אוי הצ`אט הצ`אט...

• פותח הנושא y@el
  • פורסם בתאריך

y@el

New member
אוי הצ`אט הצ`אט...

הם נכנסים לצאט במלוא בטחונם נשוי רגיש, לא עוזב אותך עד שתגמרי,נאה נשוי ופנוי,- (כן יש גם כאלה) הניחי לי..להניח לך, מאוהב באהבה, אוהב לאהוב, פרוד ומאושר, לא הולך עד שתגמרי, מתוק רגיש וחתיך, חתיך מפנק,ג`יגולו רק שלך, צעיר במבוגרת, מחפש אמא, אוהב כפות רגלים, עבד שלך,אשתי ישנה, גניקולוג, הקפה עליי, תקתקתי אותה,ראש כחול, מאהב קטלני, משועמם הלילה, מאהב חתיך ללילה סוער, מקשיב באהבה, סקסי 2001, ערום בנטמיטינג ועוד ועוד..... אח..... מה הם לא יעשו בשביל טיפה תצומי... והבנות? אלא שנופלות בפח? כמה שהוא טוב בהקלדה...... ושלא נדע כמה שהוא לא טוב על אמת....... ורק ממשפט או שניים אני מייד מורידה להם פרופיל, בדרך כלל הם חסרי ביטחון,בדרך כלל מנסים להעיז מה שלא היו מעיזים פנים מול פנים, בדרך כלל והכי הרבה מאודדדדד מאודדדדדד מגוחכים ואז אם נכנס איזה חנן אחד והוא ממש לא בקטיגוריה הזו שלא נדע היא כבר לא מאמינה ומייד משייכת אותו לשם..... אוי הצ`אט הצ`אט

tairon

New member
אמת אמת..ומי כמוני יודע כי.. H-)

לפעמים החוכמולגים טועים בי ובשמי ונכנסים להתחיל איתי עלק הבחורה והם מזה גרועים למות..... יעלי......ענקקקקקקקקקקקקקקק חבל``ז חחחחחחחחח

חחחחה יפה יפה, מה אוסיף ומה

אומר ``מלחמת קיום יום יומית`` מנסים לשרוד באי שפיות שלהם. חחחחחחחח יפה יפה, והסבלנות למנות את כולם? כאן ...פיששששששש חבל על הזמן. באמת יפה..........

tairon

New member
הודעת היום הנבחרת מקום 1

הילדונת הביאה לנו כבוד והרבה ממנו אנחנו על המפה!!!!! מזל``ט לך יקרה אחת גאה גאה בך כשרונית בלי סוף כל דבר הופך בנגיעה שלה לזהב

t@gel

New member
מאמוש טאי...

למיטב זכרוני... אנחנו כל יומיים על המפה... :) מממוואההההההה ליריקן

אהובה.א

New member
היא גדולה , היא גדולה , היא גדולההה

וואללה , את צודקת.. והקטע האדיר זה כשהם לוחצים על שמם של כולן... ביניהם טאי , לפעמים.. וכולן עונות את אותה תשובה... רד לי מהאדום , צא לכללי , לא פנויה , לא בא לי , היי שובב וכו`. כמה שאנחנו מכירות כבר את אלה.. אבל זה הכייף בצ`אט... שאנחנו כבר מעל אלה , ולא מתייחסים אליהם יותר. תמיד יהיו חדשים שוב... מתה עלייךךךךךךךךךךךך אהובה

יעללללל מזל טוב B-) מסתבר ..

שהיה שווה לחכות עד אור הבוקר חחחחחחה. יוניתוששששששש

t@gel

New member
הודעת יום נבחרת-חובה לקרוא H-)

אוח... את כל כך צודקת... ויש לי מלא להוסיף לרשימה... וההודעה השניה ...על הבנות... את ענשית! תודה על הודעה מדליקה אוהבת המון...ליריקן :)

t@gel

New member
אני מניחה ש...

התכוונתי לענקית... אבל גם ענשית זה טוב... זה כאילו..אישה ענקית :)

shir@shir

New member
יש לנו... B-p

יש לנו רק דרך אחת לדעת אם הם טובים באמת... לנסות אותם במיציאות. וכמה כבר כאלה יצא לנו? 4? ולוואי שיבינו זאת לפני שמתחילים איתנו H-)

magneta

New member
כן, כן... הצ`אט H-)

צ`אט. צ`אט. וואי... פעם, עליי להודות, גם אני הייתי מאותן ילדות קטנות ותמימות (אוי... המילים שלו.. זה נשמע כ``כ אמיתי...), עד שלמדתי על בשרי צ`אט מהו. הכאב היה עצום ואף בלתי הפיך, אבל לפחות יישמתי את המשפט ``מטעויות לומדים`` (אחרי 10 פעמים-גם זה משהו). הנקודה היא, שעולם האינטרנט הוא וירטואלי (דהה). וההבדל בינו לבין המציאות (הבד``כ כואבת) הוא עצום. לצערינו, או שלא. בנות תמימות וחמודות- היזהרנה, פן יהיה מאוחר מידיי לסגת. הדבר מעוור. ראו הוזהרתן.

פיקולו

New member
צ`אט? כן. מחלה ממארת

הרי כולנו היינו בזה. גברים נשים. כולם. הרי מה מחפשים שם? סקס או בעצם אהבה. די לתמימות...

מייק 48

New member
יעל חמודה... זה מתוק !!!

יעל, הצלחת להכיל בדיוק את תמצית הסייבר צ`אט, בסגנון קסום ששבה את ליבי... חמודי לאללה ומתוק... מוריד לסייברים הקטנים את התורן לחצי הדגל ואת הרוח למפרש התחתון... אגב, אותי לא ניסית אז למה להכליל ? אני כרגע עם חוטיני בצ`אטמיטינג... אהבתי, יעלי את באמת גדולה !!! הפורום שלכם נראה נחמד מאד וגם תגלי המליצה לי להיכנס, אז אם יתפנה לי קצת זמן אבוא בכייף לכאן. המשיכי כך, חמודה שלכם בידידות מייק

y@el

New member
מייק מייק.......

רגע שאני אבין....... אתה הבנת מההודעה שלי ש``ניסיתי את כולם``?????? לזכותי יאמר....... לא חשוב אבל תודה על המחמאות רק רציתי להראות את נקודת מבטי על הצ`אטים ועל השמות המוזרים, לא אני לא בעד סייבר סקס אני בעד סקס על אמת

מייק 48

New member
יעלי חומד... B-)

מה שהבנתי מההודעה שלך זה שאת מתוקה וכותבת נפלא !!! זה שאת בעד סקס אמיתי זה אחלה, מוסיף לך נקודות זכות (גם אני בעד...) אבל זה היה סתם בצחוק (חוץ מהחוטיני...) - אכן כיוונת לפרספקטיבה הזו ולשמות המוזרים (ואולי גם לפער בין האגו הגברי הנפוח לבין קיפול הזנב בין הרגליים, ברגע האמת)... - הבנתי ואהבתי את זה באמת !!! אגב, באופן היפוטטי נניח שהיית מנסה את כל הסייברים בביצועי אמת - סביר להניח שהיית יוצאת מהפרוייקט הנסיוני הזה בלי נסיון ממשי... שלך בידידות, אשה יקרה מייק

למעלה