אהלן, שאלה חשובה לגבי מחשב

ashkeloni

New member
דיי עם כל השטויות פה

האופציה להשתמש ב-HT בכלל לא קשורה לזיכרונות

gilf

New member
מה קשור?

HT זה אומר שאפשר שני מעבדים כמו ש- DUAL DDR זה שני זכרונות...

freak2100

New member
הלוחות החדשים היום

תומכים במה שנקרא dual ram, זאת אומרת ששני הזכרונות יעבדו ביחד והמהירות תהיה פי שתיים. בלוחות אם שאין בהם תמיכה בdual ram זה לא משנה

ashkeloni

New member
לא המהירות היא פי שתיים

הרוחב פס הוא פי שתיים חשוב מאוד לדעת, שרוחב כפול לאו דווקא אומר מהירות כפולה

freak2100

New member
כן, אבל זה אומר

שהתקשורת עם הזכרון תהיה מהירה פי שתיים, ולזה התכוונתי...

stas51

New member
טוב אני מסכם את ההמלצות

בכללי, כדי לך לקחת מערכת מבוסס על AMD 64 3000, חול אם של גיגביט על ציפ של VIA ובכסף שישאר לך לקחת 9800 PRO שפוט לא באותה ליגה עם ה9600XT. אם אתה רוצה להישאר עם אינטל כך שתי סטיקים של 256 מגה כי אז תיההי לך את אופציית הDUALDDR, על תקח את לוח אם DELUXA יש בו פיצרים שאתה בכלל לא צריך כך את הרגיל. וכרטיס מסך נסה לגרד ל9800 PRO ואתה לא צריך מעבד של 3.2 תאמין לי כך 2.8 אני בקלות בלי שום קירור נוסף האצתי אותו ל3.3...וזה חיסכון ענקי

stas51

New member
מסביר

יחד עם הלוח אם שלך של אסוס תבוא תוכנה מעולה AI BOOSTER. היא נותנת לך להאיץ בקלות את המעבד והיא גם קוראת מידה מחיישני טמפ על המעבד לוח אם ומאוררים (אם יש) בתוך התוכנה אתה יכול בקלות לעלות את הבס ולעלות את המהירות ל3.3..(ככה היה אצלי לפחות)..זיכרונות של סמסונג דא עמדו בזה בלי בעיה

gilf

New member
...

באמת צריך AMD 64 3000 רדאון 9800 פרו זה ממש ממש מומלץ... זה יותר חשוב מלוח-אם ומעבד גם 9600XT גם טוב, אבל שווה להשקיע עוד 500 שקל בשביל 9800 פרו אין פה שום ספק, DUAL DDR (שני סטיקים) זה הרבה יותר טוב!! ואני ממליץ לך לא להמאיר שום רכיבים (מעבד לצורך העניים) סתם ככה אם אתה לא מבין, בטח שלא [email protected] שזה די הרבה... תיזהר כי זה יכול להרוס את המעבד ואין אחריות על זה

igurman

New member
תודה רבה

אבל נגיד אני לוקח 3.0 לכמה זה בטוח 100% בלי סיכונים להגדיל?

stas51

New member
צ'מע

אין דבר כזה 100 אחוז...הדבר תלוי גם הרבה בזוכרונות שלך ובכרטיסי הרחבה (נגיד שלא יהיה לך איזהמודם ישן שידפוק לך את העסק כי הרי בהמהרה אתה מעלה גם את מהירות הPCI) אני חוב שעם מעבד 3.0 אפשר להגיע בקלות ל 3.3-3.4

stas51

New member
ותגיד

מה הלטת לקחת...שלא תעשה איזה שטות ואז לא יהה מי שיתקן אותך

igurman

New member
החלטתי לקחת 3.0

שני סטיקים של 256. החלפתי את המארז במשהו זול יותר, ובכסף שחסכתי אני אקנה את הRADEON 9800 במקום ה9600.., אני גם מחכה עוד חודש חודשיים כדי שהמחירים ירדו ואז אולי אני גם אשפר את זה טיפה ואקנה.

gilf

New member
אמממ

טוב שלקחת שני סטיקים של 256 מה זאת אומרת 3.0? אני מקווה שאתה דמבר על +AMD 64 3000 (שזה 64 ביט) מארז זה לא הכי חשוב... ורדאון 9800, זה רדאון 9800 רגיל, SE, PRO, או XT??

igurman

New member
SE

ואני מתלבט בין PENTIUM 3.00 ל AMD... אפשר הבר שמביר למה AMD יותר טוב?

למעלה