אולי..גם אתם חשבתם על זה..

אולי..גם אתם חשבתם על זה..

אל תשאלו..!!!! טוב.. מהתחלה אני אסביר... חשבתם פעם על השיר הזה?... (ובכדי שלשם שינוי.. מכתבי יהיו קצת ארוכים.. : ))).. אזמר לכם אותו..(זמיר לא..... לא תופסת את המקום שלך!!... סתם לצורך העניין ) (השיר: (אממ אממממ..) היא התחתנה והיא מאושרת, למרות שבעלה היה מן שד ופרא, כל הזמן מצוברח קבוע והוא אפילו לא אומר מדוע.. שלוש שנים שהיא מקבלת מגבר זר מתחת דלת.. מכתבי שירה אליה.. הם מעירים את ____ (פאדיחה.. לא יודעת) מי זה כותב לך ילדונת גלי מי שולח... זר פרחים סגול כשהאביב פורח... מי בתשיעי בכל נובבאר בלי ברכה בלי שם או רמז.. שולח לך סיגליות וזר קשור בסרט.. לילות שלמים שהיא לא נרדמת.. עליו בהקיץ היא חולמת.. הוא בטח גבר עם לב רומנטי נשמה טובה וחיוך סימפטי שלוש שנים ____ (עוד פאדיחה..לא יודעת חחח) בשקט ולפעמים היא כמעט צועקת.. ומה אם בעלה יודע?... היא מסתירה את מכתביה... בלה בלה... (שוב הפזמון) (צלילי גיטרה... בלה בלה..) :)... כשבעלה חוזר הביתה, עייף מהעבודה זורק מבט שואל למעלה.. הוא לא אומר כן והוא יודע .. אם היא תדע בטח תשתגע.. כן זה הוא זה שכותב אליה הוא האהוב הוא חלומותיה.. ומה אם בעלה יודע.. היא מסתירה את מכתביה... אוקי!!! מיציתי מלזמר!!.. : )) ועכשיו לעניין.. למה אין סוף?!?!?!!??!?!1 אני יושבת לי לתומי .. שומעת לרדיו.. והנה שיר שאני אוהבת- השיר הזה.. אבל פתאום גיליתי.. שהסקרון לדעת את הסוף מעיק עלי!!! זה מעצבן!!!.. שיהיה סוף טוב, רע.. מה שבה לו.. אבל צריך סוף!! אז ישבתי וחשבתי... למה לעזאזל אני מחכה שהמשורר יחליט להוסיף סוף.. אני יוסיף... אז משפט פתיחה מצאתי... כך:`` היא התגרשה והיא מבואסת..`` אבל נתקעתי בפרובלאם!!!! כשרונות לחיבורים אין לי!!!... (ושלא יהיו ספקות...עברתי את הבגרות בחיבור!!!!! חחחח ). טוב אז.. יהיה נחמד אם תעזרו לי להמשיך... אולי יהיה סוף-סוף סוף לשיר הזה... תודה : )).. ויום נעים לכולכם.. : )))

l i o r

New member
הממ..

אני מגלה פה הערצה רבה לדיוויד ברוזה.... :) עוד משהו שאני לא יודעת? (מרובים הדברים..)

Smolder

New member
השלם את החסר....

תרשי לי לנסות את מזלי הנושא מזכרוני הדלוח משהו... 1. עלומיה 2. בשקט/שומרת (השד יודע באמת) Smolder! אולי יהיו מילים אחרות - אבל אני לא מבטיחה כלום...

בלשיתת............ H-) נאי נאי נאי נאי נאי נאי נאי................ הסוף הוא ממש טוב בלשית......... היא לא התגרשה והיא לא מבואסת......... כי יום אחד היא הסתתרה אצל השכנה קלרה ...... לראות מי זה זר פרחים שולח......... כשהאביב פורח............ סיגליות וזה קשור בסרט.......... ואת מי היא ראתה ? בלשית יקרה......... כן כן את בעלה איציק...... איציק איציק אני לא ידעתי שאתה כ``כ רומנטי...... וכך בלשית הם חיו באושר ועושר עד היום הזה......... נאי נאי נאי נאי נאי נאי נאי .........

חחחחח

אהבתי.. אבל הסיפור שלי היה שונה.. הם התגרשו.. היא התיתה מבואסת.. והוא גם, יודע למה? כגי הוא אהב אותה.. (ואיך אני יןודעת?.. כי 3 שנים~!!!!!! שלוש שנים הוא ראה שהיא ``בוגדת`` בו ולא עזב אותה..) ואז.. שניהם היו מבואסים.. היא ביקשה סליחה.. הוא שיחק אותה קשוח.. היא התחננה... והתחננהה.. וחלמה בהקיץ שהוא ישוב אליה.. ואז~!!!! הפתעה!!!! אחרי עוד 3 שנים ביאוס.. הוא חזר אליה.. והפעם הוא לא היה.. לא מסתכל למעלה. :)).. אבל אהבתי.. יש לך את הכשרונות :))..

למעלה