אוי אינטר אינטר הנה אני בא..

אוי אינטר אינטר הנה אני בא..

אז כן הרגע קיבלתי את הבשורות המשמחות שהודיעו לי חגיגית שאני הולך לקבל מנה כפולה מאינטר בעוד שבוע וחצי..למרות שמאוד רציתי לראות אתמילאן רצה הגורל ורק המילאנזית השנייה משחקת בבית אז אצליח לראות אותה בסאן סירו פעמיים בליגה מול קטאניה ובליגת האלופות מול ספרטק מוסקבה..אשתדל לכתוב כאן המלצות לשבת אבל הסידורים לטיסה וההכנות כנראה יגזלו את זמני הפנוי לכן אם לא אהיה כאן עד יום ראשון רק זכיות לכולם וחג סוכות שמח..

תהנה :)

אגב, יש איזה משחק שצץ לך האת העין בווינר? לא הספקתי לשלוח את הטור של דדי בגלל השעה ההזויה של המשחק של גאנה, ולכן נשאר לי מהטור לקחת את דנמרק וסלובקיה (+1), יש לך איזשהי המלצה איך לסגור את הטור? חשבתי ללכת על X2 בספרד

בעקרון מוקדם מדי אבל

סרביה הצעירה בשישי מושך לי מאוד את העין..מדברים עליה כמועמדות חזקה לקחת את התואר והשבדים אמנם קבוצה טובה אבל לא באותה רמה 1.75 נראה לי יחס יפה ביותר..דנמרק,סלובקיה עם הפלוס(מריח שם 0:0),אירלנד,צר]פת ופולין נראים הימורים נוחים..לא הייתי נוגע בספרד במיוחד במשחק חוץ...אם לצפון אירלנד הם מפסידים הכל אפשרי שם חוץ מזה שיש קולות שדורשים את פיטורי המאמן ומדברים של על מספר שחקנים שלא יתנגדו למהלך הזה ומכיוון שאי נצחון בשבדיה יביא לפיטוריו אני פשוט מתרחק..

תודה רבה

חשבתי לשלוח מחר, אני אחכה ליום שישי או שבת שיהיה קצת יותר מידע מקסימום נחכה לסיבוב הבא של המשחקים

adleradler

New member
תכין את היורו...איטליה יקרה...

אבל אתה הולך להנות בטירוף....אחלה מקום

saturanx

New member
נקווה לפחות שאינטר תוציא משהו...

טיסה נעימה ותהנה

למעלה