אוי היובשששש

24 ברבלה

New member
אוי היובשששש

כבר חודש לא יצאתי לדייט... כאמור אין אפילו שאכטה להרגיע את המוד יוצא שאני שוקעת ומושקעת בעבודה שלי שזה מצד אחד טוב כי אני באמת אוהבת אותה והיא מספקת לי צורך מאוד גדול בחיים... מצד שני, כבר חודש לא יצאתי לדייט! מבחינתי זה הרבה, אני ממש משתדלת לצאת, להכיר ולנסות ובחודש האחרון כאילו כלום, אף אחד לא עושה לי את זה, אפילו לא טיפת סקרנות ומי שהייתה לי טיפת סקרנות לגביו, מה לומר, אכזב אבל ככה זה, הרבה מאכזבים, בהתחלה עוד ניסיתי להבין למה? למה בן אדם כותב לך הודעות מעלפות באתר, מחמיא לך עד אין קץ אומר שיתקשר, שולח אס אם אס, פתאום קצת יורד לך אבל את אומרת, טוב אולי הוא קצת חושש... ניתן לו צ'אנס.. זורמת איתו באס אם אסים עד שאת אומרת טוב די.. נעלם לשבוע את לא מייחסת ממשיכה הלאה ואז עוד פעם הודעה שרמנטית באתר.. את אומרת לעצמך, יאללה צאנס אחרון, ומתקשרת אליו, יענו עושה עבורו את הצעד.. מקשקשים כמה דקות ואז הוא אומר שהוא באמצע משהו ויחזור עוד כמה דקות.. מעניין עבר שבוע.. בחיי, אם הייתי מקבלת שקל על כל בחור שעושה קטעים כאלו ו/או אחרים.. הייתי היום באמת קצת פחות ענייה... וזה כל כך מעייף ככה שאני באמת רואה סיבה טובה להשקיע את כל מרצי ויכולתיי בעבודה ובלימודים לא יודעת כל הסיפור הזה ממש מתסכל.. ישראל מתייבשת ואני איתה... מזל שיש לי את "יזיד העדשים"*** שלי לשעת משבר
*** יזיד = יזיז + ידיד

too addictive

New member
../images/Emo201.gif

תשמעי.... אני לא רוצה חלילה להשמע מגעילה אבל יש אנשים שהמדינה מספקת להם דברים כאלה והם לא בהכרח צורכים אותם... צריך רק להכיר אותם... ואת מקבלת חומר מרוכז ב-30% מהחרא הזה... אז....בהצלחה?

24 ברבלה

New member
לא הבנתי

וכנראה שזו אני קמתי הפוכה משנצ מאוחר אנא הסבירי עצמך

24 ברבלה

New member
אהההה

את מדברת על חולים סופניים? יש לי חבר כזה הבעיה היא שהוא לא כזה קרוב ולא נעים לי אבל דרך חברים משותפים אנחנו לפעמים מעשנים ממנו ודרך אגב.. גם להם זה לא נזיל כל כך כמו פעם בכל אופן זה לא היה האישיו של הפוסט אבל תודה

aaronc76

New member
אוי היובש

לא מדבר על הסמים, הנושא נטחן בכל חור. כבר יותר מחודש אני לא מזיין. לא כי אין אופציה לקפוץ לשכונתי ולהעמיס. כי פשוט נמאס מזיונים חסרי תכלית וללא המשכים. מחפש את הדבר האמיתי ואיתו את הסקס האמיתי והטוב.

24 ברבלה

New member
לראשונה!

הודעה ללא טיפת ציניות, גסות ורוע אני אוהבת את האני החדש שלך
כמה צפוי שעכשיו תקלקל אה?

מפתחSoul

New member
איזה חמודה

מלינה על חודש בלי דייטים
מצבך טוב נשמה... בכל אופן, מחזקת את ידייך ואת יזידייך. מעניין מתי אני אשבר ואבשל אחד..

G I R L P

New member
המדינה מתייבשת?

לגמרי מאמינה שכן. למרות ש... דיי נשבר לי ממשחקים של גברים {סליחה, ילדים} באתרים. היה אחד שנסע לכנס בחו"ל, בדיוק בשבוע שבו עברתי דירה, מפה לשם, לא הייתי מחוברת לנט כמה ימים, וכן, מאוד עסוקה. אז לא הוספתי את כבודו למסנג'ר {מה גם שזה בזבוז זמן בעיני} ואז הוא שלח לי הודעה שהוא חזר. אז עניתי לו איזה יופי! אולי יש מצב לבירה? את יודעת בקליל, "ספר לי איך היה בחו"ל על כוס בירה"... כמובן שהוא נעלם. שלחתי לו שהוא יצא פארש טוטאלי {למרות שאני לא ממש בעד!} אבל זה היה חזק ממני... הוא כתב לי, שהתבאס {מטומטם} ש"משכתי" אותו בעניין ההוספה למסנג'ר, ושהוא כל יום נכנס ב"שקיקה" רק לראות אם יש בקשה ממני למסנג'ר!!! חחח. על מי אתה עובד בנאדם? עאלק. נניח שזה היה נכון, לא היית מעדיף כבר להפגש בסביבה מציאותית? נניח שהיה לך זמן בכנס ההוא שלך בחו"ל, הרי ברור לי שלא נכנסת כל יום לבדוק אם רק אני הוספתי אותךלמסנג'ר. וכן אח שלו, תתעורר. יש אנשים שיש להם חיים, וממעיטים להכנס למסנג'ר שלהם או בכלל לנט. בקיצור, מה שאני מנסה לומר זה - שדברים קורים מסיבה, וטוב שיקרו שעה אחת קודם {ע"ע טייסים-צעירים-חתיכים-שמזיינים-מדהים}

hamudik

New member
האתרים האלו נהייו שוס הא..

חשבתי גם להרשם, קיים אתר הכרויות בחינם? יש חיה כזו?

hamudik

New member
זה נחמד שיש הרשמה חינם

ואח"כ אתה לא יכול לעשות כלום באתר, התכוונתי לאתרים שאתה יודע שאין שם בכלל הרשמה למנוי כלשהו..

Rיקושט

New member
איזה עצלן אתה

עברת על תוצאות החיפוש? כנראה שלא כי אז לא היית שואל את מה ששאלת.

hamudik

New member
האמת שהסתכלתי

אני מעדיף לקבל המלצות פרקטיות מאנשים בפורום מאשר לפזר את הפרטים שלי בכל מיני אתרים קיקיוניים שמופיעים בגוגל.

24 ברבלה

New member
יש אחד

נדמה לי look for love חינמתי לגמרי, הייתי בו פעם אבל כמו כל דבר חינמי, צריך לנבור הרבה כדי למצוא איכות ואולי זה לא ככה שם עכשיו ואני מחזיקה מהבחור שהרים אותו לאוויר ללא שום אינטרס אישי אבל פשוט המון זמן לא נכנסתי אליו.. תבדוק אותו, ממליצה. בהצלחה

למעלה