אהלן אהלן. חדש פה.

eateye

New member
אהלן אהלן. חדש פה.

אני בעיקרון טאגר (הייתי מת להגדיר את עצמי כבומבר או וורייטר אבל הטכניקה שלי על קיר לעומת נייר די מחורבנת...) ו... אני די חדש כאן. סקיצות אני עושה כבר שנתיים ככה, אבל רק עכשיו התחלתי לנסות להעלות על קיר. חוץ מהעובדה שהשתמשתי בספריי לא משו (וויקנד), הטכניקת צביעה שלי (כפי שגיליתי) לא מדהימה. צריך עזרה- יש לכם איזשהו שרשור שקשור לצביעה? כי לא ראיתי אחד כזה... אם לא- מישהו יכול ללמד אותי את רזי הצביעה על קיר? <SHHIGGER>

tomgavish

New member
מה הקשר? קרילונים מאירופה

לא קרילון וויקנד הרבה יותר איכותיים...זה הקשר..(מניסיון אני לא יגיד סתם)

eateye

New member
נראה לי אני מכיר אותך אבל

מה הנקודה? (אתה "עצם" נכון?) אני צריך עזרה בללמוד איך לצבוע. ות'אמת שכתוב פה בהמלצות של מאיפה להתחיל להתחיל עם בלוקס. אני ל-א רוצה בלוקס כי אני אישית חושב שהסגנון הזה הוא, איך להגיד- מרובע. אם מישהו יכול להסביר לי על ליירים או שכבות של איך אני עובד, או על איך אני לא יוצא מהקווים עם הצביעה, או על מה בא לפני ואחרי האאוטליין וכ"ו וכ"ו... אני אשמח לקבל את ההסבר שלו. שחיג.

tomgavish

New member
תלמד תתרבות קודם ואחר דבר איתי

לא רוצה לעבוד על בלוקס...צא מהעסק עכשיו אי אפשר להתחיל מלמעלה וראיתי את הדיס המגעיל הזה שעשית לי ויקח לך הרבה זמן לפני שתוכל להכניס תצמך לרשימה שלי ואל תדאג הטאג שלך ימחק מהר מאוד... אנשים שראו תסקיצות אמרו לי שהם נוראיות..למה כי אין לך בסיס...כמה זין זה לשמוע את זה זה נכון בסופו של דבר, תלמד את המבנה של האותיות בצורה הכי יסודית...ושכבות...לפני שתרוץ לקיר לעשות פיסים תעבוד טיפה במחברת תזהר להמשיך עם הדיסים כי אם תמשיך לא תראה טאג אחד שלך בחיפה בלי הטאג שלי עליו

tomgavish

New member
נ.ב.

תרצה הסברים תקבל אותם, אבל תלמד תתרבות מא'- ת' כדי שתדע איך להתנהג, ולמה ואיפה...ואז תוכל לבקש מה שאתה רוצה

eateye

New member
אנשים שראו ת'סקיצות

ומי בדיוק ראה? אני לא חושב שאתה מכיר את מי שראה את הסקיצות... נגיד... בעניין הדיס? ת'צודק. אבל ה"בסבבה שלי" לא היה דיס או ביף איש. אם זה היה דיס הייתי פשוט בא ומוחק הכל עם ספריי ואז הייתי מתנהג כמו אידיוט. קיצר מה שאתה עושה או מה שאני עושה שנינו יודעים שזה טוי ברמות (אני יודע שאני לא מדהים ו...ת'יודע מה? גם בלוקס זה לא "הדבר" אז אם אתה קורא לשתי מילים בטוש על בלוקס של כלום זמן דיס... וואללה- מצטער)

eateye

New member
לא טאג על טאג...

טוש על ספריי שטויות הנושא סגור.

למעלה