אוווווףףףףףףףף

אוווווףףףףףףףף

איזה בעסה!!!! אמנם קרה לפני שבת (וחירבש לנו את הסופ"ש במידה לא מבוטלת) אבל היה ממש טיפה לפני, כך שרק עכשיו אני יכול לספר לכם. היינו ממש ממש קרובים לסגור עם צליל החורש. דיברנו על כל הפרטים. הסתדרנו עם המחיר. הם התגמשו, אנחנו התגמשנו. היינו בטוחים שלפני שבת יהיה תאריך (גם אם סגירה סופית תהיה אחרי שביום ראשון יישלחו נציגים לוודא חזותית וקולינארית). ואז, אמירה שנאמרה כדרך אגב, הדליקה נורת שאלה ושאלתי. אז התברר שאכן כל מה שסגרנו בעינו עומד. אכן יש להם תפריט בשרי ותפריט חלבי. אכן יש להם תעודת כשרות. אבל התפריט החלבי שלהם לא כשר - אין להם מטבח חלבי כשר (רק מטבח בשרי כשר). ולא חלילה בגלל רבו עם הרבנות או משהו פרוזאי שכזה ופשוט אין להם תעודה, אלא המטבח ממש לא כשר (הכלים משמשים לבשר וחלב). וכך צליל ירד מן הפרק, אחרי שכבר הכל (כמעט) היה סגור, כי מנהלת הארועים "לא העלתה על דעתה שזה משנה משהו בתפריט חלבי". איזה בעסה! אז אנחנו שוב מחפשים בקדחתנות מקום בחוץ (רצוי בצפון) עם קיטרינג חלבי כשר ומחירים לא בשמיים. יש הצעות?

S a r i e l

New member
בעסה...

אבל לא הבנתי איך זה שהמטבח הבשרי כשר אם הם משתמשים באותם כלים גם לחלבי..?

אהה, זה נורא פשוט

מתברר שיש להם שני מטבחים. אחד כשר בשרי ואחד טרף (שגם עובד בשבת וגם מבשלים בו ללא הפרדת כלים) ובו הם מבשלים את ה"חלבי"

sherong

New member
../images/Emo65.gif גן הגושרים

נמצא בקיבוץ הגושרים (גליל עליון לא רחוק מקרית שמונה) מקום מקסים, אם כי איש המכירות שלהם, זה שאיתו סוגרים דברים, קצת איטי... באיזה איזור אתם מחפשים, כמה צפון?

רצוי לא יותר מדי צפון

ההורים שלי מחיפה (אמא שלה תבוא מגרמניה, אמנם יותר צפוני, אבל לא נכנס כשיקול). אז משהו כמו גליל מערבי בא בהחלט בחשבון, כרמיאל, עד ראש הנקרה (הם פשוט ממש לא זולים, במילים עדינות). יש עוד רעיונות?

סוזיט

New member
גן הגושרים

נמצא בקיבוץ הגושרים באזור קרית שמונה ,בין עצים נחל ומפל מדהים!

סוזיט

New member
גן הגושרים

סוזיט

New member
גן הגושרים

סוזיט

New member
גן הגושרים

סוזיט

New member
גן הגושרים

סוזיט

New member
גן הגושרים

סוזיט

New member
גן הגושרים

סוזיט

New member
גן הגושרים

סוזיט

New member
גן הגושרים

shirkale1

New member
קייטרינג שקדים

אנחנו סגרנו איתם על תפריט בשרי, אבל מאד רצינו חלבי (האורחים, אתה יודע) ויש להם גם חלבי כשר. הם מצויינים, גם מהטעימות וגם מהביקורות. האירוע רק בשבוע הבא, אז אני עוד לא יכולה להגיד לך בוודאות, אבל מתחושת בטן. אתה צריך לסגור על מקום שאין לו קייטרינג, ואז לסגור איתם.

אז זהו, שמשום מה הם

נעלמו לי. שלחו תפריט וכששלחתי שאלות בדואל - הם נעלמו. (ומאז לא נודעו עקבותיהם)

למעלה