אהלן השתלטתי על הניק כדי לשאול שאלה

Mockingjay

New member
אהלן השתלטתי על הניק כדי לשאול שאלה

הי אני שלי ואני השתלטתי על הניק של שרון (היא תסלח לי) בעיקר כדי לשאול אתכם שאלה על משהו שאני לא מבינה .. פנאם ,מצד אחד יש את הקפיטול שהוא מאוד עשיר והוא מפיק תוכניות ריאליטי שכוווולם רואים (המשחקים הרי משודרים בכל בית כל יום כל היום) ויש שם מסוקים וכאלה ורחפות שטסות באוויר וזה הרי מקום די עתידני .. ומצד שני יש את המחוזות שהם די עניים וחיים בדוחק ועוני גדול וקטניס צדה חיות כדי לאכול ואמא שלה מטפלת באנשים עם עלים וכאלה .. אז אני לא מבינה ,או אולי כן .. פנאם היא ההודו של אמריקה? היא כאילו מדינת עולם שלישי כזו??

ליזי133

New member
לדעתי- לא.

לדעתי זו מדינה מתקדמת ועתידנית, ולקפיטול יש הכל! אבל במחוזות (ברובם בכל מקרה, אנחנו לא יודעים כל כך על האחרים) אין מספיק כסף. הקפיטול ועוד כמה מחוזות טכנולוגיים נהנים יותר, בשמן שהשאר סובלים. היא מדינת... אין לי מושג איך להגדיר. כיף לממשלה- ונדפקו רוב התושבים האחרים.

זו פשוט מדינת דיקטטורה

לשלטון יש הרבה כוח, כסף, ושליטה. על חשבון האזרחים הפשוטים שעובדים בפרך וגוועים ברעב. מי שפותח את הפה על הממשל מחוסל מיד . כמו הרבה מדינות בעולם כיום....

אני אסכים עם כולם

ואומר שזו באמת מדינת דיקטטורה . הקפיטול דואג רק לעצמו ולא ממש אכפת לו מה קורה עם התושבים שם . הם יכולים למות מבחינתם

למעלה