אהלן

King Homer

New member
אהלן

היי, קוראים לי מאור ויש לי שאלה קטנה - כשאני רוצה לאפות עוגה עם שוקולד צ'יפס, מה צריך לעשות כדי שהם לא ישקעו במהלך האפייה? תודה מראש לעונים, מאור
 

bali

New member
מנהל
היי מאור, ברוך הבא ../images/Emo140.gif

לשאלתך, 2 דברים ימנעו מהשוקולד צ'יפס לשקוע לתחתית העוגה: 1. לקמח את השוקולד צ'יפס. פשוט לשים בשקית עם 1-2 כפות קמח ולנער. 2. להוסיף את השוקולד צ'יפס לתערובת ממש ממש לפני האפייה. חוצמזה רצוי שהתערובת של העוגה תהיה די סמיכה, כך יותר קשה להם לשקוע.
 
למעלה