אבן ניר ומספרים
New member
מצטרפת להמלצה על רוטנברג
כבר מזמן אני חייבת אותה לפורום. היינו לפני בערך שבועיים. המסעדה ממוקמת בגשר הישנה - ליד קיבוץ גזר (ההגעה פשוט דרך צומת צמח - כביש הבקעה). המסעדה במבנה היסטורי, קטנה ואינטימית. יש גם עסקיות שוות (אבל לא ביום ראשון). אנחנו היינו ביום שני ולא היה מלא, אבל אני בטוחה שלקראת סופהשבוע יותר עמוס וצריך להזמין מקום. אז מה היה לנו (שמרתי את הקבלה): לראשונות הזמנו אספרגוס בטמפורה על סלסה (הזכיר סלט עגבניות מאוד מעודן) ושרימפס ואספרגוס ברוטב לימון. בינתיים הגיעו לחמניות מעשה ידי הבית ושלושה מזטים - בינהם שיני שום בקליפתן, כרובית מוחמצת. מה שמיוחד מבחינתי הוא שבדרך כלל אני מצליחה לזהות היטב ממה מורכבת המנה, אבל השף ברוטנברג מצליח לשלב בין עדינות ותבלינים מעניינים - מה שהופך את תבשיליו למעין חידות קולינריות עיקריות - פרגיות בקרם קפה ושזיף (ושוב -הכל מאוד מעודן - מתאים גם למי שלא אוהב בדרך כלל שילוב פירות ובשר) וחזה עוף ושרימפס בסויה ומרין שתי המנות היו מפתיעות וטעימות. לקינוח הזמנו פונדט שוקולד וקרם ברולה עם טיפטיפה רוטב פיסטוק (כך שלא לפסול אם לא חובבים פיסטוק) - משובח ביותר עם כוס יין ושני אספרסו החשבון הגיע ל-203 ש"ח- זיל הזול למסעדה ברמתה (גם היו הרבה מנות מיוחדות שלא בתפריט הרגיל - מה שגם אניתמיד אוהבת במסעדות). בקיצור - מומלץ, ושווה את הנסיעה.
כבר מזמן אני חייבת אותה לפורום. היינו לפני בערך שבועיים. המסעדה ממוקמת בגשר הישנה - ליד קיבוץ גזר (ההגעה פשוט דרך צומת צמח - כביש הבקעה). המסעדה במבנה היסטורי, קטנה ואינטימית. יש גם עסקיות שוות (אבל לא ביום ראשון). אנחנו היינו ביום שני ולא היה מלא, אבל אני בטוחה שלקראת סופהשבוע יותר עמוס וצריך להזמין מקום. אז מה היה לנו (שמרתי את הקבלה): לראשונות הזמנו אספרגוס בטמפורה על סלסה (הזכיר סלט עגבניות מאוד מעודן) ושרימפס ואספרגוס ברוטב לימון. בינתיים הגיעו לחמניות מעשה ידי הבית ושלושה מזטים - בינהם שיני שום בקליפתן, כרובית מוחמצת. מה שמיוחד מבחינתי הוא שבדרך כלל אני מצליחה לזהות היטב ממה מורכבת המנה, אבל השף ברוטנברג מצליח לשלב בין עדינות ותבלינים מעניינים - מה שהופך את תבשיליו למעין חידות קולינריות עיקריות - פרגיות בקרם קפה ושזיף (ושוב -הכל מאוד מעודן - מתאים גם למי שלא אוהב בדרך כלל שילוב פירות ובשר) וחזה עוף ושרימפס בסויה ומרין שתי המנות היו מפתיעות וטעימות. לקינוח הזמנו פונדט שוקולד וקרם ברולה עם טיפטיפה רוטב פיסטוק (כך שלא לפסול אם לא חובבים פיסטוק) - משובח ביותר עם כוס יין ושני אספרסו החשבון הגיע ל-203 ש"ח- זיל הזול למסעדה ברמתה (גם היו הרבה מנות מיוחדות שלא בתפריט הרגיל - מה שגם אניתמיד אוהבת במסעדות). בקיצור - מומלץ, ושווה את הנסיעה.