אהלן- שאלה...

srurv

New member
אהלן- שאלה...

אחרי החגים אני מתחילה ללמוד מנהל עסקים. במה אני צריכה להצטייד? כלומר- מחברת, קלסר...? מה עדיף? מישו יכול להמליץ לי איך להתארגן לקראת הלימודים? אגב- זו שנה ראשונה שלי ואני היחידה מבין כל החברות שלי שמתחילה ללמוד כך שיש לי רק אתכם לשאול... תודה ובהצלחה לכווווולם -סיון-

yaniv446

New member
אני מעדיף מחברות

אני לא אוהב לסדר דפים ולהתעסק עם דפדפות. אנשים יאמרו לך לקחת קלסר כי אפשר לצלם ולצרף לקלסר וכו'. אני לא אוהב קלסרים.

ואתה צודק

סמסטר אחד ניסיתי קלסר (אני לאמדת כימיה דרך אגב) , ולפי דעתי זו היתה טעות : חלק מהחומר של השיעור לא נמצא אצלך (כי בדרך כלל מתייקים לתוך קלסר גדול בבית) וקלסרים נהרסים מאד מהר (הטבעות לא נסגרות והניירות נופלים !) חוץ מזה נכון שקשה יותר לצלם ממחברת אבל המחברת נשארת תמיד מסודרת. בסמסטר השני ניסיתי מחברת , אז נכון לפעמים שוכחים את המחברת בבית ולפעמים נגמרים הדפים אבל יש מחברות שיש להם מין כיס מובנה שמאפשר לצרף להם דפים , מאד נוח לעקוב אחרי מחברת בסוף הסמסטר לקראת המבחנים והיא הרבה יותר קשה להריסה .

הייבי

New member
אני מעדיפה קלסר

אני לומדת משפטים- אז יש הרבה מה לכתוב וכלכלה- אז יש שילוב של תרגולים ושיעורים ולמרות שמאוד אהבתי מחברות בתיכון גיליתי שיותר קל לי עם קלסרים באוניברסיטה. זה נוח אם מחמיצים שיעור לצלם ולצרף באמצע, אני גם מעדיפה להצמיד לכל סט של שיעורים בנושא מסויים סיכומים של כל חומרי הקריאה וככה אני מסדרת בקלסר- שיעורים + סיכומי חומר רלוונטיים לכל נושא בחוצץ שונה (וקלסר אחד לכל קורס) בכלכלה (בדומה לחלק מהקורסים בניהול - לפחות באת"א) יהיה לך שיעורים ותרגולים, הרבה פעמים כדי לפתור את תרגילי הבית שקיבלת צריך את החומר שהיה בהרצאה, לי היה יותר קל להיסחב עם התרגיל הרלוונטי וההרצאה הרלוונטית איתי בתיק (בתוך אקורדיון או ניילונית) כדי לפתור אותם באיזשהו חלון מזדמן מאשר בחלון לשרוף זמן ושהכל ישאר בבית על השולחן (את לא תסחבי עם כל המחברות כל השבוע רק כדי לשבת על תרגיל אחד בחלון בודד) אבל שוב, אם את נוטה לאבד דפים, לא לתייק או סתם לא מסודרת באופן כללי אז כדאי לך להיזהר עם קלסרים..

srurv

New member
תודה לכל העונים!!!

עזרתם לי מאוד!!! תגידו, יש עוד דברים שאני צריכה ככה להתכונן לפני תחילת הלימודים? -סיון-

למעלה