אוי אלוהים

sשיר

New member
אוי אלוהים

שלושה ימים שמנותקת מהמציאות חדשות אני כבר לא רואה על העיתון בשבת מרפרפת החלטתי שאני לוקחת לי חופש אם מהמחשב אני יכולה להתנתק אז גם מהחדשות האלה גם מהמציאות היומיומית של המדינה לא להאמין כמה שזה קשה לא לדעת תמיד אמרו לי שאני מעורבת מידי ויודעת מידי ועכשיו יותר מתמיד לא מבינה איך אפשר לא? ובשעה של מחשב שאפילו לא שלי אני קוראת על ילדה שנאנסה מילים קשות על עונש מוות על האדם שרצח אותה אך לפניי זה לא היסס לרצוח לה גם את הנשמה והמילים מחלחלות והדמעות כבר חנוקות בגרון איך אפשר? ראבק איך אפשר? אחרי ילדה בת 15 עוד תינוקת שנרצחה תינוקת! תינוקת! תינוקת!!! מה קורה לעולם? אוי אלוהים, אבל על ילדים אתה צריך לרחם לא עוד מלחמות על כבוד לא עוד מלחמות על אדמה לא עוד הגנה על חיים של מדינה הם אפילו לא חיילים שנשבעו להגן על מולדתם הם גם לא אנשים שנלחמו על הדעות שלהם ונרצחו כשהם שרים שלום סתם, סתם!! ילדה שרצתה לחיות ילדה שרגע לפניי וודאי חשבה על ההוא עם העיניים הכחולות מהשכבה מעל על החצאית היפה שהיא ראתה בחלון הראווה או על חברה שצריכה להגיע אליה אני כבר לא זוכרת מה חושבים בגיל 15 יודעת שלא חושבים על חיים שנגמרים לא אמורים לחשוב בכל אופן קצת מצחיק שהמכתב שלי מיועד אליך אלוהים לא, אתה לא אשם אתה מכולם הכי פחות אשם אנחנו צועקים לך שאתה שותק אבל גם אנחנו שותקים! גם אנחנו יושבים ומסתכלים בחוסר אונים אבל אנחנו בחרנו ליהיות חסרי אונים אנחנו לא אנחנו יכולים כן יכולים לצאת ולצעוק לצאת ולשנות לצאת ולהפגין אנחנו שותקים כי ככה לחשו לנו תמיד "אדם אחד לא יכול לשנות את העולם" אולי לא את העולם שאנחנו קוראים לו עולם אבל את הילדה הבאה בת 15 עם עיניים חולמות שהיא בהחלט עולם ומלואו אותה אנחנו יכולים להציל בשבילה אנחנו צריכים לצעוק את התינוקת התמימה שעוד לא חוותה ים ושמיים והתלהבות מירח מלא שגם היא עולם ויותר מזה גם בשבילה אנחנו יכולים ליהיות קול לא, אלוהים אתה לא אשם אתה בסכ"ה שותק כמוני, כמו כולנו כי כבר כואב הגרון מרוב צעקות כי לחשו לנו תמיד "אדם אחד לא יכול לשנות" ובטח ילחשו לי עכשיו שאני תמימה שאני חולמת שאני חיה בבועה או בסרט אבל אני בסכ"ה דואגת... לעולם שלנו.. מאד ומעדיפה לחיות בבועה שלי מלקבל עליי ולהשלים כי מהבועה שלי אני צועקת קול של ילדות תמימות אני לא תמימה אני יכולה כולנו יכולים

