אוטוטו מסתיימת לה 2007, מה הייתן מוחקות בה?

אוטוטו מסתיימת לה 2007, מה הייתן מוחקות בה?

ומה אתן מאחלות שיקרה לכן ב-2008? וכמובן שנה מיוחדת וטובה לכולנו.

mor322

New member
הייתי מוחקת את....

את בית חנון משם יורים עלינו הנבלות את הקסאמים הייתי מוחקת את האירני המעצבן הזה אחמדינזאד
שחושב שהוא מפחיד אותנו
הייתי מוחקת את ההכי זבללללה ואת המנכ"ל שלהם
הייתי מוחקת את כל הפידופילים את כל האנסים את הרמאים את הסוטים את הנבלות שמכים זקנים
מוחקת את כל הרוע והשחיתות במדינתנו היפה ומאחלת ששנת 2008 שתבוא עלינו לטובה ושתיהיה טובה ומטיבה לכולנו

קסמלי

New member
מור הרסת אותי מצחוק

יכולתי לשמוע את הטון שלך מתרומם לאט עד צרחות ואז נרגע לבשר שנה טובה - צמוד לבית שלי יש בית פרטי שהיום עלה עליו מכבש טרקטור מורידים את הבית מחסלים אותו - הולכים לבנות שם בניין. בכל מקרה - מה שרציתי להגיד לך: שפשוט הזכרת לי אותו משוםמה. ההוא (הנהג) יושב לו בכלי המגושם והענק הזה - מזיז כפות ענק וגלגלי שיניים מפלצתיות בלחיצת כפתור מנחית את הכף על הבית - מפוצץ לו ת'צורה - מועך אותו - עולה עליו עם הגלגלים מכה בו בכל הכח מכל צד (בעיקה מלמעלה) שובר אותו מועך אותו וכולו מחייך ומאושר איזה פורקן - הוא אפילו מקבל על זה משכורת. שיעיז להיות עצבני אחרי יום עבודה כזה. יאללה הגיגי לסוף 2007 בנות יקרות אושר בריאות יצירה מכל הלב שנחייה רק מכוונות טובות. סמדי חיבוק גדול שולחת לך אנוכי קסם

smady a

New member
קסם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

smady a

New member
../images/Emo23.gifנילי אתחיל בברכה ../images/Emo23.gif

הנה אנחנו נפרדים משנת 2007 שהיתה שנה מלאה בכל מיני דברים חלקם טובים ונעימים חלקם פחות אבל אנחנו נזכור את הכי הכי טובים וככה נקבל את השנה החדשה שנת 2008 בהמון אהבה מאחלת לכל אחת מכן שנה נפלאה וטובה יותר מקודמתה בית חם בנינו פה וכך הוא ישאר מאחלת לנו שנה של אהבה שנה של עשייה שנה של שלווה שנה שלהצלחה שנה של שמחה וכל מה שרק נרצה. 2007 שלום לך קבלו באהבה את 2008.

dolit

New member
ואני אמשיך בברכה ../images/Emo65.gif

חלפה שנה ופרותיה או........... נכנסת שנה ותקוותיה לשנה אוהבת, מאושרת, מחדשת , יצירתית, שמחה, ושלווה

romi666

New member
איזה בעסה דולית אז השנה לא יהי לנו חלב???../images/Emo10.gif;

יומטוב5

New member
כתבתי כבר בפורום אחר אבל

כמו נבואה שמגשימה את עצמה עם נבקש שוב ושוב בסוף נקבל שישובו הבנים הביתה שהחיילים כולם יהיו חיילי שוקולד ורק שקט ושלום ופרוחה ולמדינתינו היקרה

הציירת

New member
אני אתחיל מהמחיקות....

קניתי מחק חדש.... קודם כל מור יקירתי אני מצטרפת לכל מילה שלך... אני מוחקת: את כל הקילוגרמים שנוספו לי.... את מכירת האוטו שלי...( הדרי נשבעת לך ששילמו לי ולא שילמתי שייקחו אותו...
) אני עכשיו הולכת ברגל לכל מקום ולפעמים נדמה שהדרך לא מסתיימת. כל יום היא מתארכת יותר ויותר... אני מוחקת את המינוסים שלי.... מחלות ועוד... אני מוחקת אנשים שכל הזמן חושבים איך לפגוע באחרים.... אני מוחקת את כל הרגעים שישבתי בחוסר מעש ולא יצרתי... והכי אי מוחקת את הרוע בעולם! אני מאחלת לכולנו שנה נפלאה! בריאות בריאות ושוב בריאות...

smady a

New member
ציירת יפה כתבת.ומה אני מוחקתתתתתתתתת?

האמת במחשבה רא/שונה יש הרבה למחוק אבל מי אני שאמחק?......... הכל קורה לא סתם................ולומדים לקחים לשנה החדשה נכון? את הרוע נעלים את המינוס אי אפשר למחוק ......זה או לחיות או לא?..........או לחלום על זכייה רצינית רציניתתתתתתתתתת. אז חיים ונהנים........... ןקונים ונוסעים ונהנים מהחיים. למחוק את המלחמות הלואי והלואי למחוק את הרוצחים ..המכים את הזקנים...אנסי הילדים....ואת המכים את החלשים. והכי חשוב להרים ראש לגרש מחשבות רעות מחלות ומיני בורות. לחייך ולקוות לשנה טובה יותר ..........2008 מבורכת.

smady a

New member
בוטנית אבל שרדת אותה יקירתי ללא ספק.והנה 2008

אני מאלת לך הרבה יותר קלה.

לפנים ולפני הכל הייתי מוחקת את מותו של האחיין

האהוב שלי: לוטן סלוין ז"ל, במלחמה הארורה והמקוללת הזו! אחר כך הייתי מצטרפת למה שמור כתבה, רוחמה וכל מה שכתבתן אחריהן.... מה עוד הייתי מוחקת??????????.., ממממממממממממממממממ, לא 'דעת......(זה טוב?, זה רע?) והייתי מברכת שתמיד אהייה על הצד המבורך והמחוייך, שהבריאות של כל משפחתי שלי, ושל כולנו, תמיד תהייה על הצד הטוב ביותר, ו.......איך שכחתי: אני מאחלת לי שנוכל סוף סוף לקנות את הדירה שאנחנו גרים בה היום!, הלוואי, אמן!, כן יהי רצון!!!!!

smady a

New member
אמן אמן אמן נילושה.ולחשוב על טוב.ויהיה לנו

טוב אמן מותק. ולא נדע צער מהו.

למעלה