אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי בזה

boris p

New member
אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי בזה

טוב, אז בכל אופן, אני צריך לגבות הרבה מהמחשב שלי לפני שאני מתקין הארד דיסק חדש. בכל אופן, אני בא לצרוב, פתאום הNERO מחליט שהוא יותר לא יכול לצרוב דיסקים. ניסיתי כל מיני דברים, בין השאר גם לעדכן את הנרו ודרייברים ומה לא. מחר אני כבר מביא את ההארד ואני חייב לגבות, הורדתי כבר מספר תוכנות אך כל אחת והבעיות שלה. אז אני מחפש תוכנה טובה לצריבה, לא צריך אפילו משהו מלא, רק משהו להיום ולמחר בכדי לגבות חלק מהמחשב. תודה מראש לכל העונה

boris p

New member
נועם, שמתי לב

שאתה עונה לכל השאלות פה בחצי שעה האחרונה, איך דילגת על שלי? :( סתם..... אבל רציני, אם אתה יכול, בבקשה תענה על זה.....

noam01234

New member
אם היית מצרף פרטים כמו

מע´ הפעלה, דגם הצורב וכו´ אולי הייתי עונה

boris p

New member
לא נראה לי שהבנת את השאלה

אני מחפש תוכנה חדשה וטובה לצריבה אבל לא משהו לתמיד אלא משהו זמני וטוב לצריבה של מספר דיסקים ספורים לגיבוי, מצד שני אולי אני לא הבנתי אותך בכל אופן, יש לי ווינדוס 98, והצורב הוא ricoh cdr/rw mp7083a או בקיצר צורב RICOH

noam01234

New member
אני הבנתי

לא סתם שאלתי איזה מע´ הפעלה ואיזה גדם של צורב יש לך צורבי Ricoh מגיעים בדרך כלל עם תוכנת Nero וזו גם בדרך כלל התוכנה היחידה הנתמכת מה הבעיה עם התוכנה? צרף פרטים

boris p

New member
טוב, למרות שניסיתי הרבה דברים

ננסה בכל זאת. אני התקנתי מחדש את נרו בגלל איזה משהו, ואז שמתי לב שקופץ לי חלון שמעולם לא קפץ. בכל אופן, לפי מה שהבנתי אני אמור לבחור את השיטה שבה אני רוצה להשתמש, העניין הוא שהדבר היחיד שהתוכנה מאפשרת לי הוא ליצור IMAGE ולשמור אותה בהארד דיסק אבל לא לצרוב. בכל מקרה, הוספתי פרינט סקרין.

noam01234

New member
>>>

הבעיה היא שהתוכנה לא מזהה את הצורב עם איזה גירסאת Nero אתה משתמש? ניסית לעדכן firmware מכאן?

boris p

New member
תשובות

טוב, אז קודם כל, בקשר לfirmware(שדרך אגב, אין לי שמץ של מושג מה זה), אז אצלי הגירסה היא 4.12 והלינק שנתת לי מעדכן את הגירסה של הפירמוויר ל1.20 אז אני מנחש שזה לא בדיוק זה....... ואני משתמש בגרסת נירו של 4.0.6.5

Mozambique

New member
נסה ללחוץ CTRL+R מתוך נרו

תפח את נרו, ולחץ CTRL+R . אמור להיפתח לך חלון שבו יופיע הצורב שלך. סמן אותו, אשר, וזהו. **קרעת אותי עם היציאה "אולי לא הבנת את השאלה שלי" ... חחחחח...***

boris p

New member
NOPE

אז זהו ששילוב המקשים האלו פותח לי את החלון הקטן שהראתי לך בפרינט סקרין למעלה. ואין שם אפשרות לבחור את הצורב, זאת כל הבעיה...... ומקווה שנהנת להיקרע......

boris p

New member
אמממ.....

אתה עוד פה.....? אם מישהו אחר מעוניין להמשיך, בבקשה

itzhakw

New member
כנס לפו

לחבר שלי היה בעיה דומה אז חיברנו את שני הדיסקים יחד ואז העברנו את החומר אני לא זוכר איך אבל אולי מישהוא יודעה

למעלה