יש לציין כמובןמקדימה
יומקדימה
שאלה לאלונהיוזה מחריד![]()
מה זה הכחול הכהה הזה? ממש לא יפה וממש מסוכן עם רדת החשיכה.
נכון הירוק של אגד מקסיםשאלה לאלונה
אך עוד לפני השאלה אברך אותך בברכת "ברוכים השבים" ומקווה שהחלמת.ולעניין שלמענו אני מגיב : לא שאני בעד הכחול הכהה הזה, אבל אמרי נא לי מה ההבדל בינו לבין הירוק הכהה של אגד שאת כה אוהבת [כפי שציינת יותר מפעם אחת]. הרי הירוק הכהה מסוכן בשעות החשיכה באותה המידה כמו הכחול הזה.![]()
אני בעד הכחול, למרות שגם הירוק שלנכון הירוק של אגד מקסים
אבל גם נכון שהוא לא בטיחותי, אבל הכחול הכהה הזה עוד יותר גרוע וגם נוראי. הגיע הזמן שאוטובוסים יהיו בצבעים בהירים. אגב אני לא הייתי חולה,אלא המחשב, שעדיין מזייף.
הירוק של אגד אינו בטיחותיאני בעד הכחול, למרות שגם הירוק של
אגד יפה מאוד לדעתי. וכמו שכתבתי לך בשרשור הקודם, אם יש בעית בטיחות(ולדעתי אין בעיה) אז שיוסיפו מנורות מלפנים על הגג ומאחור וגם בצדדים(בדפנות למטה)כמו שיש בחלק מהסמי טריילרים. ואפשר כמובן להוסיף גם אור סגול מתחת למספר, כמו של הערסיםוהכי חשוב, Welcome Back, מקווה שחיסלת את הוירוס![]()
![]()
הצבע הכי יפה באגדאני בעד הכחול, למרות שגם הירוק של
אגד יפה מאוד לדעתי. וכמו שכתבתי לך בשרשור הקודם, אם יש בעית בטיחות(ולדעתי אין בעיה) אז שיוסיפו מנורות מלפנים על הגג ומאחור וגם בצדדים(בדפנות למטה)כמו שיש בחלק מהסמי טריילרים. ואפשר כמובן להוסיף גם אור סגול מתחת למספר, כמו של הערסיםוהכי חשוב, Welcome Back, מקווה שחיסלת את הוירוס![]()
![]()
אפשר לשלב פס לבן מסביבהצבע הכי יפה באגד
זה הצבע של האוטובוסים הניסיוניים (נידר מפרקי בי-ם וDAF עם מרכב מארס של מרכבים) צבועים לבן עם מדבקות ירוקות של אגד
זה ברור שזה לא בטיחותי בלילהיוזה מחריד![]()
מה זה הכחול הכהה הזה? ממש לא יפה וממש מסוכן עם רדת החשיכה.
כמובן אני לאחרונה מזכיר זאת כל פעם.אוטובוס שכולו כחול
אוהו לזה בדיוק התכוונתי בשרשור הצבעאוטובוס שכולו כחול
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.