אוטובוסים מפיגועים. איפה נמצאים?

מצב
הנושא נעול.

צביקוש23

New member

אני יודע שזה שאלה מוזרה וחלק מכם ירימו גבה אך שאלה זאת חשובה לי מאד. היכן מאוחסנים אוטובוסים שעברו פיגועים ? (אם בכלל מאוחסנים) אני למעשה מחפש אוטובוס ספציפי. אני מחפש את שרידי אוטובוס אגד בקו 361 מהפיגוע הנוראי ב 4.8.2002 בו מצאה את מותה בטרם עת חברתי לשעבר שרי גולדשטיין ז"ל הי"ד מישהו יכול לסייע?

צביקוש23

New member
מישהו יודע אולי?

אני יודע שזה שאלה מוזרה וחלק מכם ירימו גבה אך שאלה זאת חשובה לי מאד. היכן מאוחסנים אוטובוסים שעברו פיגועים ? (אם בכלל מאוחסנים) אני למעשה מחפש אוטובוס ספציפי. אני מחפש את שרידי אוטובוס אגד בקו 361 מהפיגוע הנוראי ב 4.8.2002 בו מצאה את מותה בטרם עת חברתי לשעבר שרי גולדשטיין ז"ל הי"ד מישהו יכול לסייע?
מישהו יודע אולי?
מישהו יכול לעזור?...

פרסמתי תמונות של אוטובוס זה בעבר

צילמתי את שרידי האוטובוס במוסך עיר-גנים בקרית-אתא. צילמתי גם בתוכו והתמונות הופיעו בארכיון הפורום. פירסמתי עשרות רבות של תמונות שצילמתי אחרי פיגועים ועקב בקשתם המפורשת של ארזS ו-יהוושע לחדול מפירסום צילומי זוועה אלה שצילמתי, חדלתי לפרסם.

אם אמצא, אשלח לך באופן אישי.

צילמתי את שרידי האוטובוס במוסך עיר-גנים בקרית-אתא. צילמתי גם בתוכו והתמונות הופיעו בארכיון הפורום. פירסמתי עשרות רבות של תמונות שצילמתי אחרי פיגועים ועקב בקשתם המפורשת של ארזS ו-יהוושע לחדול מפירסום צילומי זוועה אלה שצילמתי, חדלתי לפרסם.

צביקוש23

New member
זה חשוב לי! תוכל לשלוח לי?

אם תוכל לשלוח לי באופן אישי במסר או אי מייל אודה לך מאד. אגב האם האוטובוס הנורא ההוא עדיין נמצא במוסך הזה? ואם כן יש איזה אפשרות לגשת לראות אותו מקרוב?

elians

New member
יש לך פרטים עליו אולי אחפש לך משהו

אם תוכל לשלוח לי באופן אישי במסר או אי מייל אודה לך מאד. אגב האם האוטובוס הנורא ההוא עדיין נמצא במוסך הזה? ואם כן יש איזה אפשרות לגשת לראות אותו מקרוב?
יש לך פרטים עליו אולי אחפש לך משהו

elians

New member
עד כה הורדתי את מרבית התמונות

עד כה הורדתי את מרבית התמונות
מימיו הראשונים של הפורום . עד לעמוד הארכיון 181... ויש גם עשרות תמונות שצולמו על ידך... יש לך אולי כיוון איך אני אמור לזהות כזה אוטובוס ככה שאחסוך לך חיפוש?

elians

New member
אויש איזה מצב מזעזע ../images/Emo4.gif

אויש איזה מצב מזעזע

אני לא חושב שמומלץ לחפש דברים כאלו .. אחרי הכל .. למה לפתוח פצעים מהעבר?

צביקוש23

New member
לא תוכל להבין

אויש איזה מצב מזעזע

אני לא חושב שמומלץ לחפש דברים כאלו .. אחרי הכל .. למה לפתוח פצעים מהעבר?
לא תוכל להבין
אתה רואה את זה כמזעזע בשבילי זה דבר חשוב מאד ! זה לא לפתוח פצע! הפצע נפתח באותו יום (4.8.02) ופתוח עד היום ויקח עוד זמן רב אם בכלל יגליד! לאבד אהבה ראשונה וחברה טובה זה דבר שמעבר לתפיסה והדבר הזה חשובב מאד לי אישית. ייתכן ואתה רואה את זה אחרת אך לא תוכל להבין לעולם (ואיני מאחל לך) איך אני רואה את זה

דוקא בגלל כל מה שכתבת

לא תוכל להבין
אתה רואה את זה כמזעזע בשבילי זה דבר חשוב מאד ! זה לא לפתוח פצע! הפצע נפתח באותו יום (4.8.02) ופתוח עד היום ויקח עוד זמן רב אם בכלל יגליד! לאבד אהבה ראשונה וחברה טובה זה דבר שמעבר לתפיסה והדבר הזה חשובב מאד לי אישית. ייתכן ואתה רואה את זה אחרת אך לא תוכל להבין לעולם (ואיני מאחל לך) איך אני רואה את זה
דוקא בגלל כל מה שכתבת
אני אומרת לך שוב: אל תחטט בפצעים זה כואב מאד. אבל אתה ילד גדול ויכול להחליט לבד. וכמו שאמרת הלוואי שאף אחד לא ידע את הכאב והאובדן הזה.

