!!

תמשיכי להיות עדינה ושלמה עם עצמך. למרות שאני ממש לא אוהב תת'מונות ההן....וגם לא קראתי את התגובות... את בסדר. תמשיכי ככה

danirrr1

New member
איך אמר פרס פעם?

כ-ן ו-ל-א זאת אומרת שנקודתית את צודקת.. ובראיה רחבה אחורה את לא כל כך צודקת.. במילים אחרות היא הביאה זאת על עצמה.. פעם היא היתה חרדית חרמנית היום היא פמלה מחר בטח אשכולית.. לא פעם ראיתי שאנשים כאן האירו ועירו לה.. כנראה שכך טוב לה.

סאלי31

New member
תשומת לב כזאת אני לא מאחלת לאף אחד...

אבל אם ככה היא רואה את הדברים, היא כנראה סוג של מאזוכיסטית, הנחה שאתה מדבר ויודע שכך היא רואה את הדברים.

פרופגנדה לשמה

וזה מצליח לה יופי בואי תסיכימי שהיא מקבלת פה במה יותר מאשר כל אשה אחרת ויש אמירה בעולם הפרסום שאומרת "Say anything you want about me as long as you spell my name right"

provo active

New member
בואי ואספר לך משהו

ולא שאני מגלה כאן סודות, אבל אנחנו נוטים לשכוח סוגי התנהגות קיימים. אחד הדברים הבולטים אצל אנשים זה הצורך שלהם להוריד את האחר על מנת לרומם ולעלות את עצמם. בכך הם יוצרים שניים - גם לגלוג על מישהו שהם כנראה פחות מסמפטים או מכירים להעצמת ה"אני" שלהם (כאשר עם חברים שלהם מן הסתם הם יזהרו יותר), ובמקביל להעלות את יוקרתם בעיני אחרים. לא שאין מקום לביקורת או לציניות. זה תמיד במקום. אבל רבאק, את צודקת. יש כאן בפורום (כמו בכל פורום אחר כמעט, אל תטעי) תגובות של אנשים קטנים, עם שכל ומחשבה רופסים, שיחפשו בכל מצב את הרוע. תכונה כזו (שגם התגלתה למכביר במה שכתב פיתגורס בפיתה).

למעלה