אהלן אני חדש! ושאלה בקשר לסדרה.

itzik101

New member
אהלן אני חדש! ושאלה בקשר לסדרה.

אני כרגע רואה בערוץ AXN את העונה השנייה של זהות בדויה, ורק שאלה אחת אליכם מכיוון שאתם בטח כבר צופים בעונה הרביעית. לאן סידני נעלמה לשנתיים? תודה..

yuv91

New member
בבקשה למי שעונה שיסמן ספויילר

כי כמוני ואחרים לא ראו את הסדרה

huxy

New member
לא שמתי כי לא ראיתי את התגובה שלך

אבל מהשאלה אפשר להבין שהתשובה תהיה ספוילר

b u s t e d

New member
אני מצטערת, אבל כבר היה כאן הדיון

הזה... אי אפשר לסמן
לפרקים שכבר שודרו בארץ, כי זה יהפוך את כל הפורום לספוילר, והכי גרוע- יבלבל את כל אלה שלא רוצים לקרוא ספוילרים אמיתיים. ולא, אי אפשר כל פעם לסמן איזה סוג ספוילר זה. יש כבר כמה סוגים לספוילרים, ואי אפשר להוסיף עוד
, זה מה שהסכמנו עליו. ואני לא כותבת את זה דווקא לך, פשוט יש המון חדשים בזמן האחרון וזה מיועד לרובם..

yuv91

New member
אוקי אז אפשר (אם זה בסדר מצדכם)

לכתוב איזה פרק זה (כלומר לעונה 3 ו4 מה ששודר) שזה בכל מקרה יותר לחדשים וזה יגמר עוד כמה שבועות(עם תקווה שישדרו גם את הרביעית אחרי השלישית) כמובן אם זה בסדר מצדכם תודה

b u s t e d

New member
אמממ... תאמת,

(ממש מצטערת להיות זאת שמנפצת תקוות
) זאת קצת בעיה. כאילו, אני אישית אשתדל, אבל רוב הכותבים בפורום לא צופים בפרקים שמשודרים בAXN (אני אחת מהם
), ולכן זאת בעיה לדעת בדיוק מאיזה פרק צריך לסמן, במיוחד כשהשידורים הם יומיומיים, ובמיוחד כשעברנו כל כך הרבה זמן בפורום שבו יכלנו לכתוב את הדברים האלה חופשי, וזה כבר הרגל... שמע, אני, לדוגמא, עדיין לא ראיתי תעונה ה-4. אז אני לא נכנסת להודעות שנראות כאילו אני אמצא בהן ספוילרים לעונה הזאת, אתה יכול לנסות לעשות אותו הדבר... ואם תקרא ספוילר קטן על העונה ה-3, טוב... היא לא כזאת מפתיעה גם ככה
בכל מקרה, אני אשתדל לא לשרשר ספוילרים מהסוג שכתבת בלי להזהיר, במיוחד בהודעות שאותן הגיוני שיקראו צופים שרואים את הסידרה בקצב של AXN, אבל אני לא מבטיחה שאני אצליח
..

huxy

New member
אז ככה

מי שלא רוצה לדעת לגבי עונה 3 לא לקרוא.... האמנה (ארגון טרור שתכיר אותם בעונה 3) חטפו אותה וניסו לעשות לה שטיפת מוח ולגרום לה לחשוב שהיא מישהי אחרת כדי שתעבוד איתם- הם לא הצליחו אבל היא גרמה להם להאמין שהם כן הצליחו. אחרי 9 חודשים בערך היא הצליחה לברוח והתחילה לעבוד עם קנדל כדי להפיל אותם (כסוכנת כפולה). בשלב מסויים היא החליטה למחוק לעצמה את הזכרון של אותם שנתיים

b u s t e d

New member
../images/Emo31.gifזה ספוילר ל3X12 או משהו..

מגלים את זה רק בפרק עם קנדל

b u s t e d

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

ולמרות שכבר ענו לך, אני לא ממליצה לך לקרוא את זה כי זה סתם יהרוס לך את כל החוויה של הצפיה בסידרה..

b u s t e d

New member
חחח כן, צודקת../images/Emo6.gif

עשיתי יותר מדיי טעויות מהסוג הזה היום
אולי באמת כדאי שאני אלך לישון..

אל תקרא את זה!!

כל מה שטוב בסדרה הזו זה המתח (והאקשן), אז אל תהרוס לעצמך את הקליף האנגר הכי טוב בעולם!

yuv91

New member
צודק

(ואני עצוב שזה מה שעשיתי לעצמי) כי ראיתי כמה פרקים מהשלישית אבל זה היה מזמן וקצת שחכתי אז לא נורא

למעלה