אוטובוס שכולו כחול

• פותח הנושא 0415
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

0415

New member
אוטובוס שכולו כחול

אוטובוס שכולו כחול

יו../images/Emo2.gif זה מחריד

יו
זה מחריד
מה זה הכחול הכהה הזה? ממש לא יפה וממש מסוכן עם רדת החשיכה.

ארזS

New member
שאלה לאלונה

יו
זה מחריד
מה זה הכחול הכהה הזה? ממש לא יפה וממש מסוכן עם רדת החשיכה.
שאלה לאלונה
אך עוד לפני השאלה אברך אותך בברכת "ברוכים השבים" ומקווה שהחלמת.
ולעניין שלמענו אני מגיב : לא שאני בעד הכחול הכהה הזה, אבל אמרי נא לי מה ההבדל בינו לבין הירוק הכהה של אגד שאת כה אוהבת [כפי שציינת יותר מפעם אחת]. הרי הירוק הכהה מסוכן בשעות החשיכה באותה המידה כמו הכחול הזה.

נכון הירוק של אגד מקסים

שאלה לאלונה
אך עוד לפני השאלה אברך אותך בברכת "ברוכים השבים" ומקווה שהחלמת.
ולעניין שלמענו אני מגיב : לא שאני בעד הכחול הכהה הזה, אבל אמרי נא לי מה ההבדל בינו לבין הירוק הכהה של אגד שאת כה אוהבת [כפי שציינת יותר מפעם אחת]. הרי הירוק הכהה מסוכן בשעות החשיכה באותה המידה כמו הכחול הזה.
נכון הירוק של אגד מקסים
אבל גם נכון שהוא לא בטיחותי, אבל הכחול הכהה הזה עוד יותר גרוע וגם נוראי. הגיע הזמן שאוטובוסים יהיו בצבעים בהירים. אגב אני לא הייתי חולה,אלא המחשב, שעדיין מזייף.

אני בעד הכחול, למרות שגם הירוק של

נכון הירוק של אגד מקסים
אבל גם נכון שהוא לא בטיחותי, אבל הכחול הכהה הזה עוד יותר גרוע וגם נוראי. הגיע הזמן שאוטובוסים יהיו בצבעים בהירים. אגב אני לא הייתי חולה,אלא המחשב, שעדיין מזייף.
אגד יפה מאוד לדעתי. וכמו שכתבתי לך בשרשור הקודם, אם יש בעית בטיחות(ולדעתי אין בעיה) אז שיוסיפו מנורות מלפנים על הגג ומאחור וגם בצדדים(בדפנות למטה)כמו שיש בחלק מהסמי טריילרים. ואפשר כמובן להוסיף גם אור סגול מתחת למספר, כמו של הערסים
והכי חשוב, Welcome Back, מקווה שחיסלת את הוירוס

אוהד11

New member
הירוק של אגד אינו בטיחותי

אגד יפה מאוד לדעתי. וכמו שכתבתי לך בשרשור הקודם, אם יש בעית בטיחות(ולדעתי אין בעיה) אז שיוסיפו מנורות מלפנים על הגג ומאחור וגם בצדדים(בדפנות למטה)כמו שיש בחלק מהסמי טריילרים. ואפשר כמובן להוסיף גם אור סגול מתחת למספר, כמו של הערסים
הירוק של אגד אינו בטיחותי
בעבר נעשה מחקר בטכניון, שהעלה, שהירוק של אגד אינו צבע בטיחותי, ביחוד בשעות הערב והלילה. הציעו לאגד לרכוש אתך המחקר ולפתח אותו, אך הקואופרטיב דחה את ההצעה.

הצבע הכי יפה באגד

הצבע הכי יפה באגד
זה הצבע של האוטובוסים הניסיוניים (נידר מפרקי בי-ם וDAF עם מרכב מארס של מרכבים) צבועים לבן עם מדבקות ירוקות של אגד

אפשר לשלב פס לבן מסביב

הצבע הכי יפה באגד
זה הצבע של האוטובוסים הניסיוניים (נידר מפרקי בי-ם וDAF עם מרכב מארס של מרכבים) צבועים לבן עם מדבקות ירוקות של אגד
אפשר לשלב פס לבן מסביב
ושהלבן הזה יהיה מחזיר אור, ואז נראה אם זה לא יהיה בטיחותי.

0415

New member
כמובן אני לאחרונה מזכיר זאת כל פעם.

אוטובוס שכולו כחול
כמובן אני לאחרונה מזכיר זאת כל פעם.
אני לא צילמתי שום תמונה אבל אני מעלה אותם מחדש כדיי לרענן קצת את הזיכרון של כולם הבעיה שאני לא זוכר מי תצילם כל תמונה וזאת הבעיה מצטער שאני לא יכול להזכיר את כולם אבל שוב אני מוריד את הכובע בפניי כל מי שצילם אותם..

אוהו לזה בדיוק התכוונתי בשרשור הצבע

אוטובוס שכולו כחול
אוהו לזה בדיוק התכוונתי בשרשור הצבע
בשרשור שעסק בצביעת אוטובסים. תראו איזה יופי!!!!!! סוף סוף קיבלו שכל בדן!!! מקווה שיצבעו ככה את כל ה-
בוסים

מצב
הנושא נעול.
למעלה