נחמד, אבל...2(ללא כולם)
בערך השתדלתי שזה יהיה מדויקנחמד, אבל...
האם הם מציאותיים? למשל השלט של הקו מקדימה (החלק היחיד שאני מזהה בלי לטעות) לא נראה כך באמת.![]()
אז הצחקן יהיה מפעל גמדא החדש ???בערך השתדלתי שזה יהיה מדויק
ב"ה לקחתי תמונה שמישהוא העלה לפורום ועל פיה עשיתי את זה. את האוטובוס עשיתי מזמן אבל אם יש לי זמן אני משפץ קצת.
בחנות של "מיני ישראל" אמורים למכוראז הצחקן יהיה מפעל גמדא החדש ???
בהצלחה אחי ! פתח קו יצור ואנחנו נהיה קליינטים. ושמע סוד: כל חיי חלמתי לייצר אוטובוסים קטנים בבית והסוד הוא שעד היום אני מפנטז על הקמת מפעלון קטן בבית. אהבתי מאוד את יצירותייך ! כל הכבוד ושבוע טוב ושקט אינשאללה !!!
איפה זה נמצא ?בחנות של "מיני ישראל" אמורים למכור
דגמי אוטובוסים לא? כך לפחות פירסמו בעיתונים כשהאתר נפתח.
כנראה שכןבחנות של "מיני ישראל" אמורים למכור
דגמי אוטובוסים לא? כך לפחות פירסמו בעיתונים כשהאתר נפתח.
מעניין איך זה בפארקים דומים בעולםכנראה שכןאבל שמע מה עשו שם![]()
עם האוטובוסים ! הם קנו אוטובוסים מוכנים מפלסטיק בצבעים אדום וכסוף תוצרת סין שאינם מתאימים לאגד, צבעו אותם בירוק לאחר פירוק והרכבה והדביקו מדבקות של אגד. אוטובוס כזה ניתן להשגה בחנות הצעצועים "האן" בירושלים ומחירו 49.90 ₪ . יש לי אחד כזה על החלון ב...שירותים... וזה אביזר נחמד גם לאמבטיה !!! ערב טוב, אביתר.
אולי ?אז הצחקן יהיה מפעל גמדא החדש ???
בהצלחה אחי ! פתח קו יצור ואנחנו נהיה קליינטים. ושמע סוד: כל חיי חלמתי לייצר אוטובוסים קטנים בבית והסוד הוא שעד היום אני מפנטז על הקמת מפעלון קטן בבית. אהבתי מאוד את יצירותייך ! כל הכבוד ושבוע טוב ושקט אינשאללה !!!
בוודאי. תעלה יא צחקן !אולי ?
ב"ה אתם רוצים שאני אעלה עוד דגמים שלי ?
5 משאית גרר (הרי בלעדיה איך אפשר)ומשאית אשפה
ומשאית תנובה (כן,כן אני צמחוני)5 משאית גרר (הרי בלעדיה איך אפשר)
ומשאית מנוף (אחרונה וקצת שונה)ומשאית תנובה (כן,כן אני צמחוני)
ומשגר שהוא גם מרכז החללוחללית
את החללית עשיתי אחרי מותו התרגדיומשגר שהוא גם מרכז החלל
ב"ה בתוך העיגול צריך לשים שתי קשיות זו מעל זו כאילו זה אנטנה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.