אוייישששש... הוא רוצה תמונות..

אוייישששש... הוא רוצה תמונות..../images/Emo10.gif

איך אני עושה כדי לפרק את האלבומים של הילדים, לכל ילד יש את האלבום שלו, אלבום המשפחה יש כמה, איך אני מפרקת אותם ונותנת לו? להוציא מהאלבומים שלהם, לתת לו רק מאלבומי המשפחה, איך אני עושה את זה??? אמרתי לו שיביא אלבום ואסדר לו אחד, ואם יביא אחד גדול? מה עושים עם תמונות החתונה? פתאום כל הסיפור מסביב לתמונות... אויייששששששש

יווווווווווו

וזו הבקשה שלי מהילדים..שיחזרו מבקור בארץ..אני רוצה חלק מהאלבומים. אין לי שום תמונות שלהם מאז שנולדו..הכל אצלו.. איך עושים..מפרקים ומרכיבים מחדש. כמו שלו מגיע תמונות..גם לי..ואלו ה זכררונות שיש לי מהם.

אויייש

אני מבינה אותך ואני מבינה אותו... אך להתחיל לפרק אותם.. איזה תמונות לתת לו,,, איזה תמונות להשאיר הרי כל תמונה ותמונה עם הסיפור שלה... עם הזכרונות שלה, מה אני משאירה לעצמי ומה אני נותנת זו אני שתמיד דאגתי לצלם, זו אני שתמיד דאגה להנציח כל אירוע המצלמה תמיד היתה צמודה אלי וזוכרת כל פעם שקפצתי לקחת אותה כי חייבים לצלם... אוףףףףף עוד לפני שפרקתי כבר כואב...

גם אצלי היה ככה

אך שניפרדנו התמונות הלכו לארגז מסויים..ונישכח..וזהו..היום שאני מבקשת את התמונות שאין להם העתקים.. הוא טוען שהארגזים אצל אמא שלו..וזה פשוט בעייה ללכת לחפש..לארגן..וכו וכו..אולי יהיה לו זמן הקיץ לעשות את המעשה הנכון ולהעביר לי את התמונות שהילדים חוזרים בסוף הקיץ. זה כאילו חלק מההיסטוריה המשפחתית נעלם..מרגישה שלקחו חלק ממני ומהחיים שלנו. את אלבום החתונה יכול להשאיר לעצמו.

judyr

New member
לא מבינה מה הבעיה../images/Emo35.gif

תסרקי את התמונות לפני שאת נותנת אותן ואז תוכלי לשמור אותן באלבום ממוחשב כמצגת או להדפיס בבית אם יש לך מדפסת לייזר ונייר להדפסה או לשלוח להדפסה בחנות צילום והופ... חסכת "מריבה"...

מה עשיתי כשהייתי בסיפור הזה?

שאלתי - אם חלילה תצטרך לנוס מהבית במהירות ותוכל לקחת רק חפץ אחד - האם תקח דווקא אלבום תמונות??? אמרתי לו שהאלבומים של הילדים הם ש ל הילדים ולכן רכושם הם. במקום לפרק אותם שמנו סטיקרים על האלבומים ואיפה שהילדים רצו שהאלבומים יהיו - שמה אם מונחים עד עצם היום הזה....אף אחד לא מתעניין בהם מלבד מטלית האבק. הוא רצה תמונות של החתונה וממש החמיא לי (גם הצחיק אותי) שיש לו ענין. נתתי לו את כל אלה שלא אהבתי וכמה שכן אהבתי. צריך להתפשר בקטעים הרגישים. הפעם היחידה שחזרתי לאלבום החתונה היתה אחרי פריצה בבית והייתי צריכה תמונה של תכשיט בשביל המשטרה... טוב, אני לא מביטה כל כך לאחור. הכל נצור בראש ממילא. סוף סיפור. קחי את זה בקלות. קחי את מה שבאמת חשוב לך, וגם סריקה על מחשב זה יופי של רעיון. הרי כל החיים לפניך. תלתל-אומר

מאדי 1

New member
באמת אויש

אצלי הוא לא ביקש תמונות, אבל כשאני חושבת על זה, נורא עצוב לפרק אלבום. זה מעין פירוק משפחה רטרואקטיבי. למה לגעת במה שהיה יפה פעם. לפחות שהזכרונות ישארו שלמים. אולי תוכלי להציע לו שהאלבומים ינדדו ביניכם שלמים... כמו הילדים. לאלבומים יש יתרון נוסף בנדודים כאלה, מותר להפריד ביניהם. שיהיו חלק אצלך וחלק אצלו, לפרקי זמן שתחליטו. זה לא כל כך נורא אם בכל פעם, נניח, יהיו אצלך אלבומים שלהם בדילוגים על גילאים לסירוגין ואצלו המשלימים. נכון?
תמונות החתונה... מעניין שביקש. ממממ..... אולי יש עותקים של חלק מתמונות הקרובים גם אצל ההורים שלכם? בטח פיזרתם תמונות גם לאחים ואחיות. אם זה חשוב לשניכם אולי תצליחו להרכיב אלבום נוסף? אולי לסרוק ולהדפיס על נייר צילום את התמונות הכי הכי? צירוף מקרים. דווקא היום עברתי עם הקטנה על אלבום ישן לחפש תמונה לגן. היא שאלה בפליאה: "אמא, פעם אבא ואת גרתם באותו בית?" בסך הכל לפני שנה וחצי...

judyr תודה על הרעיון ../images/Emo140.gif

אמצא סורק ואסרוק לי את התמונות שארצה להעביר לו של אלבומי המשפחה ומהאלבומים שלהם לא מפרקת כלום, כי זה שלהם וישארו כך. לילה טוב

judyr

New member
בשמחה

ואם אין לך סורק קפצי עם התמונות המקוריות לחנות שלנו ושם יעשו לך העתקים (ולא זה לא למטרת פרסום)

מיקי42

New member
למה לפרק אלבומים

לוקחים את הנגטיב ומפתחים שוב עותקים בשבילו

judyr

New member
מיקי

בד"כ תמונות חתונה מגיעות ללקוח ללא הנגטיב.....

../images/Emo6.gif

את התמונות האלה הוא לא ביקש ואני לא זורקת, בטח הילדים יקבלו אותם בירושה. נגטיבים בדרך כלל לא שמרתי לכן הדרך היחידה הינה סריקה.

למעלה