שושן בשם אחר
New member
אצלנו הולך מאוד
פשטידת כרובית / ברוקולי (אולי לגן עדיף כרובית כי בטח יש ילדים שלא נוגעים בשום דבר ירוק). מבשלים כרובית (מפרקים לפרחים) במים עם מלח ובצל קצוץ גס (כן, במים). אפשר כמובן לטגן את הבצל בשמן, אבל אם רוצים לחסוך זמן מספיק גם לבשל אותו. משמנים תבנים, מפזרים קצת פירורים לחם בתחתית עד שיידבקו לגמרי. מניחים את הפרחים המבושלים ביחד עם הבצל המבושל/מטוגן בתבנית. בקערית נפרדת מערבבים קמח תופח, ביצים ומיונז לפי יחס של אחד לאחד. כלומר, ביצה אחת, כף אחת של קמח, כף אחת של מיונז. או שתי ביצים, שתי כפות קמח, שתי כפות מיונז וכו'. תלוי כמה כרובית יש לך. מתבלים במלח, פלפל, שום כתוש או אבקת שום או אבקת מרק למי שאוכל... לא צריך לפחד לתבל כי הכרובית די תפלה. מוזגים את הבלילה על הכרובית עד שתכסה את הכול. נותנים לעמוד 2-3 דקות כדי שתחלחל בין הפרחים. 45 דקות ב-180 מעלות. אותו כנ"ל עובד עם ברוקולי, עם כרוב (שצריך לחתוך לרצועות ולאדות במחבת קודם), עם קישואים (גם כן לאדות קודם, בקוביות או פרוסות או מגורר), עם פטריות (לטגן קצת קודם) ועם בצל, אלא שאת הבצל אני מאדה עם שמנת מתוקה עד שיוצאת עיסה ואז מערבבת עם הבלילה.
פשטידת כרובית / ברוקולי (אולי לגן עדיף כרובית כי בטח יש ילדים שלא נוגעים בשום דבר ירוק). מבשלים כרובית (מפרקים לפרחים) במים עם מלח ובצל קצוץ גס (כן, במים). אפשר כמובן לטגן את הבצל בשמן, אבל אם רוצים לחסוך זמן מספיק גם לבשל אותו. משמנים תבנים, מפזרים קצת פירורים לחם בתחתית עד שיידבקו לגמרי. מניחים את הפרחים המבושלים ביחד עם הבצל המבושל/מטוגן בתבנית. בקערית נפרדת מערבבים קמח תופח, ביצים ומיונז לפי יחס של אחד לאחד. כלומר, ביצה אחת, כף אחת של קמח, כף אחת של מיונז. או שתי ביצים, שתי כפות קמח, שתי כפות מיונז וכו'. תלוי כמה כרובית יש לך. מתבלים במלח, פלפל, שום כתוש או אבקת שום או אבקת מרק למי שאוכל... לא צריך לפחד לתבל כי הכרובית די תפלה. מוזגים את הבלילה על הכרובית עד שתכסה את הכול. נותנים לעמוד 2-3 דקות כדי שתחלחל בין הפרחים. 45 דקות ב-180 מעלות. אותו כנ"ל עובד עם ברוקולי, עם כרוב (שצריך לחתוך לרצועות ולאדות במחבת קודם), עם קישואים (גם כן לאדות קודם, בקוביות או פרוסות או מגורר), עם פטריות (לטגן קצת קודם) ועם בצל, אלא שאת הבצל אני מאדה עם שמנת מתוקה עד שיוצאת עיסה ואז מערבבת עם הבלילה.