וגם...אוטובוסים בנתב"ג
הגעתי לכאן דרך פורום שאלה קטנה אני מחפשת תמונות של האוטובוסים הייעודיים המופעלים בנתב"ג בין הטרמינל למטוסים
את כל הפרטים הטכניים את יכולה לקבלוגם...
אם מישהו יודע הסבר קצר על מבנה שלהם מבחינה פונקציונלית(רכב רחב, רצפה נמוכה וכו')כבר אמרתי
האוטובוסים אינם של אגדאת כל הפרטים הטכניים את יכולה לקבל
ב-"אגד" ! האוטובוסים האלה כולם שייכים לאגד. בבית אגד בתל-אביב תוכלי לקבל את המידות המדוייקות וכו". לגבי הישנים - דגם של אוטובוס זה מצוי במוזיאון אגד ועליך לפנות אל חברי הטוב מר נוח סלוצקי בטל. מירס: 057-792199 . אל נא תשכחי למסור ד"ש חם מאוד לנוח ממנינוח הוא מנהל המוזיאון. ביי, אביתר.
תבדוק במחשב של משרד הרישוי !!!!!!!!האוטובוסים אינם של אגד
בעבר הופעלו האוטובוסים ע"י חברת גת. כיום הם מופעלים ע"י החברה הפרטית "תור בוס".
בבקשה: צילום מס' 220: אביתר רייטראוטובוסים בנתב"ג
הגעתי לכאן דרך פורום שאלה קטנה אני מחפשת תמונות של האוטובוסים הייעודיים המופעלים בנתב"ג בין הטרמינל למטוסים
צילום מס' 221: אביתר רייטר, ירושליםבבקשה: צילום מס' 220: אביתר רייטר
כל הצילומים: ד"ר אביתר רייטר, ירושלים.
צילום מס' 222: אביתר רייטרבבקשה: צילום מס' 220: אביתר רייטר
צילום מס' 223: אביתר רייטר, ירושליםבבקשה: צילום מס' 220: אביתר רייטר
צילום מס' 224: אביתר רייטר, ירושליםבבקשה: צילום מס' 220: אביתר רייטר
אביתרצילום מס' 224: אביתר רייטר, ירושלים
כן. בדגם של "ניאופלן" הגרמני שמופיעאביתר
אתה יודע באיזה דגם הם משתמשים כיוםו...אגב, מתי צילמת את התמונות?ואיך בדיוק?אישרו לך לצלם?
אביתר, Neoplan נרכשה ע"י M.A.Nכן. בדגם של "ניאופלן" הגרמני שמופיע
בצילומים. האוטובוסים כולם צולמו במוסך "אגד" באחיסמך (ליד לוד). אני יודע שיש להם מנועי MERCEDES. בתחתית הימנית של כל צילום מופיע תאריך הצילום המדוייק ! אנא הגדילי את התמונות ומיד תדעי מתי הן צולמו. אגב, את חובבת תחבורה ציבורית ? תסתכלי מחר במוסף 7 ימים של "ידיעות-אחרונות" - תופיע שם כתבה על חובבי הרכבת (אנחנו) ! (מתחילה בעמ' 50).
בהזמנה הקרובה הם יהיו מאנים אבלאביתר, Neoplan נרכשה ע"י M.A.N
ומעתה נקראת הקבוצה NEOMAN. לכן, ייתכן שמעתה הם מיוצרים עם מנועי M.A.N.
גדליה איילון ז"ל היה גאון אמיתי !בהזמנה הקרובה הם יהיו מאנים אבל
עדיין כולם מרצדסים ! מדובר ב 18 חתיכות בסה"כ. גם בהם יטפל אגד שכן אגד אפילו מטפל במאנים של דן במקרים הקשים !!
שטויותבהזמנה הקרובה הם יהיו מאנים אבל
עדיין כולם מרצדסים ! מדובר ב 18 חתיכות בסה"כ. גם בהם יטפל אגד שכן אגד אפילו מטפל במאנים של דן במקרים הקשים !!
אני מעדיף לא להתייחס למה שכתבת !!!שטויות
אגד לא מטפל במאנים של דן מה עשית את אגד מומחים בין לאומיים? כולה יש להם אולי 400 מאנים ולדן פי כמה וכמה
ובכל זאת אתה לא מעודכן לצערי !אני מעדיף לא להתייחס למה שכתבת !!!
שטויותובכל זאת אתה לא מעודכן לצערי !
את הטיפולים הקשים ביותר אגד מבצע. לאגד יש מחסן חלפים ענק הרבה יותר גדול מזה של דן ודן נעזר הרבה בנסיון היחודי של אגד גם אם מדובר במאן שהטיפול בו קל בהרבה מטיפול במרצדס ! באגד שונאים את המאן הבעייתי. האוטובוס נמוך הרצפה לא אמין וחלש. נהגים רבים מסרביםלעלות על הגרוטאה הנקראת NL-313 אז תאר לעצמך את הסופר גרוטאה הנקראת NL-263. בחייך זה אוטובוס ???????? ועוד דן כתבו עליו "האוטובוס הטוב בעולם" ! בחייאת אל סנדוק מן נבלוס ! זה לא מתקרב אפילו לקצה הצמיג של מרצדס היקרתי. אתה יכול בכלל להשוות נמלה עם משאית????????? אם היה בדן כסף, הם היו יכולים ללכת על הסיטארו האגדי של מרצדס ואז, אף נהג לא היה יכול להסתכל בכלל לכיוון של מאן. מאן הפך זה מכבר לבדיחה גרועה באגד !!! הם ממש אוכלים קש אדיר עם הכאילו אוטובוס הזה ! כולם מעדיפים MERCEDES - אין על כך עוררין ואין על כך ויכוח. זה נושא סגור באגד המסכן שנאלץ לרכוש את ה"קרטון" מאן. כולם משווים את מאן באגד לסוסיתות קופסה הראשונות אתה רוצה להרוס לנהג אגד את היום ?? תן לו NL-313 ןתראה כיצד הוא מזיל דמעת געגוע אמיתית כשמולו בכביש עובר MERCEDES O405 !!!
כנסי עכשיו לקישור הבא:אביתר
אתה יודע באיזה דגם הם משתמשים כיוםו...אגב, מתי צילמת את התמונות?ואיך בדיוק?אישרו לך לצלם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.