אוטובוס "דן" ממותג הונג-קונג

מצב
הנושא נעול.

יצחקA

New member

מישהו יודע ויכול לפרט יותר על האוטובוס הזה? האם בנוסף להצבתו של האוטובוס הזה יחולק משהו? באיזה קו האוטובוס הזה יפעל בין התאריכים הללו ואחריהם? מה מספר הנידרפלור? יש למיישהו תמונות נוספות/ מידע נוסף? קישור: http://www.dan.co.il/news/news.asp?id=1957

צחקן

New member
שיעודדו קודם תירות פנים ארצית....

מישהו יודע ויכול לפרט יותר על האוטובוס הזה? האם בנוסף להצבתו של האוטובוס הזה יחולק משהו? באיזה קו האוטובוס הזה יפעל בין התאריכים הללו ואחריהם? מה מספר הנידרפלור? יש למיישהו תמונות נוספות/ מידע נוסף? קישור: http://www.dan.co.il/news/news.asp?id=1957
ב"ה "דן" - אתם צריכים לעשות גם משהוא לפה בארץ. למה לסין?!. פה בארץ התירות גוססת ואתם ככה עושים!. בושה.

צחקן..אתה לא כל כך הבנת את דן

ב"ה "דן" - אתם צריכים לעשות גם משהוא לפה בארץ. למה לסין?!. פה בארץ התירות גוססת ואתם ככה עושים!. בושה.
זאת פרסומת ואני מניח שדן קיבלו כסף טוב עבור צביעת האוטובוס. כל עוד הפרסומת עומדת בקריטריונים של מוסר וכו', הפרסומת לגיטימית.

צחקן

New member
אני יודע.

זאת פרסומת ואני מניח שדן קיבלו כסף טוב עבור צביעת האוטובוס. כל עוד הפרסומת עומדת בקריטריונים של מוסר וכו', הפרסומת לגיטימית.
אני יודע.
ב"ה הם מקבלים כסף, וזה טוב... . אבל מה עם תירות פנים ארצית?. הם לא חושבים לתרום לאלפי אנשים שעובדי בתירות (שפירא מאיר ועוד) וגם לאלפי נהגי חברות פרטיות שמסיעות אנשים לטיולים? על "מרכבים" "הארגז" שיפסדו, כי הם מתפרנסים, בין השאר גם מהחברות הפרטיות. תחשוב קצת... . ענף התירות כאן, בגלל העתיקות והנופים המדהימים שיש פה במקום קטן, מושכים תירות. ולכן, ענף התירות ענק. תחשוב קצת.

אני לא מבין את הקשר

אני יודע.
ב"ה הם מקבלים כסף, וזה טוב... . אבל מה עם תירות פנים ארצית?. הם לא חושבים לתרום לאלפי אנשים שעובדי בתירות (שפירא מאיר ועוד) וגם לאלפי נהגי חברות פרטיות שמסיעות אנשים לטיולים? על "מרכבים" "הארגז" שיפסדו, כי הם מתפרנסים, בין השאר גם מהחברות הפרטיות. תחשוב קצת... . ענף התירות כאן, בגלל העתיקות והנופים המדהימים שיש פה במקום קטן, מושכים תירות. ולכן, ענף התירות ענק. תחשוב קצת.
אני לא מבין את הקשר
מזתומרת מה עם תיירות פנים? ומה הקשר בכלל לפרסומת? אל על קנו שטח פרסום ודן קיבלה על זה כסף. לצורך העניין זה שווה לקנית שטח הפרסום של גבינות ברכבת. ובתשובה לבקשתך הצנועה שאחשוב קצת אז אני חושב שההפסד הגדול של ענף התיירות (כולל האוטובוסים וכו')הוא מתיירות חוץ ותיירים לא באים לארץ בגלל סיבות שלא קשורות לנופים המדהימים וגם אם נצבע את כל האוטובוסים של דן בפרסומת לטובת העתיקות, זה לא יעזור. תיירות הפנים כושלת בגלל סיבות אחרות לגמרי (מה גם שרבים מתיירי הפנים משתמשים ברכב פרטי).

