אווו... מסונאוטה אהובתי

אווו... מסונאוטה אהובתי

טוב... העברתי 2 פסטיבומים לאק' צמחייה... הם כבר התחילו לאכול.. אז הינה כמה תמונות (צילמתי אותם אתמול בבוקר.. בדיוק חזרתי מהופעה, הייתי עייף מת, אז תסלחו לי על האיכות) אגב, אני חושב שקבלתי את הMesonauta insignis ולא את הפסטיבום הנפוץ... דניאל, הפסטיבומים בחווה שלכם הם לבנים? 1- כמה שניות אחרי שהעברתי אותם. 2- הבדלים בין הפסטיבום הראשון שלי לבין הפסטיבום מחול 3- סתם תמונה יפה לדעתי לעוד תמונות להכנס לקישור למטה => פסטיבום

dave the lob

New member
מדהימים!!!

הסוג החדש שלך נראה יותר יפה ממה שיש לנו, שלנו עגלגלים ושמנים כאלה. לשלך צורה ריבועית יותר, באמת נראים טוב! ד"א הם מ IPL?

לאאא...

הם הוזמנו במיוחד ממשלוח שהגיע מצ'אכיה... וגם לדעתי הם נראים שונה מהמסונאוטה פסטיבום... ותודה

duel

New member
אני בטוח שהם נהנים בבית החדש

מתי אתה באיזור רמת גן? -אני צריך עזרה בלתפוס את הריצ'ה אחת ולתמיד. איפה קארין? למה היא לא תופסת אותך באוזניים?

חבל שלא אמרת...

הייתי יום חמישי ושישי בת"א... אם היית אומר שיש לך בעיות הייתי קופץ לביקור.. ולמה שקארין תתפוס אותי באזניים?

duel

New member
באמת חבל

ולגבי האוזניים, פשוט ראיתי אותם מבצבצות דרך שיערך הארוך ב- WebCam. (אתה נראה שונה מאוד במציאות מאשר במצלמת אינטרנט).

duel

New member
רגע רגע רגע, שלשום דיברתי אתך

דרך ה-webcam במסנג'ר, לא? היוזר שלך מתחיל ב- dorke. משהו פה לא מסתדר לי.

dorke991

New member
פשוט מסטול

אתה עד כדי כך מסטול אה? ודרך אגב למה שדור (זעמןאלמוגי) ישאל אותך שאלות כאלה?! חחחח

duel

New member
דוגרי, הייתי מופתע מהשאלות

וגם הייתי מופתע מה"ליפה" - לשניכם יש וזה מה שבילבל אותי. זהו דורקה, מעכשיו אני מסנן אותך

\\\

ראית דודי?! במקום שכולם יגידו כמה יפים המסונאוטה שלי צוחקים עלייך..\= אני הייתי מעיף כמה אנשים מהפורום

למעלה