איפה אלי כהן גדל?...

)
אני באמת לא יודע את העבר שלו בעניין הזה... באיזה מובן גילי לנדאו מייצג את המועדון בו גדל?...מבחינת התקשורת והיחס האישי החם?...יחס אישי חם היה גם בהפועל חיפה, בטח בבית"ר של דדש ובעוד הרבה מאד קבוצות בלי קשר להשגים אפילו. שמועות עקשניות גורסות שבין הקבוצות עם היחס הכי טוב בארץ לשחקנים תמצא דוקא בטייבה, נצרת , וכל אלו... היתרון של גילי מול הרבה מאד מאמנים הוא האישיות כ
מאמן. אני מקווה שלזה התכוונת כי אני מסכים לזה לחלוטין. אני לא רוצה לשפוט מאמנים ולהגיד שאחד הוא בן אדם יותר טוב מאחר, כי בינינו, על 98 אחוז מהם אין לנו מושג איזה בני אדם הם... אבל בנוגע להתנהלות שלו עם השחקנים...גילי לנדאו נכון לעכשיו הוא אחד המאמנים שעושה את זה הכי טוב בארץ. לא חושב שזה קשור למועדון בו הוא גדל, אחרי הכל גדלו שם גם סיני (שלא ממש אוהבים אותו בהפועל, למרות שהחניכים שלו באולימפית מביעים אליו הערכה), רפעת טורק ש...נו טוב, אני אוותר, אלי קוקוס כהן ש..., וגם...קלדרון גם היה בהפועל לא?... דוגמאות לכאן ולכאן לא חסרות, אני מתקשה להאמין שמועדון זה או אחר אחראי על עיצוב אישיותו המקצועית של שחקן. מה שכן, למאמן מסוים או לאדם מסוים במערכת שהמאמן המדובר (במקרה הזה גילי לנדאו) היה מתחתיו כשחקן מספיק זמן , בהחלט יכול להיות השפעות חיוביות מאד על השחקן גם לעתיד. אומרים למשל שדוביד שוויצר היה כזה.