אוהבים ... כן או לא האם אתם אוהבים את עצמכם ??? פרטו מה אתם אוהבים ומה לא ...
L Lovely 28 New member 23/4/04 #1 אוהבים ... ../images/Emo23.gifכן או לא ../images/Emo35.gif האם אתם אוהבים את עצמכם ??? פרטו מה אתם אוהבים ומה לא ...
אוהבים ... ../images/Emo23.gifכן או לא ../images/Emo35.gif האם אתם אוהבים את עצמכם ??? פרטו מה אתם אוהבים ומה לא ...
F free soul New member 23/4/04 #3 מה אוהבת.. מה שאני הכי אוהבת בעצמי זה את הפנים ואת החזה שלי. מה שלא זה הטוסיק הגדול שלי... למרות שמתים עליו בכל מקרה.. לא אוהבת את טוסיק "J-LO" שלי...
מה אוהבת.. מה שאני הכי אוהבת בעצמי זה את הפנים ואת החזה שלי. מה שלא זה הטוסיק הגדול שלי... למרות שמתים עליו בכל מקרה.. לא אוהבת את טוסיק "J-LO" שלי...
נ נרקיסטית New member 23/4/04 #5 חולה על התחת שלי ../images/Emo99.gif ../images/Emo6.gif לי לעצמי לאנוכי.....
פ פני בובה New member 23/4/04 #9 ME ../images/Emo23.gifI מה אני אוהבת בעצמי? רוב הזמן את איך שאני נראית (חוץ מהגובה אבל מסתדרים) את שמחת החיים שלי את השנינות שלי את האהבה שלי לחיבוקים מה אני לא אוהבת בעצמי: את עור הפנים הבעייתי שלי את הדכאונות שלפעמים צצים את הנטייה שלי להפרעות אכילה את הגובה שלי (או ליתר דיוק - העדר הגובה...) ואם יצוצו דברים נוספים אני אעדכן...
ME ../images/Emo23.gifI מה אני אוהבת בעצמי? רוב הזמן את איך שאני נראית (חוץ מהגובה אבל מסתדרים) את שמחת החיים שלי את השנינות שלי את האהבה שלי לחיבוקים מה אני לא אוהבת בעצמי: את עור הפנים הבעייתי שלי את הדכאונות שלפעמים צצים את הנטייה שלי להפרעות אכילה את הגובה שלי (או ליתר דיוק - העדר הגובה...) ואם יצוצו דברים נוספים אני אעדכן...
פ פני בובה New member 23/4/04 #13 אז כנראה שהזיכרון שלך לא משהו כי קיבלת ממני ועוד איזה חיבוקי!!! (במחשבה שניה, היית כל כך בהלם שסביר להניח שלא נקלט לך כלום...)
אז כנראה שהזיכרון שלך לא משהו כי קיבלת ממני ועוד איזה חיבוקי!!! (במחשבה שניה, היית כל כך בהלם שסביר להניח שלא נקלט לך כלום...)
א אלפא בריבוע New member 23/4/04 #14 איזה חיבוק ואיזה נעליים לחיצת יד פושרת... בהתחלה ובסוף! בהתחלה עוד מילא לא היה לי שמץ מי זו הבלונדה הזאת... אבל אחרי זה....
איזה חיבוק ואיזה נעליים לחיצת יד פושרת... בהתחלה ובסוף! בהתחלה עוד מילא לא היה לי שמץ מי זו הבלונדה הזאת... אבל אחרי זה....
פ פני בובה New member 23/4/04 #15 אל תקשקש, יש לי עדים! בהתחלה רק לחצתי לך את היד, אבל אחרי שחשפתי את זהותי, קמתי והענקתי לך חיבוק אוהב בעוד אתה שרוי בהלם עמוק ותוהה אם עובדים עליך או לא. בקיצור - חיבקתי אותך והיית מקבל עוד חיבוק בסוף אם לא היית בורח בכזאת מהירות.
אל תקשקש, יש לי עדים! בהתחלה רק לחצתי לך את היד, אבל אחרי שחשפתי את זהותי, קמתי והענקתי לך חיבוק אוהב בעוד אתה שרוי בהלם עמוק ותוהה אם עובדים עליך או לא. בקיצור - חיבקתי אותך והיית מקבל עוד חיבוק בסוף אם לא היית בורח בכזאת מהירות.
א אלפא בריבוע New member 24/4/04 #16 ../images/Emo12.gif ברחתי ? חיבוק ? אנחנו מדברים על המימונה נכון ??? לא ברחתי אני לא זוכר שאמור לי תישאר עוד.... ולא חיבוק ולא נעליים כבר אמרתי ? אבל לא נורא נתן לך לפצות על זה נקסט טיים... (שתהיה מתי ?)
../images/Emo12.gif ברחתי ? חיבוק ? אנחנו מדברים על המימונה נכון ??? לא ברחתי אני לא זוכר שאמור לי תישאר עוד.... ולא חיבוק ולא נעליים כבר אמרתי ? אבל לא נורא נתן לך לפצות על זה נקסט טיים... (שתהיה מתי ?)
פ פני בובה New member 24/4/04 #17 יש לי עדים, קיבלת חיבוק!!! זה רק מראה כמה היית בהלם... מייד אחרי שקלטת מי אני קמתי וחיבקתי אותך. אפילו שוקו לא קיבל כזה חיבוק!
יש לי עדים, קיבלת חיבוק!!! זה רק מראה כמה היית בהלם... מייד אחרי שקלטת מי אני קמתי וחיבקתי אותך. אפילו שוקו לא קיבל כזה חיבוק!
פ פני בובה New member 24/4/04 #21 יש לך 2 אפשרויות: א. לחכות למימונה הבאה ב. להכיר בעובדה שאביב הוא המלך המשיח ואין עליו בין יוצרי ישראל ובין ממתקי העולם עדיין רוצה חיבוקי ממני?
יש לך 2 אפשרויות: א. לחכות למימונה הבאה ב. להכיר בעובדה שאביב הוא המלך המשיח ואין עליו בין יוצרי ישראל ובין ממתקי העולם עדיין רוצה חיבוקי ממני?