אהלן עינת, שאלה לקראת השנה החדשה

ענת מ.

New member
אהלן עינת, שאלה לקראת השנה החדשה

אני מתלבטת כבר הרבה שנים בנוגע לאפשרות לשפצר במעט את שם המשפחה שלי, אשמח לשמוע מה יש לך להגיד בעניין. משמאל לימין: 7,5,4 / 4,2,6,5 תאריך הלידה: 31.1.75 אני חושבת על הוספת י´ כי הבנתי שהשמונה קטלני, בעיקר לי.. ואני מודה שקוסם לי לשנות את שם המשפחה לגמרי, אבל בינתיים לא עשיתי עם זה כלום. תודה על כל עצה.

עינת

New member
ענת ברוכה הבאה בצל קורתנו ../images/Emo24.gif

ישר רצתי לפה הפחדת אותי
אכן ה- 8 לא בריא עבורך ועוד יותר מכך... הדו-ספרתי של שמך נותן 15 שנחשב למספר נהדר אך לא בשילוב עם הרבעיות שלך... עלייך לשנות את איות השם לכדי 6 או 24 שזה השילוב הכי טוב עם תאריך הלידה. (השילוב במקרה שלך חולש על הרמות הנמוכות של תורת הניסתר ולכן עשי את השינוי אתמול) ובינתיים
שפע ו
עינת (אגב אני חושבת שאנחנו יכולות לשתף פעולה בפורומים בקטע של התאמה זוגית...)

ענת מ.

New member
כשהשלישי אומר לך שאתה שיכור, כנראה

שאתה שיכור
אוקיי.. בהחלט עזרת, אבל איות של איזה שם? של הפרטי או של שם המשפחה? או אולי בעצם של שניהם? מה הרעיונות? איזה אותיות ישבו הכי נכון? והכי מסקרן... מה זאת אומרת "יושב על הרמות הנמוכות של תורת הניסתר"? אני יודעת שיש בי מעט יכולות, אבל למה הכוונה שלך "רמות נמוכות"? לגביי השת"פ... בשמחה עילאית.. אני באייסי או באימייל.

עינת

New member
ענת ../images/Emo72.gif

כאשר דיברתי על האיות התכוונתי לאיות השם המלא שיתן 24. לגבי הרמות הנמוכות של תורת הנסתר מדובר על ידע נסתר שאינו בריא ונכון להתעסק בו. ולהמשך... במייל
שפע ו
עינת

למעלה