אהלן,אנ'לא יודע אם זה הפורום הנכון

sPlinTerrrrRr

New member
אהלן,אנ'לא יודע אם זה הפורום הנכון

אבל נראה לי שיהיו פה אנשים שיוכלו לענות...אז ככה..אין לי הרבה ידע בהקלטות ומחשבים וכל הסיפור ככה שאני כמו תינוק שלומד ללכת בקטע הזה,איך או באיזה תוכנה או לא יודע מה אני יכול לעשות יחסית בקלות הקלטה של שירה עם פלייבק וכל הסיפור עם מיק מחובר למחשב שזה ישמע סביר? מישהו יודע? תודה רבה...ביי

a s t r o

New member
מחברים תמייק למחשב פ

מחברים תוכנה מומלץ אסיד או קול אדיט להתחלה אחרי זה נכנסים למחתרת או ראפ4לייף ושואלים איך משתמשים

idan1986

New member
הפורום הנכון הוא

סאונד הקלטה ויצירה של תפוז שמה יש כל מנה מאמרים ומדריכים אם הם לא יספקו אותך תשאל שמה שאלה ואני בטוח שהם יענו לך

MC ToRnAdO

New member
זה אולי יישמע טוב לך

אבל זה לא יהיה באיכות מספקת לנניח, רדיו. חפש כרטיס קול מקצועי (או סמי-מקצועי) לפני הכל

Rapid נאור

New member
תשובה עניינית...

Sound Furge 6 אתה מעלה את הביט, לוחץ על ההקלטה, ומקליט על הביט פשוט רצח למרות שאתה לא יכול ממש לערוך, ולשחק עם זה כמו בתוכנות כמו אסיד פרו, אבל אם אתה צריך סתם תוכנה פשוטה, זאת זו.

da^Lord

New member
למה לא 7?

ולא כל כך נוח להקליט שירה על ביט בסאונד פורג'.. עדיף תכנה שעובדת בערוצים. כנס לפורום סאונד הקלטה ויצירה, יש מאמרים עם הסברים, יש קישורים לתוכנות חינמיות. ואפשר להשתתף בפורום ולנסות ללמוד. זה לא משהו שאפשר להסביר על רגל אחת, במיוחד אם אתה לא ממש שולט במחשבים וכו', צריך לשחק פה קצת עם המיקסר של הכ. קול שבווינדווס וכו'.

למעלה