אוטיזם וזוגיות..

אוטיזם וזוגיות..

בקרוב מתקרב היום נישואין העשירי שלנו.אני חושבת הרבה על הזוגיות שלנו בזמן האחרון ועל ההשפעה שיש לשני הילדים האוטיסטים שלנו על מערכת הזוגיות שלנו. מה אתם חושבים?חשתם פגיעה בזוגיות שלכם בשל היותכם גם הורים לילדים PDD/אוטיסט?או דווקא זה מה שקירב בניכם?

anabel99

New member
טוב אני הראשונה שישיב כבר דיברו על

הנושא בשרשורים קודמים . אותנו זה דווקא קרב ואפילו מאד ,הבנו שאין לנו עניין יותר להתעסק עוד בריבים מטופשים ושיחד אולי נצליח " לנצח את האוטיזם " אם יש בכלל דבר כזה ,היום אנחנו יותר בניסיון למזער את הנזקים . החלטנו שאנחנו יחד בפרוייקט הזה ,המשפחה שלנו קיבלה משמעות חדשה ואין דבר שיכול לשמח אותנו יותר מההתקדמות של בננו . וגם אנחנו חגגנו לא מזמן יום נישואין עשירי .

ההורים שלי חגגו כבר 30 שנות נישואין

ובתור צופה מהצד, הזוגיות שלהם נראתה לי תמיד מאוד, אבל מאוד יציבה. אני לא אכתוב יותר מדי כי הם קוראים פה... אבל הם בהחלט מודל שנותן השראה בתחום הזה.

doroniz

New member
דוגמא נהדרת

כבר כתבתי לך וגם להורייך שאתם משפחה לדוגמא - הרבה משפחות יכולים וצריכים ללמוד מכם. דורון.

לנו בהתחלה היה מאוד קשה

עם האבחון וזה השליך גם על הזוגיות שלנו בצורה חדה וישירה.היו לנו אין ספור ויכוחים סביב האיבחון,בעלי שקע לתוך תקופת אבל ולא היה מוכן לשמוע שיש דרכים להקל ולקדם-אני תפשתי פיקוד ובמשך החצי שנה ראשונה נסעתי עם הילדה ממקום למקום מאיש מקצוע לאיש מקצוע-עד שלאט לאט תקופת האבל נגמרה ובעלי התגייס לכוחותינו. היום יש לנו זוגיות מופלאה,נהדרת עם המון אהבה ופרגון.אני נשואה לאדם אוהב,מסור עם לב ענק וכמויות בלתי נגמרות של אהבה ופינוק להעניק.

למעלה