0415

New member
מידע על ה7128

מידע על ה7128
הוא יוצא כל יום בשעה 1730 מראשון לציון קניון עריי החוף את האמת מי שהדביק את הפירסומת צריך לשלוח אותו לקורס הדבקה. ממש מגעיל והדבקה לא רצופה דרך אגב הנידרפלור הכי חדש בקו 2 הוא 7270 הכי ישן7009

יצחקA

New member
אפרופו קו 2: קו 2 הוא בין 2 הקווים

מידע על ה7128
הוא יוצא כל יום בשעה 1730 מראשון לציון קניון עריי החוף את האמת מי שהדביק את הפירסומת צריך לשלוח אותו לקורס הדבקה. ממש מגעיל והדבקה לא רצופה דרך אגב הנידרפלור הכי חדש בקו 2 הוא 7270 הכי ישן7009
אפרופו קו 2: קו 2 הוא בין 2 הקווים
היחידים בו ראיתי את 6001 נוסע על קו כלשהו (השני 45). היום נסע בקו 2 7003. תודה על המידע!

7128 מקו 2

7128 מקו 2

צחקן

New member
../images/Emo51.gif לכם על המידע והתמנות

לכם על המידע והתמנות

mister K

New member
לא אהבתי את הרעיון

לא אהבתי את הרעיון
אוטובוס הוא לא שלט פרסומת, ולא משנה איזו פרסומת זאת. אני בטוח שדן קיבלו על זה הרבה כסף אבל לדעתי זה לא יפה. גם "הפרסומות הנוסעות" שנפוצות בעיקר באגד לא יפות בעיני ולדעתי זה ממש מכער את האוטובוס.

רותם אני חושבת בדיוק כמוך

לא אהבתי את הרעיון
אוטובוס הוא לא שלט פרסומת, ולא משנה איזו פרסומת זאת. אני בטוח שדן קיבלו על זה הרבה כסף אבל לדעתי זה לא יפה. גם "הפרסומות הנוסעות" שנפוצות בעיקר באגד לא יפות בעיני ולדעתי זה ממש מכער את האוטובוס.
אני שונאת שעושים מאוטובוס שלט פרסומת. זה משהו אחר ששמים איזו מדבקת פרסומת בצדי האוטובוס, בכל זאת זאת הכנסה לחברה. אבל שצובעים/מדביקים את כל האוטובוס זה ממש זוועתי

אוהד11

New member
ראיתי את האוטובוס הזה והוא נראה ממש

אני שונאת שעושים מאוטובוס שלט פרסומת. זה משהו אחר ששמים איזו מדבקת פרסומת בצדי האוטובוס, בכל זאת זאת הכנסה לחברה. אבל שצובעים/מדביקים את כל האוטובוס זה ממש זוועתי
מוזר עם הפרסומת הזו

לא יעזור לכם שום דבר

מוזר עם הפרסומת הזו
לא יעזור לכם שום דבר
ראשית, בכל העולם גילו לפני שנים רבות מאוד שדפנות האוטובוסים ובכלל תחבורה ציבורית, הם לוח פרסומת הטוב ביותר בגלל גודלו וניידותו. התופעה החלה בחו"ל והגיעה לישראל לפני עשרות שנים, ומאז ומתמיד כאשר התחבורה הציבורית הפכה להיות גוף גדול ומכסה את כל הארץ, היו פרסומות, וזה כסף רב ביותר. חוץ מזה, מי שאחראי על האוטובוסים חושב על הכנסות הן מכרטיסים והן מפרסומות (ואני לא בטוח שמפרסומות ההכנסה לא גדולה יותר) ולא על האוטובוס כמוצר עצמאי לנוי בלבד, אוטובוס עבורם ועבור רוב האנשים הוא כלי תחבורה לשינוע שלהם ממקום למקום, והדבר היחידי הגורר תרעומת בגלל פרסומות, הוא רק אם הפרסומות מפריעות להבטה מהחלון החוצה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה