אודה לעזרתכם הדחופה- המלצה למלון בתל אביב

אודה לעזרתכם הדחופה- המלצה למלון בתל אביב

היי, אנחנו זוג בני 30, מחפשים המלצה למלון מפנק ביותר לסופשבוע בתל אביב מחפשים חדר כיפי מביוחד, כזה שיש בו הכל אוכל טוב ספא מפנק ושנרגיש על גג העולם. אנחנו חוגגים יום הולדת :) תודה רבה!!

מלון בוטיק ספא Shalom & Relax של רשת אטלס

חוזרת כאן על המלצה חמה שלי מלפני כמה ימים: על מלון הבוטיק-ספא החדש והמקסים של רשת אטלס: מלון Shalom & Relax. יש בו 51 חדרים סה"כ מתוכם ארבעה חדרים הם חדרי ספא מרווחים, הכוללים ג'קוזי עם נוף לים, מיטה ענקית וחדר רחצה שקוף. הצצתי גם לחדרים האחרים, יש חדרים רגילים ויש חדרי סופרייר עם עיצוב יפהפה, כולל פינת ישיבה. יש מחשבים אישיים בכל חדרי המלון עם חיבור גלישה חופשית באינטרנט וגם skype. ערכת קפה ותה ומקרר. השירות מצוין. ארוחת הבוקר פנטסטית ובמשך היום יש חופשי מבחר של תה. אחה"צ יש להם נוהג של happy hour בו יש מזנון חופשי לרוחי המלון עם מבחר נשנושים טעימים (כולל מאפים וקינוחים קטנים) וגם שתייה חמה, קרה ומשקאות חריפים. יש עוד בונוס והוא הגג של המלון עם הנוף הפרוס ופינות הישיבה והערסל. המלון ברחוב הירקון 216 (במרחק הליכה קרוב ממול, בכיוון ימינה נמצאת המרינה של תל אביב, ושמאלה את מלון הילטון). גם נמצא המרחק הליכה קרוב למוקדי בילוי, מסעדות ובתי קפה.

בנוסף לג'קוזי שבחדר

אפשר גם להזמין טיפולי מסג'. המעסה שלהם מצוינת עם ותק של מעל 13 שנה, ומתמחה בסוגים שונים של טיפולים אלטרנטיביים (רפלקסולוגיה ועוד). * תיקון שגיאות כתיב: התכוונתי "מזנון חופשי לאורחי המלון" וכן "נמצא במרחק הליכה ממוקדי הבילוי", ולא השיבוש שכתבתי קודם.

אנחנו עדיין מתלבטים ואשמח לחוות דעות נוספות

על הפרק: הרודס תל אביב דיויד אינטרקונטיננטל שלום @ רילקס וההוא בעזריאלי.. אשמח לשמוע דעות נוספות, אני ממש לא רוצה להתפשר הפעם ואם משהו אחר מומלץ אז גם אשמח לשמוע.. תודה!

בדקת בלאונרדו סיטי טאוור?

כי אנחנו היינו במלון המאד גבוה הזה ובאמת הרגשנו על גג העולם

אבל באמת שזהו מלון ממש מפנק לזוגות שיש בו גם ספא מדהים !!!
אני ואישתי נהננו ממש מכל רגע.

למעלה