אוטובוס שראיתי היום

מצב
הנושא נעול.

buslover

New member
אוטובוס שראיתי היום

אוטובוס שראיתי היום
מס' רישוי 40-104-57 נראה מצויין למרות הגיל. הייתה עליו כתובת גדולה של ישרוטל והכיתוב "ז'ק יולזרי" מישהו מכיר את האוטובוס הזה ויכול לומר אם הוא היה באגד או בדן? כמו כן האם לרשת ישרוטל באמת יש אוטובוס,?או שזו רק פירסומת.

levikon

New member
יש להם אוטובוס קטן באילת.

אוטובוס שראיתי היום
מס' רישוי 40-104-57 נראה מצויין למרות הגיל. הייתה עליו כתובת גדולה של ישרוטל והכיתוב "ז'ק יולזרי" מישהו מכיר את האוטובוס הזה ויכול לומר אם הוא היה באגד או בדן? כמו כן האם לרשת ישרוטל באמת יש אוטובוס,?או שזו רק פירסומת.
ששיך לכל 8 המלונות שלהם שם. הוא נועד להסיע נוסעים מהשדה טעופה עד המלונות ובחזרה. מה הדגם אני לא יודע אני יודע רק שזה לא אוטובוס גדול אלה קטן. אולי מישהו אחר יכול לשפוך אור על הדגם.

846

Active member
האוטובוס האילתי

ששיך לכל 8 המלונות שלהם שם. הוא נועד להסיע נוסעים מהשדה טעופה עד המלונות ובחזרה. מה הדגם אני לא יודע אני יודע רק שזה לא אוטובוס גדול אלה קטן. אולי מישהו אחר יכול לשפוך אור על הדגם.
האוטובוס האילתי
זהו מאן 11-220 מרכב איריזר של אגד תיור ונופש שפועל בשרות ישרוטל.

התשובה

אוטובוס שראיתי היום
התשובה
ככל הנראה ראית את אחד האוטובוסים שמבצעים הסעות פנימיות בתוך שדה דב. את ההסעות האלה מפעילה חברת "ז'ק יולזרי" ולשם כך רכשה מס, אוטובוסים ישנים של דן.

M.A.N SL 200 של דן, מס' 3725

התשובה
ככל הנראה ראית את אחד האוטובוסים שמבצעים הסעות פנימיות בתוך שדה דב. את ההסעות האלה מפעילה חברת "ז'ק יולזרי" ולשם כך רכשה מס, אוטובוסים ישנים של דן.
M.A.N SL 200 של דן, מס' 3725
מדובר ב-3725, שלימים הפך לאחד מאוטובוסי בית הספר לנהיגה של דן (אם איני טועה מס' פנימי 9340).

846

Active member
ז'ק יולזרי

התשובה
ז'ק יולזרי
לז'ק יולזרי יש בשדה דב 4 עירוניות נמוכות ריצפה שנקנו מדן כשעוד היו במרכבים ולכן יש להם כספון עם הכנה למכשיר wayfair. האוטובוסים מסומנים באותיות א',ב',ג',ד'. בנוסף נרכש האוטובוס המוזכר כגיבוי ומסומן באות ה'.

מצב
הנושא נעול.
למעלה