elians

New member
אני מבין אותך צביקה

לא תוכל להבין
אני מבין אותך צביקה
אני מבין את הרצון העז שלך לדעת כל פרט חשוב עד לרגעיה האחרונים, ולהשלים כל פרט... אבל ... אני חושב שאם תגיע למקום כזה .. זה רק יחפור יותר. זה יעשה גרוע.. אחרי הכל יעמוד מולך גוש ברזלים שבעבר היה נקרא אוטובוס, ולא יותר מזה זה לא... משהו שתוכל לשנות... זה רק יעשה לך רע.. לדעתי.. אולי כדאי שתוותר, לראות תמונות של דברים כאלו. במיוחד שיש לך צד אישי כואב בעניין יגרום לך לאבד את עצמך, עם כל הכאב .. עליך להמשיך הלאה... היום זה קצת נדיר להיות אדם שלא איבד מישהו קרוב באירוע טרור או מוות לא טבעי לכן לרובנו לפחות קל להבין אותך, שיהיה לך ערב מקסים

יש לי בקשה לתמונות

לא תוכל להבין
יש לי בקשה לתמונות
ואני בכוונה כותב בפורום ולא אישית לאביתר. יוון לא מתה עלינו. פעמים רבות ראיתי כיצד הטלויזיה היוונית מציגה את האירועים מהצד הערבי. למשל: מראים שוטרי מג"ב גוררים צעירה ערביה משתוללת וכולם שואלים אותי למה מתנהגים אליה ככה? ואני צריך להסביר להם שמה שמראים להם זה תמיד רק חלקי תמונה, תחילת הסיפור שהצעירה התנפלה על איש מג"ב חמושה בסכין ובצריחות "איטבח-אל-יאהוד". בזמנו ביקשתי ממשרד החוץ להכין מצגות של מקומות בהם היו אירועים כמו בתי קפה ומסעדות ואוטובוסים, כי הערבים בחו"ל לא מתביישים להראות תמונות זוועה חלקן מבויימות, ואנחנו יוצאים הרעים. לכם הייתי מבקש להעביר לי את התמונות הגרועות ביותר והמזויעות ביותר שאוכל לעשות בהן שימוש הסברתי בחו"ל. רוצים שנהיה כולנו שגרירים אבל לא נותנים לנו נשק

elians

New member
אם תרצה תמונות באמת מזוויעות של

יש לי בקשה לתמונות
ואני בכוונה כותב בפורום ולא אישית לאביתר. יוון לא מתה עלינו. פעמים רבות ראיתי כיצד הטלויזיה היוונית מציגה את האירועים מהצד הערבי. למשל: מראים שוטרי מג"ב גוררים צעירה ערביה משתוללת וכולם שואלים אותי למה מתנהגים אליה ככה? ואני צריך להסביר להם שמה שמראים להם זה תמיד רק חלקי תמונה, תחילת הסיפור שהצעירה התנפלה על איש מג"ב חמושה בסכין ובצריחות "איטבח-אל-יאהוד". בזמנו ביקשתי ממשרד החוץ להכין מצגות של מקומות בהם היו אירועים כמו בתי קפה ומסעדות ואוטובוסים, כי הערבים בחו"ל לא מתביישים להראות תמונות זוועה חלקן מבויימות, ואנחנו יוצאים הרעים. לכם הייתי מבקש להעביר לי את התמונות הגרועות ביותר והמזויעות ביותר שאוכל לעשות בהן שימוש הסברתי בחו"ל. רוצים שנהיה כולנו שגרירים אבל לא נותנים לנו נשק
אם תרצה תמונות באמת מזוויעות של
הרוגים מפיגועים [תמונות שצונזרו בדרך כלל] תפנה אלי בפרטי ...

m a r o k a i

New member
אני בעד רעיונו של מאיר ומוכן לעזור

יש לי בקשה לתמונות
אני בעד רעיונו של מאיר ומוכן לעזור
יש לי משפחה ברחבי הגלובוס ואני בטוח שהם יוכלו לעזור ולהפיץ בעזרת קצת קשרים (זה יהיה בעיקר בצרפת שזה אולי אבל אולי המקום הכי אנטישמי בעולם) את זה אז אביתר שלח גם לי את התמונות הכי מוקדם שאפשר כך הם יגיעו בקרוב מאוד לחו"ל תוך זמן קצר יפורסמו

רצונו של אדם כבודו ! בבקשה:

לא תוכל להבין
רצונו של אדם כבודו ! בבקשה:
כל הצילומים: אביתר רייטר, מוסך עיר-גנים, קרית-אתא. כל הזכויות שמורות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה