אוטובס השבוע

מצב
הנושא נעול.

צחקן

New member
אוטובס השבוע

אוטובס השבוע
ב"ה הוא ה....נידרופלור. הוא האטובוס הכי חדש בדןאך לא הכי אהוב עלי אך אני מעדיפו ע"פהB7L של קווים, ות"צ ב"ש. לאביתר: תורו של הסיטראו יגיע לאחר שיגעו חלק מה660 סיטראו. לגבי הנידרפופלורים בדן : מתי הם אמורים להגיע (אם בכלל) (יכול להיות שדן תזין סיטראואים במקומם או B7L במקומם).

oren*

New member
תמונתה של ליילנד

אוטובס השבוע
ב"ה הוא ה....נידרופלור. הוא האטובוס הכי חדש בדןאך לא הכי אהוב עלי אך אני מעדיפו ע"פהB7L של קווים, ות"צ ב"ש. לאביתר: תורו של הסיטראו יגיע לאחר שיגעו חלק מה660 סיטראו. לגבי הנידרפופלורים בדן : מתי הם אמורים להגיע (אם בכלל) (יכול להיות שדן תזין סיטראואים במקומם או B7L במקומם).
תמונתה של ליילנד
הסיבה שהתמונה לא עלתה לפורום בנסיונות הראשונים היא משום ששקלה למעלה מ-250KB (390KB) מומלץ להקטין את רוחב התמונות ל-700 פיקסלים כך שיכנסו במסך מלא

ליילנד

New member
איזה יופי, אורן,

תמונתה של ליילנד
הסיבה שהתמונה לא עלתה לפורום בנסיונות הראשונים היא משום ששקלה למעלה מ-250KB (390KB) מומלץ להקטין את רוחב התמונות ל-700 פיקסלים כך שיכנסו במסך מלא
איזה יופי, אורן,
אז זהו שאני לא יודעת איך מקטינים ומה זה אומר בכלל. תשים לב אני שזה הדגם שיורם הראה שיוצא מהשרות באנגליה בימים אלה, האם אני צודקת.

ליילנד

New member
יו הכי חשוב שכחתי, ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

איזה יופי, אורן,
אז זהו שאני לא יודעת איך מקטינים ומה זה אומר בכלל. תשים לב אני שזה הדגם שיורם הראה שיוצא מהשרות באנגליה בימים אלה, האם אני צודקת.
יו הכי חשוב שכחתי,

את טועה...

איזה יופי, אורן,
את טועה...
הדגם שיוצא באנגליה הוא ה "רוטמסטר" של חברת AEC האוטובוס שבתמונה הוא מתוצרת בריסטול

ליילנד

New member
או קיי, ../images/Emo51.gif על התיקון../images/Emo140.gif

את טועה...
הדגם שיוצא באנגליה הוא ה "רוטמסטר" של חברת AEC האוטובוס שבתמונה הוא מתוצרת בריסטול
או קיי,
על התיקון

אני ממש לא מתמצאת בדגמי האוטובוסים האנגליים, זה פשוט הזכיר לי אותו וזרקתי השערה. מאיזה שנה הבריסטול הזה והאם הוא עוד בשירות באנגליה

מצב
הנושא נעול.
למעלה