אודה, אם מישהו יכול לעזור לי

אודה, אם מישהו יכול לעזור לי

הנני מחפשת אדם שעבד איתי, בבנק-לאומי סניף איינשטיין מספר 833, ברמת- אביב. בשנת 1983. רק לאחרונה הזכירו לי, שקוראים לו, איתן. שם משפחה, אינני אמורה לדעת מישום, שפנינו זה אל זה באמצעות שמות פרטיים, כך, עם כל עובדיי הסניף. אינני זוכרת מישום, שעבדנו תקופה קצרה ייחסית, תקופה של מספר שבועות. למרבה הצער, לא ייצא לי לשוחח איתו שיחה של ממש. להכיר אותו מקרוב. כמובן, שהייתי בקשר עם גורמים מגורמים שונים בבקשת עזרה, עם פנייה זו. גורמים כמו ; לישכת פניות הציבור, הנהלת כוח אדם, הן הדרג הנמוך, הן הדרג הגבוהה. כל שאני זוכה לו ; אטימות, קשיחות, עונים לי בנימה לא סימפטית, אינספור שאלות (לפעמים אפילו מביכות), נזיפות, עיצות שונות ומשונות, ואפילו, עלבונות. ללא הצלחה עד כה. הייתי בשקר אף עם ; עובדים שעבדו איתנו בסניף ועובדים שם גם היום. עובדים שעבדו איתנו בסניף ועובדים היום בסניפים אחרים. עובדים שעבדו איתנו בסניף וכבר לא עובדים באף סניף. זוכרים אותו, אך, לא יודעים לומר לי אודותיו. פרטים נוספים שאני יכולה למסור עליו הם : הוא היה בסביבות 25-30. הוא עבד על הטלר. גובהה ממוצע לא רזה מדיי / לא שמן מדיי. צבע שיער בלונדיני. מעשן (לפחות באותה תקופה). התגורר ברמת-אביב, ואני מבינה, שהוא מתגורר שם גם היום. פרט נוסף שניחרט בזיכרוני, הוא עזב קיבוץ, לפניי שהוא הגיע לעבודה בסניף, לרוע-המזל, אינני יודעת את שם הקיבוץ. כשהוא עזב את הסניף, היתה לו חנות בבעלותו, ב"דיוטיפרי". בשנות ה-90, עבד, כסוכן של מכוניות פיג´ו בתל-אביב. אם אתה עצמך גולש לאתר, כפי שאני מאוד מייחלת לכך אנא, צור איתי קשר. אם יש מישהו מביניכם, מרמת-אביב, חבר קיבוץ, או כל מקום אחר בארץ, יודע למי אני מתכוונת, למרות הפרטים המעטים שביידי, יכול לתת לי כל אינפורמציה עליו, יכול להפנות אותי אליו אנא, צרו איתי קשר. אבל, באמת, רק מי שיודע. מאז שאני מנסה לאתר אותו, עברתי עודני עוברת, רבות. אין לי כוח לספוג יותר ממה שכבר ספגתי, אני בטוחה שאתם יודעים, למה אני מתכוונת. זקוקה לכל עזרה. כל עזרה תהיה לי לעזר רב. אודה לכל עזרה.

נעמי, תראי, לא עיניני למה את מחפשת

...אבל עושה הרושם שאת ממש ממש, אבל ממש צריכה אותו. הפרטים שבידייך הם מזעריים, אבל נתון אחד הוא בהחלט רב משמעות ========================== הוא עדיין מתגורר ברמת אביב ========================== וזה חשוב. את יכולה ללכת ללוחות המודעות של השכונה, מרכזים מסחריים, אוניברסיטה או כל מוסד מבקרים בו אנשים לרוב, כולל סניפי בנקים באזור. זאת לא שכונה מי יודע מה גדולה. תכתבי מודעה אטרקטיבית, כולל פרס כספי למשל. תפזרי אותה במקומות האסטרטגיים, אולי יגיע המידע ישירות ממנו או בעקיפין זאת העצה שאני יכול לשלוף מהר מהמותן. בהצלחה. הנוסע השמיני, נאלץ מכל הכישורים שבו להיות גם בלש חובב. חהחהחההחהחהחה חהחהח

תודה ל"נוסע השמיני" על העיצה

ל"נוסע השמיני", תודה רבה עבור עצתך ! ! ! תהיה בטוח, שאם לא היה לי חשוב למצוא אותו, הייתי מרפה, ממזמן ! ! ! שכחתי לציין פרט נוסף, שאינני מעוניינת לאתר אותו, מנסיבות פליליות, וכיוצ"ב ! ! ! זאת ל-א כוונתי ! ! ! אני יודעת, שפנייתי תמוהה בעיניי רבים אני מודעת, לייצר הסקרנות של האדם. פניתי זה עתה, לעיתון המקומי של "תל-אביב" אני מבינה, שזהו עיתון חדש שניקרא ; "השבוע בתל-אביב". עיתון מקומי, מגיע, לכל בית ובית. כולי תיקווה, שעורך העיתון, ייאות לעזור לי עם פנייתי. פניתי גם ל"רשת ב´". פניתי אליהם בכתב. מאז שפניתי אליהם, למעלה משלושה שבועות, אני מאזינה לתוכנית מידיי יום ביומו. אני מבינה, שהם מקבלים פניות רבות, ההודעה שלי עדיין לא שודרה. כולי תיקווה, שהפנייה, תשודר בקרוב. שלחתי מכתבים, לשניי עובדים נוספים כשלאחת מהם היה קשר ידידותי איתו, כולי תיקווה, שהיא תיאות לעזור לי, עם פנייתי. אומרים, "עולם קטן", "ארץ קטנה". אבל, לא ניראה לי שכך הדבר, במקרה שלי. כשהתחלתי לאתר אותו, לא חשבתי, כמה המשימה הזאת יכולה להטיש. כך, שאם מישהו מרמת-אביב או כל מקום אחר בארץ מכיר אותו למרות, הנתונים המזעריים שביידי, יכול לתת לי כ-ל אינפורמציה עליו, יכול להפנות אותי עליו, אשמח מאוד, אם תיצרו איתי קשר. מישום, שזקוקה ל-כ-ל עזרה ! ! ! כ-ל עזרה תהיה לי לעזר רב ! ! ! אודה לכל עזרה ! ! !

בבקשה, אם ה"מזכרת", שהו השאיר לך...

...סחבת אותה 9 חודשים, אז באמת כדי שהוא יקיר אותה אחרי עשרים שנה
בלי להיעלב, זה בצחוק בהצלחה

סחבת של תשעה חודשים ? !

ל"נוסע השמיני" בוקר טוב, לא נעלבתי, דווקא הצלחת לעלות חיוך על פניי. סחבת של תשעה חודשים ? ? ? לא ולא ! ! ! לא ניכנסתי להיריון ממנו ! ! ! לא ייצא לי כמעט לדבר עם הבן-אדם ! ! ! איך אוכל להיכנס ממנו להיריון ? ? ? הצלחתי לעלות שוב את ייצר הסקרנות ? ? ?

למעלה