אהלן חבר'ה שנה טובה, יש לי איזה 2 שאלות

Weed Me

New member
אהלן חבר'ה שנה טובה, יש לי איזה 2 שאלות

יש לי כבר בערך 4 שנים אייפוד וידאו (נדמה לי) של 30 GB שבאמת משרת אותי מעולה ואף פעם לא עשה בעיות! אבל.. כבר אזל לי המקום והייתי רוצה לשדרג ל-160 GB השאלות הן: 1. האם יש מישהו בפורום שמעוניין למכור אחד ואולי אפילו להחליף תמורת האייפוד שלי? יש לי עליו אחלה מוזיקה. (אני לא יודע אבל אולי זה לא המקום לזה אז תסלחו לי אם כן) 2. הרצתי חיפוש קצר באינטרנט לגבי עברית באייפוד קלאסיק ולא מצאתי. האם זה יתכן שאין פריצת עברית לאייפוד? תודה רבה לכולם וחג שמח !

נכון, אין עברית לקלאסיק.

לא נראה גם שתהיה. הקושחה שלו נעולה ומוצפנת, וקשה מדי להתעסק איתה.

Weed Me

New member
אוקיי..

ומה הנפח הכי גדול בעצם שיש לאייפוד שיש לו עברית?

moshe alfasi

New member
טעות.

יש לי אייפוד 80 ג'יגה עם עברית מלאה לאחר ההתקנה מהאתר של איי דיגיטל. חיפשתי שבועות ביד 2 מכשיר שהוא דור 5 או 5.5 כדי שאוכל לשים עליו עברית, בסופו של דבר הבנתי שהם הישנים יותר והעבים יותר אבל היה לי חשוב יותר העברית אז רכשתי.

moshe alfasi

New member
לא ציינת את זה.

והדיבור היה דיי כללי מה יצא בכלל שכולל עברית. בכל מקרה מומלץ לרכוש את האייפוד הזה, פשוט מעולה כל העניין של העברית.

פשוט מעולה לרכוש את האייפוד הזה...

בהתחשב שאתה קונה מכשיר בן בערך 4... סוללה בת 4, הרדיסק בן 4... תשמע, אני אישית לא הייתי קונה את זה. אתה קונה מכשיר ישן, שלך תדע מה עבר עליו במשך כל הזמן הזה. מאוד מאוד מאוד לא מומלץ, לפחות לדעתי.

בדיוק מה שאני חושב, מעבר לזה שהעברית...

לא ממש מציאה בגירסאות הללו, מדובר באילתור של אידיגטל שנרכש ע"י מתכנת פרטי, וזה נראה לי כמו תלאי גרוע מאוד.

AYELET1

New member
הסוללה זה הדבר שמתבלה בצורה הדרסטית

ביותר אך ורק משיני הזמן אאף אם לא השתמשת דקה במכשיר. לכן בעייתי מאד לרכוש מכשיר בן 4 . החלפת סוללה עלולה להעלות את מחירו באופן די מרגיז.

LinkTree

New member
אם יש לך ידיים טובות

אתה יכול לקנות דיסק קשיח חדש לאייפוד שלך, לפתוח אותו ולשדרג את הדיסק הקשיח שלו אפילו ל 160 גיגה

Weed Me

New member
וואלה???

כמה זה צריך לעלות? יש מדריכים לזה באינטרנט? אתה יכול לתת לי אולי קצת יותר פרטים?

למעלה