seaגל

New member
אלוהים

נתן לנו שפע.... אסור לנו לשכוח ועכשו כל השפע הזה בידיים שלנו ואנחנו בוחרים להרוס אותו להרוס אותנו וזה עצוב..... "אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול, דבר נפלא אלוהים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה נתן לך את הלילה והיום אהבה תקווה וחלום קיץ, חורף, סתיו, אביב נשמה טובה להביט סביב נתן לך שדות ירוקים פרחים ועצים מלבלבים נהרות, נחלים וימים שמים, ירח, כוכבים אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול, דבר נפלא אלוהים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה נתן לך חגים ושבתות את ישראל ארץ האבות ידיים וראש להגשים חלומות נתן לך את כל הנפלאות נתן לך דברים כל כך יפים להביא לעולם ילדים להאזין לשירים, לראות צבעים הו, מה רבו מעשיך אלוקים אלוהים, תן לי רק עוד מתנה מתנה קטנה, אך נפלאה אלוהים, תן לי רק עוד מתנה את השלום על פני האדמה(מילים: דוד חלפון)

ה מוזה

New member
הלוואי ונוכל

נדמה לי שאנחנו נוסעים במהירות של 250 קמ"ש ללא חגורות בטיחות באוטוסטדרה לשום מקום ואולי רק למקום אחד ,אל "חושך על פני תהום". היום ירד גשם ..וכיסה את האספלט בדמעות של אלוהים חשבתי לעצמי,גם הוא בוכה עלינו ועל הילדים. אוטוסטרדת הכאב שתינו את היין הקזנו את הדם סמוך לקו המים איבדנו את הים גלגלנו את עצמנו בעשבים שוטים וכמו בדלים כיבינו את הכוכבים כן עשינו את הדרך והגענו עד הלום הצטלבות לכל כיוון ושילוט לשום מקום מה צועק לנו השכל ולאן יוביל הלב? חזרה אל תוך הרחם אוטוסטרדת הכאב נדרוך את השלט נצלוף לעוד תכנית אפילו לרוצח חיוך של דוגמנית ובמיטות חמות נחלום מצד לצד לצד איך מתוך אינסוף ברירות נתקענו עם אחת כן עשינו את הדרך והגענו עד הלום הצטלבות לכל כיוון ושילוט לשום מקום מה צועק לנו השכל ולאן יוביל הלב? חזרה אל תוך הרחם אוטוסטרדת הכאב ולא רחוק היום בו שוב ניפול ולא נקום צעקת אדם נבלעת ברחש היקום מילים: אלונה קמחי ~
~

אתן יודעות עכשיו המשפט

אין יאוש בעולם הכי מדבר אלי כול כך בא לי להיכנע ולהשלים עם המצב http://news.walla.co.il/?w=//723854

ה מוזה

New member
אל דאגה

הנערים יקבלו התחשבות הומניטרית ימצאו עבורם מיליון נסיבות מקלות יעניקו להם קצת עבודות שירות "ישקמו" אותם והנה בעוד חצי שנה הם שוב,יבצעו מעשה סדום,אונס,התעללות אולי הפעם בילדה בת 6 ? ושוב הרי כולם יגלגלו עיניים ויגידו "..כיצד זה קרה, תהו מורים, יועצים חינוכיים, חוקרי משטרה ותושבים, שתשעה תלמידים בני 13 עד 16 קיימו מסכת התעללות כה ברוטלית בתלמידה בת 13 במשך חודשים ללא הפסק? כיצד לא נמצא התלמיד שידווח על מעשי חבריו להורים או למורים? מה יש ביישוב הזה שהצמיח אירוע כה מפלצתי? מה יש בחברה הישראלית שמצמיח עשבי פרא שכאלה? הכתובת על הקיר זה אנחנו שמצמיחים עשבי פרא ואוטמים אוזניים מול הכתובת שצורחת על הקיר. כבר לא מתרגשים,הנה עוד ילדה עוד כותרת גם זה יחלוף ויישכח . מחר תהיה עוד ילדה אולי תינוקת זה בסדר. אמר היום בית המשפט המחוזי בת"א זה בסדר לאנוס ילדות ,אם יש לך סיבה טובה קדימה למלאכה ! זה בסדר. יתחשבו בך !! סליחה על הציניות . אבל כבר לא נותר דבר אחר כי המציאות שלנו איבדה שפיות

למעלה