אוווווווווווווווווווווף~!

ironmaiden4

New member
אוווווווווווווווווווווף~!

הטראגוס שלי מת! מת מת!!! הוא נרצח ע"י קילואיד אכזר! כוסאמו איזה סרט רע לקבל בו זריקה עכשיו :( :( אוף דווקא היה העגיל מהאהובים עליי

רגע רגע....

איך זה בעצם נראה הקלואיד? אולי גם לי יש...גם שלי גוסס...
שלא ימות...

C H I M E R A

New member
מממהההההה????? ../images/Emo7.gif

איזה בעססססס!!! משתפת בצערך
באמת אחד היפים... ושאלה... זה באמת קילואיד או סתם גולה מפחידה למוות? כי לפי מה שהבנתי קילואיד זה יענו משהו רציני, משהו תורשתי שאי אפשר להסיר ובלה בלה, ואתה יודע מראש אם יש לך נטייה לקילואידים... אם זה לא קילואיד, אז בחייאת אל תשמש בזה סתם, קילואיד זו אכן מילה אכזרית

Dolose

New member
לגמרי לגמרי ../images/Emo32.gif

הרכש החדש שלי
--------------------------------->

Dolose

New member
אם הייתי מקבלת שקל כל פעם שאמרו לי

את זה...
"תעברי לבורד, יותר שווה" ועוד מאנשים שלא עשו בורד. לא! ניסיתי את שניהם, יותר אוהבת סקי
סנובורד זה כמו סקייט (לא אוהבת וגרועה בזה), רק על שלג- ואגב, זה הרבה יותר פשוט מסקי. אלו היו 60 שניות על ספורט שלג

Moosh Tg

New member
כי לפני כמה ימים נאלצתי לפרוש.

ממש לא רציתי.
אוףףףףףףףףףףףףףףףףף. זה באמת עצוב לי..

Dolose

New member
עקב מה?

ובקטנה. סקייט זה רע
(ולא, אני לא אומרת את זה מתיסכול על זה שאני מעולם לא הצלחתי אפילו לעמוד על הדבר הזה. אחמ. בכלל לא.)

Moosh Tg

New member
בעיות ברכיים .. ../images/Emo7.gif

שנסעתי על סקייט היה לי סטייל כבד יחסית.. וכל נחיתה שלי הייתה כבדה כזו.. גם שזה היה ממדרגות שזה בעיקר מה שהרג לי את הברכיים..
ושזה יהיה קשור לפורום- רק שעשיתי את הספטום כאב לי קצת לסוע על סקייט.. רציני.. חח..

Dolose

New member
../images/Emo24.gif

גם לי יש בעיות ברכיים! ובגלל זה הפסקתי הרבה דברים אהובים... כעיקרון גם סקי אסור לי..ואולסטאר הרופא אסר עליי בתכלית האיסור.. ועצה! אני פחדת שהפירס בגבה ייתפס לי במשהו בזמן הסקי, וזה יכול לקרות, אז אני רוצה להוריד בופן זמני. הקטע שהוא כרגע לא מי יודע מה בריא, כאילו החור קצת קשיח כבר כמה זמן אז יש מצב שהוא יסתם תוך איזה שעה או פחות.(כן אני יודעת, ללכת לפירסר..אבל בינתיים) מה לעשות כדי שהוא לא ייסתם?

NightWish2

New member
וואו! אני לא מבין הרבה בסקי...

אבל הם מדהימות! כמה עלו? תתחדשי!

Dolose

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בסביבות ה1500.. הם כל כך נוחות!!

NightWish2

New member
אוקי.

גם בשביל הנעליים הכי נוחות והכי יפות בעולם לא הייתי משלם 1500 ש"ח. אבל זה עניין של עיסוקים ותחביבים אישיים, כל אחד וסדר העדיפויות שלו..

Dolose

New member
חח ../images/Emo13.gif

נכון. אני בחיים לא קניתי נעליים שעלו יותר מ200 שקל. זה נשמע מחיר מטורף אבל זה דווקא לא יקר יחסית לנעליי סקי .. וזה חוסך הרבה כסף- אתה משלם על השכרה של נעליי סקי איזה 500 שח. ככה 3 פעמים אני עושה סקי וכיסיתי את ההוצאה

למעלה