אהובתי?

אהובתי?

מכתב ליחידה שיכולה להחשב כ"אקסית המיתולוגית" שלי לאחר שנפגשנו היום (מכתב שמחכה כבר שלוש שנים בראש ובכל יום נוסף לו משפט ועכשיו יש לו מקום להכתב) אני זוכר את הפעם הראשונה שנפגשנו. אז לא חשבתי שאת הכי יפה בעולם. רק ראיתי בחורה יפיפיה (וסקסית) שצחקה מהבדיחה שלי. נפגשנו(בגלל ע. שתמיד היה החוט המחבר ביננו) שוב ושוב באותו סמסטר כמעט מדי שבוע, תמיד אותו מקום ובכל פעם התלהבתי יותר..... עד שעשיתי את מה שלא נעשה קודם לכן ולא נעשה מאז, ביקשתי מע. שישאל אותך אם את מוכנה לצאת איתי.... כמובן שאמרת "אני אחשוב על זה" היה לך חבר (סודי) אז, סמסטר ב´ נפגשנו פחות. ואז בסוף הקיץ (מצטער שזה נשמע כמו שיר של צביקה פיק) באנו וגררנו אותך לים. אילו היו שעות קסומות כולנו דיברנו, החמאתי לך על מראך החיצוני (אפילו לא קלטתי עד כמה מבפנים את יותר יפה), ואת לא הגבת בכעס, המשכתי בעדינות להחמיא אבל ידעתי שאת לא מעוניינת. מאז נפגשנו בתכיפות עולה עד אותו הלילה, כולנו יצאנו לקריוקי, את עלית איתי ושרנו את השיר של ריקוד מושחת. כשהורדתי אתכן במעונות אמרת לשותפה שלך שוד מעט תעלי, והתחלנו לדבר. באותו לילה לא הפסקנו וזה המשיך עוד ועוד. נשארת לישן אצלי בלילה של ה"דייט" הראשון שלנו ואני "ישנתי" על הכיסא והשארתי לך את המיטה כדי שלא תפחדי לחזור למעונות שהיו ריקים באותו לילה. מדי רבע שעה התעוררתי והבטתי במלאך שישן לי במיטה. לא עבר הרבה זמן וזרקת אותי בתירוץ (עד היום אני בטוח שזה תירוץ) על ההורים שלך שמתנגדים לי. אנחנו כבר שלוש שנים הידידים הטובים ביותר, אני בד"כ אוהב את החברים שלך לי מאז לא הייתה ממש חברה, התאהבתי הרבה אבל את מכירה אותי ( ובקטע הזה את היחידה שמכירה אותי) קל לי להתאהב אבל להשאר מאוהב גם לאחר שלוש שנים זה קשה אצלי את יודעת שאנחנו עדיין ידידים ולעולם לא נהיה יותר אבל אני כועס על התירוץ שלך. לא יכלת להגיד לי את האמת למה נפרדנו? זה אוכל אותי ואני חייב לדעת את האמת אבל לא מעיז לשאול כי אז נריב ולא נהיה ידידים יותר ואת באמת ידידה מאוד משעשת תעשי לי טובה ותפסיקי להתלונן שקשה לך את והחיים שלך מושלמים מתי אמצע מישהי שתחליף את מקומך או בתור בת זוג לחיים (כמו שהבטחנו אחד לשני ואת הפרת את ההבטחה) זה לא יצא כמו שרציתי אבל לפחות זה יצא אולי אני אשלח גם מכתבים דומים לשלוש הבחורות שהיו אמורות למאל את מקומך בשנים האחרונות ולא הסכימו אפילו לנסות. ואת יודעת מי הן ואפילו עם אחת מהן את קילקלת לי קצת בהתחלה רעה שכמותך :)

מכירה את זה כל כך..

אך הדבר הכי חכם לעשות זה, פשוט להמשיך הלאה. מה שהיה היה, ואי אפשר להחזיר. אך גם כדי לאהוב שוב אחרת, אל תשווה אותה לאקסית . כי כל אחת היא משהו מיוחד בפני עצמה. אם אתה רוצה אותה בתור ידידה שלך, אתה חייב להניח לרגש, כי אז הכל הופך להיות קשה. מגיעה לך אהבה, אך היא תגיע רק כשתשתחרר מהאקסית ריגשית. חוקרת

למעלה