אהלן כולם !

The Fman

New member
אהלן כולם !

אני טס כנראה ביום חמישי לאנטליה/בודרום, ורציתי להתייעץ איתכם
מאוד חשוב לי העניין של מגלשות מים, אנחנו טסנו שנה שעברה לטופקאפי והיו שם מגלשות מעולות זה מן אובססיה כזאת שלי, אני מאוד אוהב מגלשות (ואני חושב שגם רובכם לא?
) ועכשיו לעניין: מישהו יכול להמליץ לי על מלון (הכל כלול) באנטליה/בודרום עם מגלשות טובות? (וגם בריכה טובה כמובן
) שבת שלום לכולם...

petpatrol2

New member
האטלנטיס\סיילנס ביץ'

באטלנטיס לא הייתי אבל זכור לי שראיתי אותו באינטרנט לפני שנה והיו לו מגלשות מאוד גבוהות. לא בטוח מאה אחוז אם הכל כלול, אגב. יש את סיילנס ביץ' קלאב, שאני יודע שהוא הכל כלול, ויש בו גם פארק מים וגם לונה פארק(כולל רכבת הרים לילדים קטנים, ספינת פיראטים גדולה לא מתהפכת, בלרינה בערך פי 3 יותר מהירה מזאת בלונה פארק ת"א, ומכוניות מתנגשות. ואילה רק המתקנים שיעניינו אותך, יש עוד לקטנים) ובפארק המים יש הרבה מגלשות, אמנם הם לא כל כך גבוהות, אבל יש משהו כמו 7. 2 רחבות של אבובים, אחת בחושך, אחת חסית מהירה אם זכור לי נכון, 1 רגילה, אחת של כמה מסלולים(אתה יודע, של ילדים.), אחת של מהירות(נפילה גדולה, חלק ישר, בריכה) 1 כמוהה, אבל עם 2 נפילות 1 רגילה וזאת שאני, ורוב האנשנים הכי אוהבים - מגלשה עם אבוב לאיש אחד או שניים, שבה יש נפילה תלולה, אז עליה, אז ירידה שוב, וספלאש. כיפית לאללה. ויש עוד אחת ליד הבריכה הראשית של המלון. יש גם מיני גולף טניס, כדורגל, וכל הדברים הרגילים. המלון גם מדהים בפני עצמו. הוא בגודל של בערך שני קיבוצים, ויש את הבניין הראשי, את הבניין הלא כל כך ראשי, ואת הצימרים. בין הצימרים עוברות בריכות שנראות כמו נהרות. ומהצימר יש גם דלת שמובילה ישר לבריכה. אבל גם למי שלא בצימר מותר להכנס. בבריכות יש "איים" כאילה שאפשר לשבת להשתזף עליהם או לנוח. אפשר גם להכנס למלונות ליד המלון, דרך החוף - כמו בכל מלון טורקי רגיל. ובמלון מצד ימין יש 3 מגלשות, שאחת מהן נורא גבוהה, ודי מטורפת. והיא אפילו לא מגלשת מהירות, היא גם עושה סיבובים. אבל היא עדיין נורא מהירה, יש לה מגלשה כתומה, רגילה, ומגלשה כחולה רחבה, שמתגלשים עליה על מזרון כזה. ומגלשה מרובת מסלולים, כרגיל. מצד שני של סיילנס ביץ' קלאב יש מלון עם מגלשות שאפילו לא היו מביישות את שפיים(ואני ואמר שפיים כי לימית אלפיים כבר יש כאילה ולמימדיון יש סגנון משלו). אני לא יודע אם הוא הכל כלול, THOUGH זה היה מלון שאסור להכנס אליו, היית חייב להיות חבר במלון, ולחברי המלון היה צמיד. הוא היה גדול כמו סיילנס ביץ', גם לו היו צימרים, לא נראה לי שגם היו לו בריכות-נהר. אבל ממה שראיתי יש לו גם לונה פארק(ראיתי ספינת פיראטים ומתקן של ילדים, אני מניח שיש עוד), ויש להם משהו כמו 8 מגלשות מים, מכל הסוגים, רגילות, מהירות, ספייס בוול(או בשמה המוכר יותר "האסלה"), אבובים, מרובות-מסלולים, ועוד הרבה. ומבחינת פארק המים זה לא נראה כאילו אפשר להשתעמם בו. אבל לצערי שכחי לקלוט את השם של המלון. אולי אם תשלח אימייל לסיילנס ביץ' הם יגידו לך.

The Fman

New member
תודה רבה

גם טיטאניק וגם סיילנס ביץ' שנייהם באנטליה?

petpatrol2

New member
נראה לי שכן

טיטאניק בערך 20 דקות נסיעה מנמל התעופה, סיילנס ביץ' משהו כמו שעה.

Shock3

New member
אני הייתי בטיטניק..

יש כמה מגלשות טובות..ובכלל מלון מדהים

The Fman

New member
נשמע נחמד

בסוף סגרנו בבודרום רזורט שנראה נחמד (זה מלון של הרשת של טופקאפי, קרמלין ועוד..) חבל מאוד שאין איזה פורום של בתי מלון כאלה, זה יכול להיות פורום מעולה.. תודה ל-petpatrol2 על העזרה

למעלה