אה, אה! חור "חם" בעלילה!

Woogyman

New member
אה, אה! חור "חם" בעלילה! ../images/Emo58.gif

אוקיי - "סלחו לעבר שלי" - עונה 2: פיבי שואלת את ליאו למה אין לה את הכוח אש שהיה לה בגילגול הקודם. הוא אומר שהיא השתמשה בו לרעה אז הוא נלקח ממנה. משמע - לאלדרז יש שליטה על הכוח הזה. פרק 19 - "Long Live The Queen" - עונה 4: פיבי זורקת אש מהיידים שוב. פייפר אומרת לה שזה הגיוני - גם לגילגול הקודם שלה היה כוח אש. פיבי אומרת שהגילגול הקודם שלה הייתה רעה. ליאו הוסיף אחר כך ואמר שזריקת אש זה כוח של שדים ממעלה גבוהה. אז, אם זה כוח של שדים, איך היה אותו לפיבי בגילגול הקודם? היא הייתה מכשפה טובה הרי בהתחלה. ונכון, יכול להיות שהיא הרגה שד ולקחה לו, או שאנטון נתן לה, אבל אז - איך לאלדרז יש שליטה על הכוח הזה? זה כוח של שדים. יכול להיות שהם פשוט "הוציאו" את הגנים של הכוח הזה מהמשפחה, כך ששום אחד במשפחה לא יוכל לרשת את הכוח הזה. אבל זה עדיין לא הגיוני. הסבר מישהו?

Woogyman

New member
משהו פה לא יצא ברור רגע

מה שהתכוונתי זה לא איך היה לפיבי בגילגול הקודם כוח של שדים ממעלה גבוהה (ואיך למכשפים יש כזה כוח כל הזמן, וידוע שלמכשפים אסור להרוג שדים), השאלה שלי הייתה איך האלדרז הצליחו לשלוט בכוח הזה אם הוא של שדים ולקחת אותו מפיבי בגילגול הנוכחי.

Gal-Mo0D

New member
האלדרז

דאגו שהיא לא תקבל אותו בתור מכשפה בחיים העתידיים שלה. הם לא לקחו לה אותו בחיים הקודמים!

Woogyman

New member
וזה בדיוק מה שאני אומר

ברגע שלפיבי מהעבר תהיה בת, הכוח של האש יכול לעבור אליה גם אם האלדרז רואים וגם אם לא. יש להם שליטה רק על כוחות של מכשפות, לא של שדים. אז איך ליאו אמר שהכוח נלקח ממנה (מהנשמה של פיבי בכלל, בכל גילגול עתידי)? ע"י מי? המקור?!

LLRO

New member
איך זה יכול להיות?

איך זה יכול להיות שזריקת אש היא כוח של שדים ממעלה גבוה בלבד אם בפרק ההוא על האקדמיה (בעונה השלישית שחבר לשעבר של פרו הוא מתלמד באקדמיה והיא מצילה אותו. אני לא זוכרת איך קוראים לפרק) בקיצור, מתלמד זרק אש כדי להרוג קורבן. מתלמד. בדיוק ההפך משד ממעלה גבוה. לא ברור...

Ophel McNeil

New member
אם אני לא טועה,

מדובר בסוגים שונים של כוח, כולם מבוססים על אש - כדורי אש, כדורי אש עם "רשת" בפנים, אש שנורת מהיד ולא מתנתקת ממנה, וקליעי אש. לא?

PopPy

New member
כן...../images/Emo85.gif

לא כל הכוחות שמבוססים על אש הם אותו דבר, וגם אם מדובר במשהו שנראה כמו כדור אש, עדיין יש סוגים... אפשר לסמוך על סם שהוא לא יטעה בקשר לכדורי אש

Woogyman

New member
כן, אבל עדיין הכוח של פיבי והכוח של

פיבי מהעבר - אותו סוג של אש.

Ophel McNeil

New member
אתה בטוח?

כי אני משוכנעת במאה אחוז שכשפיבי עמדה לצד אנטון, בפעם הראשונה שהיא ניסתה את הכוח שלה (שהוכפל בשלוש), הוא היה קליע אש, וניתק לה מהיד....

Woogyman

New member
היו לה שני כוחות כנראה

בדרך כלל כשיש כוח אש זה מתפתח לעוד כוחות של אש. זה לא משנה את הטענה עדיין.

Woogyman

New member
בדקתי

וכן, היו לה שני כוחות. אחד זה היריית אש (שלא מתנתק מהיד) ואחד זה הכדורי אש (הסוג של המכשפים, בלי הרשת).

Woogyman

New member
בדיוק

אני רואה שהאובססיה שלי לכדורי אש/ אנרגיה נותנת לכם קצת השכלה בנושא :)

למעלה