אוי אלוהים!!!!!!!! זה היה כזה מצחיק

אוי אלוהים!!!!!!!! זה היה כזה מצחיק

הייתי היום בלונה פארק... והייתה הופעה של.... איציק הליצן
ובאמצע ההופעה מתי שכל הילדים מקשיבים צרחתי..... איציק תעשה לי ילד
חחחחחחח והוא עשה לי נשיקה באוויר!!!!!!!!! כפרעליו

Wake Up Trix

New member
חח ד"א איציק הליצן

ראיתי אותו במכון ויצמן עושה הופעה לילדים הקטנים גם! חחח זה היה ממש מצחיק!

זה היה כזה קורע!!!../images/Emo151.gif

חחחחחח הוא שר את במנגינה של הבית של פיסטוק, הפזמון יעני: איזה כיף יהיה עם איציק, איציק איציק איציק ציק ציק!!! חחחחחח לכבודו, אני מאמצת לחיקי את
, עד שימאס.

אההה ו...../images/Emo151.gif

חחח איך כולם הסתכלו עליי ולא הבינו מה המשוגעת הזאת רוצה חחחח וזה גם היה אחרי ארבעה סיבובים ברצף בסטה-גה-דה או משהו כזה... נו איפה שיש כזה עיגול אדום ויושבים וקופצים וזה חחח אז השיער שלי נראה מפחיד, כמעט ולא יכלתי לזוז כי התרגלתי כבר לקפיצות שלו חחחח וצחקתי כמו סתומה והצוואר שלי היה תפוס חחחח נראתי כמו זומבי וצעקתי לו והוא במקום לצעוק לכי לכי יא פקצה הוא הוא הוא שולח לי נשיקה באוויר

חחחח אההה ו...2 ../images/Emo151.gif

אגב, זה היה כזה קורע חחחח חברה שלי כמעט נחנקה לא היה לה אוויר היא לא יכלה לנשום ושנינו נשכבנו שם על האספלט וצחקנו כמו סתומות חחחחחח אוי כמה צחקנו חחחחחח... ואח"כ אכלנו המבורגר שאני נשבעת לכם הוא נראה כמו חתול דרוס יאק זה היה מגעיל חחחחחחחחחח וכמעט נחנקתי מרוב צחוק... צחקתי וצחקתי ווואי כמעט התפוצצתי
מצחוק!

נגה

New member
שיו איזה כיף

זה לצחוק ככה..... שקשה לנשום... איך בא לי~!!!!!!!!!!!!

Shibby Master

New member
ההמבורגר הדרוס הזכיר לי

למזנון/קפיטריה/מסעדה, איך שלא תקראו לזה, של הלונה פארק, יש שם הזוי ומצחיק. מישהו זוכר אותו? אני רק זוכרת לפני איזה שנתיים, בפעם האחרונה שהיינו שם, כמעט נחנקנו בגללו. אם למישהו "מזדמן לקפוץ" ללונה פארק, בבקשה ממנו שיבדוק מה כתוב על המרכיזה שם. היסטרי.

Shibby Master

New member
אה? זה לא כל כך מצחיק ../images/Emo4.gif

זכרתי משהו עם המבורגר ופיקניק או משהו בסגנון... oh well....

Prophet

New member
הוא בערוץ 22../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה איש חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif

הוא הולך לבנק עם האיפור והתלבושת
הייתי רוצה לראות את זה.
ואיזה חמודים הילדים שלו!!! כולם
ים חמודים!

למעלה