אווירת חג מלווה אותי כל היום

Yo-man

New member
אווירת חג מלווה אותי כל היום

הכי מצחיק אותי זה כמה פעמים היום שאלו אותי "איפה אתה הלילה?" ממש כמו בפסח "איפה אתם ב'סדר'?". בקושי התנתקתי מהטלוויזיה, אחרי התלבטויות קשות - ESPN עם בומר והחבר'ה או FOX עם בראדשו והג'עמה? גיליתי שבומר יותר מעניין אותי והפאנל שלהם יותר רציני ופחות מנסה להיות מצחיק. רבותי - THIS IS IT אנחנו כבר נכנסים לימים האפלים של בין-העונות. היה כבוד גדול ללוות ולהתלוות עם הפורום הזה כל העונה אז במילותיו של המלך לאונידס: Spartans! Ready your breakfast and eat hearty... For tonight, we dine in hell!

JayneCobb

New member
מה לעזאזל??????

שעה לפני המשחק ובגיים פאס מראים תוכנית על המעודדות של דאלאס.... אל תבינו אותי לא נכון,בכל יום אחר בשנה הייתי מרותק למסך....אבל לא היום !!!! איך הם מעיזים????

אוירת חג- הלוואי

כולם מדברים כל היום על הדרבי התל אביבי המעפן הזה איפה אתה מסתובב ששאלו אותך איפה אתה היום... כשמסרתי את המשמרת לילה שהייתה אמורה להיות לי בעבודה היום אנשים די הרימו גבה כשאמרתי שאני רוצה לראות את הסופרבול, או מקסימום אמרו- אההה זה עם הפרסומות היקרות אז כן אוירת חג יש לי בלב

stan123

New member
דווקא מהצד השני

דווקא אצלי ההרגשה בדיוק הפוכה... שבועיים בלי פוטבול (הפרובול הגיע ל cmon man וראיתי איזה בזיון זה) - אצלי אלו היו שלושה כי הלימודים גרמו לי להפסיד את הגמרים האיזוריים, אבל נניח שבועיים בלי פוטבול - קצת מוציאים אותך מהעניינים ומהרצף הפוטבולי. ממש לא מעניין אותי מה טרנט דילפר חושב על כיסוי המסירה של גרין ביי, או האם יאנג חושב שביג בן יהיה ברמה שלו אם יזכה בסופרבול שלישי. כל השבוע סופרבול הזה עובר מעליי כי יש מספיק עבודה בחיי היום יום. למי אכפת עכשיו משון פייטון? הוא הפסיד לסיאטל! כולם טוחנים את אותם הדברים הברורים מאליהם (כן, לפיטסבורג יש הגנה טובה, וגרין ביי מסתמכים על מסירה אחרי שלל פציעות) ובמשחק עצמו (בלי פרסומות, כי METV בלתי נסבל ואי אפשר להעביר אליו בפרסומות כי הוא בדיליי ענק) - זה משחק פוטבול! היו יותר טובים ממנו, היו פחות טובים ממנו במהלך העונה. זה נראה די דומה במחינת איכות שידור (אין לי HD) כמו כל משחק פליאוף אחר. יש אותו coin toss רק עם כל מיני סלבס, אותו מטס, אותם 70,000 אוהדים (שהפעם פחות ברור בעד מי הם כי זה לא בבית של אף קבוצה). אז אישית עבורי הערך של המשחק הזה הוא הפוטבול עצמו, וכל אווירת החג לא קיימת, וזה משחק בודד אחרי שבועיים שקט. סה"כ זה גמר הפוטבול ולא גמר המונדיאל אז יוצא שהגמר הוא משחק טוב ואיכותי ומקבלים פוטבול משובח. נכון שיש איזו שהיא הילה מיוחדת סביב הסופרבול, אבל מכאן ועד אווירת חג - יש הרבה. זאת בכל מקרה דעתי.

laufgas

New member
אני יכול להסכים עם זה חלקית

אני אחד שאוהב לראות פרי גיים שואוס. גם כמה שיותר ארוך יותר נחמד לי, אבל במקרה של שבועיים המתנה זה כבר הופך מוגזם איפשהו. אני יכול להבין אותך. מצד שני, המשחק (פוטבול) גדול יותר מהכל. בסופו של דבר רואים פוטבול ונהנים (סוג של 'המטרה מקדשת את האמצעים').

למעלה