למה הסבה? אי אפשר לקנות חדשים...
ב"ה מהסוג הנ"ל אבל מה הרעיון לשים את המנע עומד. כיום(וגם פעם), יש עומס בחלק מהקווים ולפעמים יש NL במקום מיפרקיות עקב תקלה. השנים שלושה מקומות שהמנוע תופס ההם משמועתיים ביותר (במיוחד אם יש מקומות לנכים שבמקום נכה אפשר להכניס שנים- אז צריך למלאת את החסרון הזה ושלא תחשבו שאני נגד הנכים כי גם לי יש אלה מפחה וגם אם לא היו לי אני חושב שהיתי מעריך אותם). תארו לכם, שהאטובוס מלא ועומדים חלק. במידה וזה בין עירוני לערים טיפה יותר רחוקות מגוש דן או קווים ארוכים(וגם עירוניים שבגלל ארוע מסויים מלאים) בתוכו שלפעמים עמוסים? 51 ו66 לפעמים לפני שהם יוצאים מפ"ת הם עמוסים ומלאי אנשים! אז השנים שלושה- מקומות האלה משמעותיים ביותר. אני שואל: מדוע אי אטפשר לעשות כמו ב מ.א.נ. שהמנוע נמצא מאחור, מתחת למושבים ולא מפריע. ואני שואל עוד קצת- בSL כזכור לי יש מתחת לאחד הכסאות מי קופסה שחורה. מה היא? (היא פולטת חום, בחורף אני אוה לשבת עליה וגם על המושביים האחורים נורא חם שמה). וגם בEL יש ארון מה הוא? בעבר דובר עליו בפורוםואיניזוכר מה נאמר וחיפשתי בארכיון. ברוב האטובוסים האחרים יש זכוכית מאחורי הנהג. למה בו אין. למה? כי שמים שמה את הנהגים הכי גרועים של "דן בשביל שלא יראו איך הם נוהגים גרוע ועוברים עברות תנועה (סתתאאם). ולמישהוא יש מושג מה הקטע של האטובוס הזה. (הבנתי שהמנוע חשמלי מישהוא יכול לתרגם טיפה? תודה מראש!. תרגום יכול לעזור הרבה בהבנה גם למי שמבין אנגלית ולפתח דיונים עמוקים בנושא כי זה אמור להיות פורום מקוצעי ביותר ומובר כי אחרת בשביל מה אני הקטון פה).