אולי אתם תדעו?

Smile le

New member
אולי אתם תדעו?

בשבת אמא שלי אמרה לי שביום חמישי שאני אשמור את היום הזה כי היא עושה איתי משהו ליומהולדת. למרות שהיומהולדת יום רביעי אבל היא אמרה שפשוט אפשר לעשות את זה רק בחמישי משהו שלא תלוי בה.אין לי מושג לאיפה היא תיקח אותי. אני ממש מסוקרנת.והכי קטע שהיא אמרה שיוצאים מהבית במכונית רק ב22:15 אז בהתחלה חשבתי שלא שמעתי טוב אז אמרתי אה ב10 בבוקר כן? וחשבתי שהיא תצחק ותגיד ברור אלא מה בלילה? אך להפתעתי היא אמרה כן ב10 בערב.זה גם טוב שזה לא ביומהולדת באותו היום ממש משאיר לי את היום האמיתי לעצמי ולעשות בו מה בא לי. אין לי שמץ של מושג מזה הולך להיות. מה נגיד מסיבת הפתעה אבל מתי היא תתחיל ב11? למרות שזה מסביר יום חמישי שהרבה אנשים לא עובדים למחרת יום שישי אין לי מושג אולי אתם יודעים? מה אתם חושבים? שירשור ניחושים יתקבל בברכה

ס22ית

New member
למה שלא תחכי להפתעה?

זה הרבה יותר נחמד להיות מופתעים מאשר לנחש

Smile le

New member
אני אהיה מופתעת anyway

אני בכל מקרה אהיה מופתעת. אני מזה מסוקרנת חושבת מזה יכול להיות ואין לי מושג זאת לא מילה.זה לא הורס מההפתעה או משהו בכל מקרה לא אצליח לקלוע אבל אין לי אפילו קצה חוט חחחח

Smile le

New member
הזכרת לי שיר ילדות חחחחח

ומחכה ומצפה למי למי למי? ל? שלי ל? ל? שלי על שפת הנחל עומדת אני ומחכה... חחחחחח

Smile le

New member
בסוף רק יום חמישי עוד שבועיים

היום אמא שלי אמרה לי שהם עושים את זה רק יום חמישי עוד שבועיים. איזה דפק! חחחחח עכשיו זה מוריד מהאפשרות שזאת מסיבת הפתעה חחחח או שהיא עובדת עליי ובסוף זה כן יהיה יום חמישי הזה? אין לי מושג טוב נו עכשיו אני בכלל יצטרך לחכות...

למעלה