אוטובוסים של תע"ש.

מצב
הנושא נעול.

אורי404

New member
אוטובוסים של תע"ש.

אוטובוסים של תע"ש.
מישהו ממכם זוכר שלתע"ש (תעשיה צבאית) היו אוטובוסים מסוג מ.א.ן משלהם? היו להם SL-ים ן-SU-יים בצבע תכלת. אם זכרוני לא בוגד בי (הייתי אז ילד קטן), היו להם גם אוטובוסים גרמניים מוגמרים. אם יש למישהו תמונות שלהם, הייתי שמח שהוא יציג אותן בפורום.

suprman1

New member
תע"ש חושפת אוטובוס סודי וממוגן../images/Emo28.gif

אוטובוסים של תע"ש.
מישהו ממכם זוכר שלתע"ש (תעשיה צבאית) היו אוטובוסים מסוג מ.א.ן משלהם? היו להם SL-ים ן-SU-יים בצבע תכלת. אם זכרוני לא בוגד בי (הייתי אז ילד קטן), היו להם גם אוטובוסים גרמניים מוגמרים. אם יש למישהו תמונות שלהם, הייתי שמח שהוא יציג אותן בפורום.
תע"ש חושפת אוטובוס סודי וממוגן

תע"ש חשפה לציבור טפח מאוטובוס ממוגן סודי חדש הכתבה המלאה

suprman1

New member
ובאותו עניין-אוטובוס שרוף בדרך להאג

ובאותו עניין-אוטובוס שרוף בדרך להאג
לקראת האג: שלד אוטובוס שרוף יישלח לדיונים ההכנות לביה"ד הבינלאומי מואצות. במשרד החוץ שוקלים בחיוב יוזמה של זק"א לשלוח להאג אוטובוס שניזוק בפיגוע. "הפלסטינים מנסים לעשות שם דרום-אפריקניזציה, זה הולך להיות שידור חוזר של הקרקס שהיה בדרבן", אומרים בירושלים, ומזהירים: "ההולנדים לא יודעים מה מצפה להם" דיאנה בחור-ניר הכתבה המלאה

הראו בחדשות אוטובוס

הראו בחדשות אוטובוס
עם סגירה בדלת האחורית מהחוץ פנימה, לא יודעת זה נראה לי מפחיד, כי אם בכל זאת קורה משהו חלילה ואפילו תאונה רגילה זה יקשה על כוחות ההצלה.

ה דרומי

New member
לא רציתי לפתוח אז באופן מיוחד נצלש"

אוטובוסים של תע"ש.
לא רציתי לפתוח אז באופן מיוחד נצלש"
תי כי כבר יש שרשור דומה אז שחכו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה