אוטובוס השבוע
...

מצב
הנושא נעול.

צחקן

New member
אוטובוס השבוע ../images/Emo13.gif...

אוטובוס השבוע
...
ב"ה למרות נעיכוב הפינה הגיעה
. אטובוס או ליתר דיוק מרכב השבוע הוא "ברק" של הארגז עם שלדה של VOLVO. מידע ותמונות - לכאן .

טוארג

New member
צחקקקקקקקקנוססססססס

אוטובוס השבוע
...
. אטובוס או ליתר דיוק מרכב השבוע הוא "ברק" של הארגז עם שלדה של VOLVO. מידע ותמונות - לכאן .
צחקקקקקקקקנוססססססס
מה עם הSL200????

צחקן

New member
-------->

אוטובוס השבוע
...
-------->
ב"ה הלכו לי ההרדיסקים של המחשב בגלל הספק. ההלך לי כל המידע חוץ מהאטובוסים בגלל שעשיתי חסד עמכם ונתתי לכם את האטובוסים שלי אז אחרי שההרדיסק שלי נדפק יש לי אותם את כווווולם. בקרוב אעשה SL200 זה טלוי בעוד כמה גומרים שבוע טוב.

טוארג

New member
ההארד דיסק נדפק?

-------->
ב"ה הלכו לי ההרדיסקים של המחשב בגלל הספק. ההלך לי כל המידע חוץ מהאטובוסים בגלל שעשיתי חסד עמכם ונתתי לכם את האטובוסים שלי אז אחרי שההרדיסק שלי נדפק יש לי אותם את כווווולם. בקרוב אעשה SL200 זה טלוי בעוד כמה גומרים שבוע טוב.
ההארד דיסק נדפק?
אתה רוצה לשחזר את החומר? טיקטק טכנולוגיות זה בדיוק הפיתרון שלך, מנסיון!!! הם נותנים אחלה שירות שבעולם. www.tictac.co.il

צחקן

New member
לא. אין לי טעם.

ההארד דיסק נדפק?
אתה רוצה לשחזר את החומר? טיקטק טכנולוגיות זה בדיוק הפיתרון שלך, מנסיון!!! הם נותנים אחלה שירות שבעולם. www.tictac.co.il
לא. אין לי טעם.
ב"ה את מה שחשוב לי יש לי כבר.

יצחקA

New member
SL 200 עם מרכב גרמני וישראלי.

-------->
SL 200 עם מרכב גרמני וישראלי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה