אוטובוס לפארק הירקון?

מצב
הנושא נעול.

FuzzyWuzzyGirl

New member
אוטובוס לפארק הירקון?

אוטובוס לפארק הירקון?
אני יודעת שתגידו לי לחפש באתר של דן - אבל אני לא יודעת מה מספר הקו!
אני לא מוצאת קו שמגיע לפארק הירקון בתל אביב. מישהו? מירי

תגידי מאיפה, נגיד לך איזה קו

אוטובוס לפארק הירקון?
אני יודעת שתגידו לי לחפש באתר של דן - אבל אני לא יודעת מה מספר הקו!
אני לא מוצאת קו שמגיע לפארק הירקון בתל אביב. מישהו? מירי
באתר של דן יכולת לחפש לפי שם רח' (שד' רוקח), או לפי "קווים ליד אתרים נבחרים/תחנות רכבת" ולבחור פארק הירקון או תחנת רכבת מרכז הירידים/האוניברסיטה. בכל מקרה לפארק הירקון מגיעים הקווים הבאים: 21, 27, 28, 47, 48, 98 ו-99 באירועים בלבד, 112, 113, 247. ועוד שלל קווים העוברים בדרך נמיר או המגיעים לקניון איילון.

FuzzyWuzzyGirl

New member
שיוצאים מהרכבת

באתר של דן יכולת לחפש לפי שם רח' (שד' רוקח), או לפי "קווים ליד אתרים נבחרים/תחנות רכבת" ולבחור פארק הירקון או תחנת רכבת מרכז הירידים/האוניברסיטה. בכל מקרה לפארק הירקון מגיעים הקווים הבאים: 21, 27, 28, 47, 48, 98 ו-99 באירועים בלבד, 112, 113, 247. ועוד שלל קווים העוברים בדרך נמיר או המגיעים לקניון איילון.
שיוצאים מהרכבת
או מאיפהשהו ב"דרך פתח תקוה" (מנחם בגין) או מתחנה מרכזית ת"א. נראה לי ש27 הכי טוב - אבל הוא עושה סיור ארוך...

את יכולה לצאת מהרכבת בתחנה אחרת

שיוצאים מהרכבת
או מאיפהשהו ב"דרך פתח תקוה" (מנחם בגין) או מתחנה מרכזית ת"א. נראה לי ש27 הכי טוב - אבל הוא עושה סיור ארוך...
את יכולה לצאת מהרכבת בתחנה אחרת
את יכולה לצאת מהרכבת בתחנת האוניברסיטה/מרכז הירידים - היא נמצאת ממש מול פארק הירקון. יש לך קו 28 מהתחנה המרכזית, אבל הוא יוצא כל 40 דקות כמדומני. את יכולה, לחילופין, לקחת קו 27 ולרדת בסמינר הקיבוצים וללכת טיפה אחורה בדרך נמיר, או לרדת בתחנה בכניסה לבבלי (דרך נמיר) וללכת ממש טיפה קדימה ברגל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה