אוטובוסים באילת...

מצב
הנושא נעול.

NewName

New member
אוטובוסים באילת...

אוטובוסים באילת...
אולי זו בקשה כוללנית מדי, אבל אני מאד צריך את עזרתכם. אם מישהו יודע, תוכלו בבקשה לפרט את מסלולי הקוי הפנימיים באילת ולוחות הזמנים שלהם? תודה ענקית למי שיענה, זה חשוב לי מאד

fireman

New member
איזה חברה מפעילה את התחבורה

אוטובוסים באילת...
אולי זו בקשה כוללנית מדי, אבל אני מאד צריך את עזרתכם. אם מישהו יודע, תוכלו בבקשה לפרט את מסלולי הקוי הפנימיים באילת ולוחות הזמנים שלהם? תודה ענקית למי שיענה, זה חשוב לי מאד
באילת? אגד?

לדאבוני, כמו שגיליתי בדרך הקשה

באילת? אגד?
בעצם אין אוטובוסים פנימיים שעובדים כמו שצריך באילת. כל איזו שעה עובר קו מקיף שמגיע מנסיעות בינערוניות שממשיך לשוטט קצת בעיר, ואפשר לעלות עליו.

באילת כולם על מוניות

בעצם אין אוטובוסים פנימיים שעובדים כמו שצריך באילת. כל איזו שעה עובר קו מקיף שמגיע מנסיעות בינערוניות שממשיך לשוטט קצת בעיר, ואפשר לעלות עליו.
באילת כולם על מוניות
הם גם לא יקרות.

9108701

New member
לגבי אילת

באילת כולם על מוניות
הם גם לא יקרות.
לגבי אילת
יש באילת אוטובוסים של אגד שעוברים כל חצי שעה הקווים הם אחד 1 2 3 15 וזהו נראה לי אלה קוים פנימים שמקיפים את אילת ומגיעים לאןשאתה צריך

m a r o k a i

New member
נה לינק למפה של הקווים של אגד בתוך

לגבי אילת
יש באילת אוטובוסים של אגד שעוברים כל חצי שעה הקווים הם אחד 1 2 3 15 וזהו נראה לי אלה קוים פנימים שמקיפים את אילת ומגיעים לאןשאתה צריך
אילת

NewName

New member
../images/Emo6.gif

אילת

זה בדיוק מה שהייתי צריך!
תודה תודה תודה תודה!

אוהד11

New member
מצטרף לתגובתה של אלונה. באילת אפשר

אין לי מושג אבך תוכל לבדוק בתחנה
המרכזית שם
להסתמך על מוניות. הן נוסעות שם בלי סוף והמחירים נמוכים, ביחוד כאשר יותר מנוסע אחד.

NewName

New member
אני אקח גם את זה בחשבון

להסתמך על מוניות. הן נוסעות שם בלי סוף והמחירים נמוכים, ביחוד כאשר יותר מנוסע אחד.
אני אקח גם את זה בחשבון
תודה רבה

מצב
הנושא נעול.
למעלה