אהלן, חדשה פה

סו2

New member
אהלן, חדשה פה

טוב, קודם כל סוכות שמח. שנית, שמחה שמצאתי את הפורום הזה
אני משתחררת רק עוד 4 חודשים {פברואר 05 עייפים
} אבל בכל זאת, מתחילה לחפש עבודה בחו"ל מעכשיו. ויש לי המון שאלות: 1. אופר אין אמריקה - דעתכם? בסופו של דבר זה רק 1000-800$ לחודש, כך שאם אני רוצה לחסוך ללימודים בארץ- זה לא ממש שווה. מצד שני, זה מגורים ורכב, וחוויה {קשה אבל עדיין חוויה} ואפשר לתרגל את האנגלית... מכירים עוד חברות שכאלו? 2. לגבי העגלות/מכירת ציורים וכדומה- האם זה באמת שווה את הסיכון? הרי אנחנו ישראלים שכמותנו, מדברים רק על אלו שהביאו את ה"מכה" וחזרו עם עשרות אלפי שקלים ארצה. אבל בטוח יש את אלו שנעצרים/נדפקים ע"י החברה או סתם לא עושים כסף... וכמובן שזה לא חוקי! בקיצור אני בעיקר צריכה את דעתכם ובטוח שיצוצו לי עוד שאלות בהמשך הדרך. תודה!

סו2

New member
חשוב! עדכון

כרגע מצאתי את השרשור הזה בפורום עוברים לארה"ב. לעיונכם.

haych

New member
ככה:

1. לגבי אופר-זה נשמע מאוד מבטיח, אבל יש בזה קץ'. הרכב משמש לא להנאתך, אלא להסיע את הילדים ממקום למקום, את 24 שעות ביממה עם הילדים, לוקחת לחוגים ולבי"ס... וגם כשהמשפחות יוצאות לטיולים ואת מצטרפת אליהם-זה כדי לשמור על הילדים. אחות של חברה שלי עשתה את זה בחו"ל ונהנתה. חברה שלי עשתה את זה בארץ וממש סבלה, ועזבה אחרי כמה חודשים. זה לא מתאים לכל אחד. 2. חברה שלי חזרה לפני חודשיים מחודשיים של מכירות בארה"ב והיא ממש נהנתה. הסיפורים שלה אפילו עשו גם לי חשק לנסוע. הכסף גם היה מאוד לא רע. זה סיכון שצריך לקחת...

למעלה