אודה לעצתכם בעניין חתול שרוצה לצאת למרפסת

myegtest

New member
אודה לעצתכם בעניין חתול שרוצה לצאת למרפסת

שלום רב ברשותי חתולה סיאמית מקסימה בת שנתיים. בסלון בביתי ישנו חלון הזזה ענק המחבר למרפסת. במהלך היום החלון פתוח רב הזמן והחתולה יכולה לצאת ולהכנס חופשי (המרפסת סגורה ופרטית). הבעיה היא שבלילה אני סוגר את החלון בשל הקור והחתולה מנסה כל הזמן לצאת - היא מגרדת עם הציפורניים על הזכוכית. לצערי אני לא יכול להשאיר את החלון פתוח בלילה והגירוד שלה על הזכוכית מאד מפריע. אני גם לא יכול להשאיר אותה כל הלילה בחוץ מכיוון שאז היא תרצה להכנס ותגרד על החלון מצד שני. אשמח להמלצות לפתרון הבעייה - אני ממש לא יודע איך להרחיקה מהחלון בלילה. אני קם ומזיז אותה אך היא חוזרת שוב ומגרדת על החלון (מסמנת שברצונה לצאת). תודה

Yukita

Active member
מנהל
אין לי מושג אם זה מתאים לכם

אבל בדלת הזכוכית שלי למרפסת יש דלת חתולים. אפשר להזמין זגג שחותך בזכוכית ומרכיב שם את דלת החתולים שאתם מביאים לו...

גורדיאן

New member
יש לי את אותה בעיה ויש פיתרון.

קוראים לזה וילון. אני משאיר חריץ בחלון שמספיק לחתולה לעבור, והוילון מכסה את הקטע של החריץ ומגן מחדירת אויר קר. החתולה למדה מהר לעקוף את הוילון וכולם מאושרים.

myegtest

New member
בעיית חתול שרוצה לצאת למרפסת

תודה על התשובה. אם הייתי יכול לשים וילון כנראה שכבר מזמן הייתי שם - מסיבות שארוכות מדי לפרטן כאן אין לי אופציה כזו. אודה לתשובה רלוונטית יותר. בברכה

רעיון נוסף אולי אפשר להתקין תריס הזזה בנוסף לדלת. אם כן - תוציא כמה שלבים אחרונים של התריס למעבר החתול. בכל ערב תסגור רק את התריס, גם יהיה חושך וגם לא כל כך קר.

למעלה